Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

adameeec napísal:tak EF UMB je jasny favorit zatial, pretoze aj moja mama uci na UMB(aj ked na inej fakulte) a ma tam dost znamych, co je len dobre :D Stale som ale na vaskach. Snad nebudem na urade prace ak dostudujem tuto skolu, co mi tiez vela ludi vravi :?
to ci skoncis na urade prace mozes skoncit aj s onou vysokou skolou...dnes sa vsetko toci okolo manazerstva,uz mi aj nemocnica pripada ako urad...takze asi tak..ja som sa tak rozhodol, moj brat ma tu istu skolu,pracuje v bratislave a vobec sa nestazuje...s takouto skolou najdes v pohode robotu a aj dobre zaplatenu...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Kelko napísal:takze to neni dobre? co konkretne neni dobre?
Tak v skratke. Kladom, co som z diskusie vycital je to, ze je to dobry odbor. :D Vacsinou sa debata niesla v negativnom duchu, ale je tazke to porovnat. Externe studium vs. denne. Druha vec je, ze v Michalovciach ucia vacsinou profesori z KE, co v Trnave moze byt opat ine. A pikoska na zaver, ze univerzite chcu zobrat statut univerzity a spravit z toho "len" vysoku skolu, teda absolvent nedostane diplom z univerzity ale "len" z vysokej skoly. Tato situacia sa ma doriesit v priebehu najblizsieho roka. Ale stale plati, ze na SVK je to jedna z najlepsich fakult v tomto smere.
alfredo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alfredo »

Dobry vecer ludia je tu niekto kto studuje elektroniku a vyzsie spomenutej fakulte ? co hovorite da sa prejist 1. rokom oplati sa nan hlasit aj daco prakticke ucia ci len teoria. Rozhodujem sa ci tam ist ci nie momentalne som prikloneny k tomu ze ano len mi ide hlavne o to ci je to schodne bez toho aby som sa musel denne ucit 10 hodin.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Síce Ti nedám radu presne o tejto fakulte, nakoľko tam neštudujem, ale môžem Ťa uistiť, že nudiť sa asi nebudeš. Síce 10 hodín denne sa učiť nebudeš musieť, ale aj tak Ti to dá zabrať. Ja som na FIT VUT a poviem Ti, každý deň sedím nad nejakým programom, projektom alebo inou úlohou :? FEI je z môjho pohľadu ľahšia odnož informatiky, ale prechádzka ružovou záhradou to teda nie je. Toľko odo mňa :wink:
alfredo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alfredo »

no he to som pocul , ale ja tam nejdem koli informatike tam by bola jasna volba VUT ale koli elektrike , dik za prispevok
jozko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozko »

cafte poradte aku skolu vybrat bo som fakt bezradny toho roku koncim obchodnu ale vobec netusim ze co by som studoval. jedine co mi ide tak je anglina. ale zas na matike mi to vobec nepali...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tlmocnictvo/prekladatelstvo - ale je nutna slovina!
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

hosi a ta komenskeho filozoficka, odbor zurnalistika je fajn? ma niekto skusenosti? celkom o tom uvazujem asi to ma k tomu co chcem (masmedia a tak) najblizsie.. lebo do trnavy moc necem sa trepat koli tym masmediam :/
fiatak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fiatak »

vysoka skola je zabity cas
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

povedal niekto co ledva presiel sou a s velkymi ocami nabehol na VS a si myslel aka pohodicka bude, a radsej prestal chodit do skoly po tyzdni a pol lebo zistil ze nikto nebude skakat ako on povie...
ze mam pravdu?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

co sa zurnalistiky tyka, ja som v ruzomberku na katolickej, kazdy na to hresi, ale zle meno katolickej robi pedagogicka fakulta, filozoficka ma velmi dobru uroven, co zahrna aj zurnalistiku...
skaaj
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skaaj »

Tripmaster napísal:Rad by som sa pokusil o prijatie na Masarykovu univerzitu v Brne, tak sa chcem spytat, ci nepoznate nejaku dobru prirucku ako zvladnut TSP alebo iny sposob ako sa pripravit. Predpokladam, ze TSP su na vsetky fakulty rovnake...ci nie? Len tak mimochodom, zaujimam sa o fakultu informatiky. Dik za kazdu prinosnu odpoved :)
Na FI ? To musis dat uplne v pohode :) ved sem sa dostane snad kazdy... aj tak tretinu po prvom semestri vyhodia pripadne ti ludia odidu sami. A tsp vsade rovnake nie su, medina a FSS maju ine podmienky na prijatie, ale ako informatika ta to moc trapit nemusi. FI bere tusim nad percentil 45. Kratky navod ako sa sem dostat: sprav si 10 TSPciek, pozri si vyrokovu logiku, na skuske nebudz nervozny z toho ze si vyplnil len polovicu a mas to ;)
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Kelko napísal:hosi a ta komenskeho filozoficka, odbor zurnalistika je fajn? ma niekto skusenosti? celkom o tom uvazujem asi to ma k tomu co chcem (masmedia a tak) najblizsie.. lebo do trnavy moc necem sa trepat koli tym masmediam :/
masmedialka v trnave velmi zla skola, to si rovno vyskrtni.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

