a väčšinou sa píše tak a nie vetsinouhekerik napísal:ja sa vetsinou ponahlam a tak pisem co naj rychlejse lenze dakedy najrychlejse neznamena spravne a preto sa milim
ja si mislim ze pokial nejde o neco vazne ako napr ked dakto napise namiesto defragmentovat formatovat tak to moze byt kazdemu u ..... vete co tym mislim
Pravopis
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim si, ze je to len uboha zastierka argumentovat tym, ze ked sa ponahlam, tak nedbam na pravopis a pisem s chybami. Ak niekto pisat vie, tak pise gramaticky dobre a je jedno, ci ma na napisanie par viet 3 minuty casu alebo ma 6 minut.hekerik napísal:ja sa vetsinou ponahlam a tak pisem co naj rychlejse lenze dakedy najrychlejse neznamena spravne a preto sa milim
ja si mislim ze pokial nejde o neco vazne ako napr ked dakto napise namiesto defragmentovat formatovat tak to moze byt kazdemu u ..... vete co tym mislim
Myslim, ze gramatika, proste pisanie i/y a pod. je uz kazdeho vizitka
. Ked som si nie isty ci som spravne napisal slovo pouzijem SLOVNIK, google, alebo hned tu v okne podciarkuje nespravne napisane slova takze nevidim problem...BTW ten, kto cita knihy si aj zapamata ako sa to slovo pise a pri diktate, alebo inde siuvedomi ako sa slova pisu. Inak mala chyba sa stane kazdemu, aj mne, ale na buduce ju hadam opravim. Moj nazor.