2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

3PO
Medium Professional
Medium Professional

pomalsie

Príspevok od používateľa 3PO »

pomalsie citaj
"...ludia co im uveria ti maju tiez nejaku poruchu, alebo su to ludia prostejsi " NIEje tam slovo Sprostejsi :)
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: pomalsie

Príspevok od používateľa PsychoS »

3PO napísal:pomalsie citaj
"...ludia co im uveria ti maju tiez nejaku poruchu, alebo su to ludia prostejsi " NIEje tam slovo Sprostejsi :)
a hned nato si dopisal idioti. Ano pisu sem aj deti. Ale forum nestanovuje vekovu hranicu takze musis ocakvat aj take prispevky. V osobnom stretnuti by si si moc nepokecal s danym clovekom na tuto temu. Ber to s rezervou. Nemaj za zle. :)
3PO
Medium Professional
Medium Professional

neber

neber to tiez osobne.ale vytrhavas casti vety z kontextu. je tam: "popripade idioti". napisal som to tak lebo moze byt prostejsi alebo moze byt idiot, alebo trpiet psychickou poruchou popripade je to decko. je tam naschval alebo. lebo moze sa zaradit do jednej z menovanych skupin alebo kludne do vsetkych. a ked a trapi len slovo idiot. prepac idioti existuju. a tom asi vies. ale nechem zbytocne mimo temy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: neber

Príspevok od používateľa hughito »

Tzv. idioti by so svojím IQ túto tému určite nerozoberali. :)

Nato, aby človek veril takýmto blbostiam nemusí byť ani idiot.
Nechapem ako mozete tvrdit, ze sa nic nestane, je jedno kedy 2011, 2012,2013,2014, 2019, vzdy je sanca.
Aj zajtra je "šanca", i keď vlastne neviem čo presne si pod tým termínom "šanca" predstavuješ. Ak nejakú prírodnú katastrofu, tak ak by mala byť až takých obrovských katastrofických rozmerov, určite by sme o nej vedeli dopredu ( napríklad zrážka s nejakým vesmírnym telesom ).
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

hughito napísal:Ak nejakú prírodnú katastrofu, tak ak by mala byť až takých obrovských katastrofických rozmerov, určite by sme o nej vedeli dopredu ( napríklad zrážka s nejakým vesmírnym telesom ).
to nie je pravda, vid: http://veda.sme.sk/c/5092797/nad-indone ... roval.html
Problémom javu je, že astronómovia o dopade tohto telesa nevedeli. Žiaden z ďalekohľadov ho pred nárazom do Zeme nezachytil.
a to prosim explodoval len 15-20 km nad zemskym povrchom
PsychoS
Professional
Professional

Mimochodom aj keby sa naozaj a definitivne potvrdil koniec planety dajme tomu o 5 rokov. Aj tak by sa nasli ludia ktory by to popierali a oznacovali za blaznov ludi co veria v dany cin. Napr. koniec sveta na rok 2012 sa tiez opiera o niekolko konspiracii. A neni ich malo. Akurat nikto nevie ako koniec sveta vyzera. To co nam americania ponukaju v telke je len ich fantazia. No to je hollywoodsky koniec sveta. Naozaj to moze byt inak. Moze to trvat viac rokov. A rok 2012 moze byt len zaciatkom konca. Neviem mozno som to sem uz raz daval ale celkom zaujimave vsetko je vsak otazne. Blazon niesom ani chory niesom ba ani idiot. A pridam aj nieco ine aby bol jasny povod X http://tajomstva.org/konspiracie/nibiru-a-tiamat/
hughito
Redeemer
Redeemer

sundevil : Neviem ako je to s takýmito šutríkmi, ale keby malo naraziť do Zeme niečo obrovské, čo by s veľkou mierou pravdepodobnosti ukončilo život na Zemi, určite by sme to vedeli. Ale nič takéto podobné nám zatiaľ nehrozí.

To som chcel povedať.
PsychoS
Professional
Professional

hughito napísal:sundevil : Neviem ako je to s takýmito šutríkmi, ale keby malo naraziť do Zeme niečo obrovské, čo by s veľkou mierou pravdepodobnosti ukončilo život na Zemi, určite by sme to vedeli. Ale nič takéto podobné nám zatiaľ nehrozí.