[hawkeye] napísal:masmedialka v trnave velmi zla skola, to si rovno vyskrtni.
Studujes nieco v tomto obore? Par stran dozadu som hladal nieco v Praha/Brno. Dosiel som len k UK FSV - Medialne studia pripadne Marketingova komunikacia a PR alebo este k Vysokej skole medzinarodnych a verejnych vztahov. Vsetko Praha...
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

nie ale ta skola ma vseobecne statut nekvality.

plus referencie od ludi ktori nakoniec aj tak prestupili na nieco ine.

zurnalistika, no nejaky zmysel ma /nvm nakolko ale perspektivne pre teba/, ale tiez to asi nie je uplna vyhra, vid problemy s akreditaciou skoly zo zaciatku roka etc..

neviem ti poradit, ale na tu trnavu by som sa asi vykaslal.

masmedialka je aj v nitre nie? /viem ze hladas praha/brno .. len hovorim/
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

[hawkeye] napísal:nie ale ta skola ma vseobecne statut nekvality.

plus referencie od ludi ktori nakoniec aj tak prestupili na nieco ine.

zurnalistika, no nejaky zmysel ma /nvm nakolko ale perspektivne pre teba/, ale tiez to asi nie je uplna vyhra, vid problemy s akreditaciou skoly zo zaciatku roka etc..

neviem ti poradit, ale na tu trnavu by som sa asi vykaslal.

masmedialka je aj v nitre nie? /viem ze hladas praha/brno .. len hovorim/
Mozne to je, ze je v Nitre. Ale mam istu nechut voci slovenskemu skolstvu tak ako aj voci slovenskym skolam, takze preto na SVK ostat nechcem. Takze nevies o nicom v CZE?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

[hawkeye] napísal:masmedialka je aj v nitre nie? /viem ze hladas praha/brno .. len hovorim/
V nitre je Žurnalistika - na UKF. Robil som tam prijímačky a kamarát tam chodí. S masmediálkou UCM sa to našťastie nedá porovnávať :D

Žurnalistika v Brne http://medzur.fss.muni.cz/
ZaTrNo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ZaTrNo »

Ahojte.
Má niekto bližšie informácie o Právnickej fakulte v Košiciach?
Aké boli prímačky minulý rok- náročné /nenáročné? a v čom boli náročné?
Na aké predmety bol zväčša zameraný test čo malo prevahu?
Hlavné toto okolo prijímačiek
Ak máte nejaké info bola by som veľmi povďačná keby ste mi jasne podali informácie. VOpred Ďiki. :D
A v prípade, žeby som v práve neuspela aké Ďalšie prihlášky/na aké VŠ si mám dať alebo si budem môcť dať keď budem mať maturitu z D, NOS, AJ, SJ, VŠ
?? :?:
cs_skillers
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cs_skillers »

ja rozmyslam bud STU SjF alebo Akademie PZ, ma niekto skusenosti?
ColdRain
Addict
Addict

Re: VŠ

Príspevok od používateľa ColdRain »

ZaTrNo napísal:Ahojte.
Má niekto bližšie informácie o Právnickej fakulte v Košiciach?
Aké boli prímačky minulý rok- náročné /nenáročné? a v čom boli náročné?
Na aké predmety bol zväčša zameraný test čo malo prevahu?
Hlavné toto okolo prijímačiek
Ak máte nejaké info bola by som veľmi povďačná keby ste mi jasne podali informácie. VOpred Ďiki. :D
A v prípade, žeby som v práve neuspela aké Ďalšie prihlášky/na aké VŠ si mám dať alebo si budem môcť dať keď budem mať maturitu z D, NOS, AJ, SJ, VŠ
?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
kazde primacky na pravo su tazke, kedze na kazdej pravnickej fakulte je naval...a obsah prijimacok? tak ako na kazde pravo, teda noska, dejak, spolocensky prehlad a ustava sr
Napísať odpoveď