Zacat vztah ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nonicktohide
Novice
Novice

Zacat vztah ?

Príspevok od používateľa nonicktohide »

Ahoj. Nas vek je teda 18 a 17. Obaja este chodime na SS.
Spoznali sme sa len prednedavnom a vlastne ani neviem co k nej citim.
Ona mala uz vela vztahov...ziadny jej vsak nevydrzal dlhsie. Jej terajsi vztah je tiez v krize ...
Avsak je pre mna niecim vynimocna...ona je vlastne dobre dievca...
Zda sa mi vsak taka...rozpoltena...rychlo sa unudi a aj to striedanie partnerov mi nie je po chuti.

Je vsak pre mna vynimocna...neviem to popisat, nie som ani tak zamilovany ako skor ocareny alebo neviem ako opisat ten pocit.

Vobec neviem ci si s nou mam zacat resp. ci tonechat len v kamaratskom stave. Neviem co mam robit...Myslienka na to ze by ma odmietla ma nici a myslienka na to ze by som bol len dalsi z jej ex mi trha dusu. (what a melodrama).
kabul
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

ak to nechas v kamarackom stave bude ta to srat, ak to skusis tak mas dve moznosti....bud to vyjde alebo nie....ak nie tak mas zas dve moznosti: bud zostanes v jej pritomnosti ako kamarat a skusis neskor (ale bude ta to furt srat), alebo s nou prerusis kontakt a casom zabudnes

to su vsetky moznosti, vyber si
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

chod si po nu :) to je moj nazor (po precitani melodramy) :P
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

hm keď vravíš že čassto strieda partnerov, no neviem koľko by vám to vydržalo :? myslím že by ti len zbytočne ublížila, najpravdepodobnejšie by ťa nechala kôli niekomu inému čo by bolo ešte horšie :( ale na druhej strane ako hovorí kabul, je možné že ťa to bude strať keď s ňou ostaneš stále len kamarát.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

nonicktohide: zasukaj si clovece, ak to nevyjde, nic sa nedeje, najdes inu, lepsiu..
Svoj cit si nechaj pre seba a nepripustaj si ju k telu (citovo) aby ti neublizila :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa ťa na nej očaril fakt, že ak ju získaš, tak si chceš dokázať, že ty ju budeš vedieť si ju udržať a vzťah vám vydrží. Lenže jej prelietavosť bola a pravdepodobne, kým je mladá a nevie, čo chce, aj bude, takže po čase bude hľadať zase niečo "nové, iné, lepšie a zaujímavejšie." Možno sa mýlim, ale takto to vidím. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Možno odletí aj od teba, ale možno nie.
Človek sa niekedy uvedomí, choď do toho. :wink:
Asnis
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Asnis »

A podla mna vsetci vieme ako to skonci :wink: (aspon u mna to stale skoncilo aspon pokusom)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

krive drevo nenarovnas :) jedine nad parou a vela trpezlivosti pri narovnavani

aj ked narovnas bude to tam vidiet jedine ze by ta ozaj mala rada ale zase ako si spominal take striedanie chlapcov :? drzim prsty aby ti to vyslo ale zase davaj pozor co rozpravas a ako blizko su ju pripustas...nemusi to skoncit prave najlepsie
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bude to pre teba skúsenosť.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Vsetko zle je na nieco dobre! - toto bude vzdy platit. Nemas co stratit, radsej byt odkopnuty EX ako vecny kamarat :) A co vies, obcas motyka striela. Ked nie, tak zostava verit, ze ju vzrusuje aspon sex s ex :D

A o tom trhani srdca keby Ta nechala - to si obcas mysli asi kazdy, ked zacina novy vztah. Ked ale vo vztahu zistis, ze Ta baba je totalna bota a okrem cirkusu v posteli nedokaze nic, tak Ta ten rozchod nebude az tak velmi boliet. Kolki to pozname?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Do vzťahu ideš vždy s nádejou, že toto bude určite tá pravá. Aj keď časom zistíš u nej pár "nedostatkov", stále je pre teba naj a snažíš sa vyhovoriť si jej chybičky. Potom príde deň, keď pretečie pohár trpezlivosti a uvedomíš si všetko, čo si jej predtým toleroval. Nastanú prvé hádky a buď si to vyjasníte alebo sa rozídete. Jednoduchá matika.

Tým chcel len dať za pravdu k6, prežil som to aj ja.

nonicktohide, možno sa ona len bezhlavo púšťa do každého vzťahu, je mladá a k jej veku to patrí, snaží sa nájsť toho pravého a možno práve ty budeš ten pravý. Ak sa o to nepokúsiš, nikdy to nezistíš.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

ja by som poradil ostat (zatial) v rovine kamaratstva. lebo potom tu budeme riesit dalsieho zdeptaneho a urevaneho po krachnuti vztahu :D

teda aspon zatial, netlac na pilu. nechaj tomu volny priebeh, resp. to nechaj na nu a podla toho sa zariad, co cito ona. chodievajte spolu von, vybehnite niekam do baru a pod a casom sa uvidi :wink:
Molitan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Molitan »

Podľa mna by si to mal skúsiť. Veď lepšie zariskovať (a možno stratiť kamaratku) ako to nechat tak a stratit lásku. :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

mam kamarata, kt. ma priatelku a tiez bola taka..
je to jeho prve dievca a chodia spolu doteraz, skoro 2 roky..
Napísať odpoveď