ano brm, ale zasa znizili zivotnost suborov z 90dni, na 60dni... ak ich nikto pocas 60dni nestiahne, vymazu ich
EDIT:
If you do not agree to the Terms of Use, you are entitled to cancel the contractual relationship within a time limit of four weeks as of receipt of this notification. Should you not make use of your right of cancellation, the alterations are presumed to be accepted and become an effective integral part of the contract.
a toto znamena co? moj nazor(mozno neni spravny) - ak s novymi podmienkami nesuhlasim, mozem zrusit kontrakt - vratia peniaze (samozrejme iba nejake % zo zvysneho platneho uctu) ?
Do riti, ma serie, ze exchange rate stale len klesa... Bude niekedy v buducnosti aj stupat? Ja velmi nepredpokladam... Ochvilku to bude 0,50€/1000B a zachvilku 0,03€/1000B...
Kurnik, ako rychlo to zacalo, tak rychlo to aj konci. A na zaciatku bolo este 1,31, to som sa az tesil, dostal som takmer 100€...
ach jaj:(
inak aktualny stav: Exchange-Rate: 0.89 Euro per 1000
beardie > Oplatí sa teda čakať keď bude kurz aspoň 1 - 1,2€/1000?! Alebo si to dať vyplatiť teraz?!
all > Inak ako je to?! Keď si dám vyplatiť peniaze tak podľa akého kurzu mi to vyrátajú? Podľa aktuálneho v ten deň keď to posielajú alebo podľa toho, ktorý bol keď som žiadal o vyplatenie. Hm?
Zdravim. Nestihal som citat celu diskusiu. Mam problem s rapgetom - vzd y mi fungoval, ale akurat dnes som si kupil konto asi po roku znova a uz nefunguje.. mam verziu 1.4.1 , takisto v rapidshare konte mam povoleny ten "direct download" . Samozrejme v prostredi rapgetu mam zadane spravne meno a heslo do svojho konta.. napriek tomu hodim do rapgetu link, zacne to iba blikat, vypise 10 chyb a vypise ze link je nefunkcny.. takze vsetko musim stahovat rucne.. fakt neviem kde uz moze byt chyba.. vdaka..
feejay napísal:Zdravim. Nestihal som citat celu diskusiu. Mam problem s rapgetom - vzd y mi fungoval, ale akurat dnes som si kupil konto asi po roku znova a uz nefunguje.. mam verziu 1.4.1 , takisto v rapidshare konte mam povoleny ten "direct download" . Samozrejme v prostredi rapgetu mam zadane spravne meno a heslo do svojho konta.. napriek tomu hodim do rapgetu link, zacne to iba blikat, vypise 10 chyb a vypise ze link je nefunkcny.. takze vsetko musim stahovat rucne.. fakt neviem kde uz moze byt chyba.. vdaka..
jj daval, okolo 70€ mi prislo... ale pocitaj dobu pokial to prevedu cca. 1,5 mesiaca na pyapal. a potom este z paypalu na SK ucet je cca 3-4 dni myslim... ale v podstate to mas zadarmo, tak preco necakat.
As every year, we have prepared our RapidPoints special for attentive readers of our news page. During the first hour of 2009 (Central European Time), you can convert 3333 RapidPoints into a new 30 days Premium account or a 30 days account extension.
1. vyplatili vas aj ked ste tam mali warez?
2. kedy vam prisiel reward? a kedy strhli body? lebo este mi nestrhli nic asi po 3 tyzdnoch...
3. a vyplacaju len za 50K prem. bodov? nemozem si dat vyplatit 120€ naraz? alebo ako to funguje? musim mat aj free body?
P1C0 napísal:1. vyplatili vas aj ked ste tam mali warez?
2. kedy vam prisiel reward? a kedy strhli body? lebo este mi nestrhli nic asi po 3 tyzdnoch...
3. a vyplacaju len za 50K prem. bodov? nemozem si dat vyplatit 120€ naraz? alebo ako to funguje? musim mat aj free body?
1. Dojde ti aj ked mas warez
2. Men dosiel cca po 2 mesiacoch... Body strhli v ten ked ked to schvalili...
3. Vyuctovat si mozes dat kolko chces, nie len 50K bodov, a nemusis mat ziadne free body.