Pravopis

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
redliner
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

hekerik napísal:ja sa vetsinou ponahlam a tak pisem co naj rychlejse lenze dakedy najrychlejse neznamena spravne a preto sa milim
ja si mislim ze pokial nejde o neco vazne ako napr ked dakto napise namiesto defragmentovat formatovat tak to moze byt kazdemu u ..... vete co tym mislim :D
a väčšinou sa píše tak a nie vetsinou
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

hekerik napísal:ja sa vetsinou ponahlam a tak pisem co naj rychlejse lenze dakedy najrychlejse neznamena spravne a preto sa milim
ja si mislim ze pokial nejde o neco vazne ako napr ked dakto napise namiesto defragmentovat formatovat tak to moze byt kazdemu u ..... vete co tym mislim :D
Myslim si, ze je to len uboha zastierka argumentovat tym, ze ked sa ponahlam, tak nedbam na pravopis a pisem s chybami. Ak niekto pisat vie, tak pise gramaticky dobre a je jedno, ci ma na napisanie par viet 3 minuty casu alebo ma 6 minut.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne ako píše hojko, na to sa v žiadnom prípade vyhovárať nemôžeš. Veď aj keď napr. v škole píšeš poznámky alebo diktát, tak aj vtedy nemusíš dbať na gramatiku a pravopis, lebo rýchlo píšeš? :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

este debilnejsie vyhovorky su ked niekto tvrdi ze je dyslektik :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ani mi nevrav v poslednom case sa tu vyrojilo tolko dyslektikov ze si pripadam ako v pomocnej skole.

Davnejsie viem ze tu bol len jeden, mal to aj v bydlisku, teraz si sem prisla cvicit pravopis asi cela jeho trieda.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Myslim, ze gramatika, proste pisanie i/y a pod. je uz kazdeho vizitka :) . Ked som si nie isty ci som spravne napisal slovo pouzijem SLOVNIK, google, alebo hned tu v okne podciarkuje nespravne napisane slova takze nevidim problem...BTW ten, kto cita knihy si aj zapamata ako sa to slovo pise a pri diktate, alebo inde siuvedomi ako sa slova pisu. Inak mala chyba sa stane kazdemu, aj mne, ale na buduce ju hadam opravim. Moj nazor. :)
Napísať odpoveď