To som chcel povedať.
a aj tak by sa nasli ludia co by tomu neverili.
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

je to blbost neverim tomu!!!
PsychoS
Professional
Professional

martinez napísal:je to blbost neverim tomu!!!
ani nikdy tomu neuveris az kym sa to nestane. potom to uz bude aj tak jedno ;)
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

mas pravdu potom mi to bude jedno :)
3PO
Medium Professional
Medium Professional

PsychoS napísal:Mimochodom aj keby sa naozaj a definitivne potvrdil koniec planety dajme tomu o 5 rokov. Aj tak by sa nasli ludia ktory by to popierali a oznacovali za blaznov ludi co veria v dany cin. Napr. koniec sveta na rok 2012 sa tiez opiera o niekolko konspiracii. A neni ich malo. Akurat nikto nevie ako koniec sveta vyzera. To co nam americania ponukaju v telke je len ich fantazia. No to je hollywoodsky koniec sveta. Naozaj to moze byt inak. Moze to trvat viac rokov. A rok 2012 moze byt len zaciatkom konca. Neviem mozno som to sem uz raz daval ale celkom zaujimave vsetko je vsak otazne. Blazon niesom ani chory niesom ba ani idiot. A pridam aj nieco ine aby bol jasny povod X http://tajomstva.org/konspiracie/nibiru-a-tiamat/
ano vedecka teoria ze pas asteroidov medzi Marsom a Jupiterom je pozostatok nejakeho vacsieho telesa existuje.
Ale clanok co predkladas je do neba volajuca blbost. Skusim zhrnut preco. Ze sa obtreli... a Niburu si nic nevismlo ale bol odkloneney na drahu s obehom 3600 rokov z drahy s obeznou dobou rok a nieco. Vies si predstavit tu energiu ??? neexist. Ak by aj ktomu doslo skoncilo by to pre obe planety katastrofalne (rozumej rozflaklo by ich na kusocky, popripade by ich pretavilo a zmenilo pomer ich hmotnosti.) Toto sa stalo niekedy Zemi (podla vsetkeho). Ta sa zrazila s telesom rozmerou Marsu a zo zhluku hmoty co sa roztriestil do priestoru vznikol nas Mesiacik. Fiiha a pritom nas to nekatapultovalo niekde na okraj slnecnej sustavy. Niburu hej. Smiesne. Dalsia vec. Sumeri to vedeli ??? Nevieme to doteraz a sme s poznanim niekde uplne inde. Zaver clanku ze Niburu existoval je do neba volajuca blbost a je to demagogia. Existoval ? Ved v clanku sa pise ze bol katapultovany na 3600 rokov dlhy obeh okolo Slniecka. Nech si autor ujasni myslienky. Existoval alebo existuje ?
PsychoS
Professional
Professional

3PO ty sa tvaris akoby si zjedol celu mudrost sveta. Vies o tom asi tolko co ja a popieras to. Jedna kizna vola sa 12. planeta od ZECHARIA SITCHIN tam je to vsetko popisane. Sice som ju necital ale urcite je v nej velka mudrost. Je to uz starsia knizka, takze ziadna novinka. Tam je dost popisane o Nibiru. A inych tajoch naseho vesmiru. Nestavaj sa k tomu tak negativne. Mne to pripada akoby si pisal co si myslis. Mozno sa mylim. Ja pisem ale co som cital. Z pociatku ma tato tema velmi zaujala. Tak som toho vela o tom precital a nemyslim si ze som precital same bludy. Iste dostali sa ku mne aj nezmysli, cisto len najokrajovejsie konspiracie ktore som mohol hned vyradit z hlavy. Ale gro celej myslienky som sledoval so zaujmom. Aj napriek vsetkemu co som precital moje stanovisko ostalo neutralne voci celej teme: Koniec sveta 2012
hughito
Redeemer
Redeemer

PsychoS napísal:a aj tak by sa nasli ludia co by tomu neverili.
Určite by sa našli aj takí, ale to by bolo minimum.

Neviem, teba asi veľmi štve, keď niekto povie, že sa v roku 2012 nič nestane.
Ty si o tom toľko načítal, že si si už niečo vsugeroval do hlavy, nejakú veľkú zmenu niečoho alebo proste že sa niečo stane a ty toho budeš priamym svedkom. No prd.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Hughito uz dlhsiu dobu sledujem tom postoj k veciam, ty sa riadis jednym heslom "Existuju len dva typy nazorov, ten moj, a ten nespravny" A nieje to spravne, musis stale brat do uvahy aj ine faktory, pozri, ked si to tak zoberies, nieje to tak nepravdepodobne, ze koniec sveta nenastane.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

psychos - Zacharia Sycin (či jak sa píše jeho meno) som čítal - tých kníh vydal viacero, číťal som asi 4 z nich. Malo by sa údajne jednať o preklad sumerských tabuliek. To, čo píše ma zaujalo - pojednáva o Anunaki (židovský termín elohim) = Bohovia ktorí stvorili ľudstvo ako pracovníkov/robotov a Zlá planéta Marduk... a áno, niekde tam spomínal, že sa dráhy Nibiru a Zeme majú opäť preťať, len už neviem kedy.

K téme 2012 a koniec sveta - jedni tvrdia, že pôjde o duchovné premenenie ľudstva, iní čakajú náš koniec... mne je to osobne fuk. Myslím si, že človek by nemal vedieť, kedy má umrieť. Proste treba žiť celý život tak, ako by sa to malo stať práve ten deň. A hotovo, dlabať na nejaký rok 2012 a podobne...
hughito
Redeemer
Redeemer

Lub0$ napísal:Hughito uz dlhsiu dobu sledujem tom postoj k veciam, ty sa riadis jednym heslom "Existuju len dva typy nazorov, ten moj, a ten nespravny" A nieje to spravne, musis stale brat do uvahy aj ine faktory, pozri, ked si to tak zoberies, nieje to tak nepravdepodobne, ze koniec sveta nenastane.
Tvoje subjektívne hodnotenia ma fakt nezaujímajú, ja som sa vo veľa veciach s veľa ľuďmi zhodol a takisto s veľa ľuďmi vo veľa veciach nesúhlasím, normálna polemika, čo ti vadí ?
Načo vôbec píšeš takéto príspevky ?
A ak si si nestačil všimnúť, ja sa snažím svoje tvrdenia niečím aj podložiť, čo sa o niektorých diskutujúcich povedať nedá.

A ak si si nestačil všimnúť po druhé, my sa tu nebavíme o nejakom všeobecnom konci sveta, ale konkrétne o dátume 20.12.2012 a v tomto konkrétnom prípade naozaj nemusím pripúšťať žiadne pravdepodobnosti že "čo ak, ja to predsa nemôžem s istotou vedieť". Zlý prístup, logická chyba.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

prepac

kriticky hodnotim informacie. a proste toto nesedi. neprecitas popripade precitas ale nezanalyzujes a na zaklade toho tvrdis.priklad s tou knizkou:
Jedna kizna vola sa 12. planeta od ZECHARIA SITCHIN tam je to vsetko popisane. Sice som ju necital ale urcite je v nej velka mudrost.
ty si to neprecital ale hned spravis zaver ze tam MUSI byt nejaka mudrost. moze to byt kludne aj znaska nezmyslov.vynasas zavery len tak. ale prosim neber to ako utok na tvoju osobu. nechem aby to k tomu viedlo. a teraz poprosim nejake odpovede k otazkam ktore som v prispevku vyssie polozil
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

hughito napísal:Tvoje subjektívne hodnotenia ma fakt nezaujímajú, ja som sa vo veľa veciach s veľa ľuďmi zhodol a takisto s veľa ľuďmi vo veľa veciach nesúhlasím, normálna polemika, čo ti vadí ?
Načo vôbec píšeš takéto príspevky ?
A ak si si nestačil všimnúť, ja sa snažím svoje tvrdenia niečím aj podložiť, čo sa o niektorých diskutujúcich povedať nedá.

A ak si si nestačil všimnúť po druhé, my sa tu nebavíme o nejakom všeobecnom konci sveta, ale konkrétne o dátume 20.12.2012 a v tomto konkrétnom prípade naozaj nemusím pripúšťať žiadne pravdepodobnosti že "čo ak, ja to predsa nemôžem s istotou vedieť". Zlý prístup, logická chyba.
Logicka chyba, nikdy sa nevyplaca podcenit protivnika, v tomto pripade nejde o protivnika, ale o nieco nedefinovatelne, alebo teda, nazvyme to ''fakt''
Proste tak isto ako nedokazes s istotou povedat, ze sa v ten den nic nestane, tak s takou istotou nemozes povedat, ze sa v ten den nieco stane...proste nemozes svoje tvrdenie podlozit ani z jedneho uhla pohladu, a ani z druheho.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Stoporko napísal:Proste treba žiť celý život tak, ako by sa to malo stať práve ten deň. A hotovo, dlabať na nejaký rok 2012 a podobne...
...toto je tak debilný prístup k životu, že mi nedalo nenapísať...takto žijú cigáni, bezdomovci, narkomani....zo dňa na deň a je im jedno či zajtrajšok bude...mne to jedno nieje a v živote si mnoho vecí plánujem niekoľko dní dopredu, ty nie? Ty žiješ zo dňa na deň? Ako škrečok? S druhou časťou vety súhlasím, ale z iného dôvodu...pretože si myslím, že sa nič nestane...ale vôbec nič...ale ako tu niekto podotkol, nikto z nás nemôže s istotou povedať čo sa stane, či sa to stane alebo nestane...je to len môj pocit a následok toho, že premýšľam racionálne...
Napísať odpoveď