to ci skoncis na urade prace mozes skoncit aj s onou vysokou skolou...dnes sa vsetko toci okolo manazerstva,uz mi aj nemocnica pripada ako urad...takze asi tak..ja som sa tak rozhodol, moj brat ma tu istu skolu,pracuje v bratislave a vobec sa nestazuje...s takouto skolou najdes v pohode robotu a aj dobre zaplatenu...adameeec napísal:tak EF UMB je jasny favorit zatial, pretoze aj moja mama uci na UMB(aj ked na inej fakulte) a ma tam dost znamych, co je len dobreStale som ale na vaskach. Snad nebudem na urade prace ak dostudujem tuto skolu, co mi tiez vela ludi vravi
Aka vysoka skola ?
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak v skratke. Kladom, co som z diskusie vycital je to, ze je to dobry odbor.Kelko napísal:takze to neni dobre? co konkretne neni dobre?
Dobry vecer ludia je tu niekto kto studuje elektroniku a vyzsie spomenutej fakulte ? co hovorite da sa prejist 1. rokom oplati sa nan hlasit aj daco prakticke ucia ci len teoria. Rozhodujem sa ci tam ist ci nie momentalne som prikloneny k tomu ze ano len mi ide hlavne o to ci je to schodne bez toho aby som sa musel denne ucit 10 hodin.
Síce Ti nedám radu presne o tejto fakulte, nakoľko tam neštudujem, ale môžem Ťa uistiť, že nudiť sa asi nebudeš. Síce 10 hodín denne sa učiť nebudeš musieť, ale aj tak Ti to dá zabrať. Ja som na FIT VUT a poviem Ti, každý deň sedím nad nejakým programom, projektom alebo inou úlohou
FEI je z môjho pohľadu ľahšia odnož informatiky, ale prechádzka ružovou záhradou to teda nie je. Toľko odo mňa 
Na FI ? To musis dat uplne v pohodeTripmaster napísal:Rad by som sa pokusil o prijatie na Masarykovu univerzitu v Brne, tak sa chcem spytat, ci nepoznate nejaku dobru prirucku ako zvladnut TSP alebo iny sposob ako sa pripravit. Predpokladam, ze TSP su na vsetky fakulty rovnake...ci nie? Len tak mimochodom, zaujimam sa o fakultu informatiky. Dik za kazdu prinosnu odpoved
-
MisguidedAngel
Star
masmedialka v trnave velmi zla skola, to si rovno vyskrtni.Kelko napísal:hosi a ta komenskeho filozoficka, odbor zurnalistika je fajn? ma niekto skusenosti? celkom o tom uvazujem asi to ma k tomu co chcem (masmedia a tak) najblizsie.. lebo do trnavy moc necem sa trepat koli tym masmediam
Studujes nieco v tomto obore? Par stran dozadu som hladal nieco v Praha/Brno. Dosiel som len k UK FSV - Medialne studia pripadne Marketingova komunikacia a PR alebo este k Vysokej skole medzinarodnych a verejnych vztahov. Vsetko Praha...[hawkeye] napísal:masmedialka v trnave velmi zla skola, to si rovno vyskrtni.
-
MisguidedAngel
Star
nie ale ta skola ma vseobecne statut nekvality.
plus referencie od ludi ktori nakoniec aj tak prestupili na nieco ine.
zurnalistika, no nejaky zmysel ma /nvm nakolko ale perspektivne pre teba/, ale tiez to asi nie je uplna vyhra, vid problemy s akreditaciou skoly zo zaciatku roka etc..
neviem ti poradit, ale na tu trnavu by som sa asi vykaslal.
masmedialka je aj v nitre nie? /viem ze hladas praha/brno .. len hovorim/
zurnalistika, no nejaky zmysel ma /nvm nakolko ale perspektivne pre teba/, ale tiez to asi nie je uplna vyhra, vid problemy s akreditaciou skoly zo zaciatku roka etc..
Mozne to je, ze je v Nitre. Ale mam istu nechut voci slovenskemu skolstvu tak ako aj voci slovenskym skolam, takze preto na SVK ostat nechcem. Takze nevies o nicom v CZE?[hawkeye] napísal:nie ale ta skola ma vseobecne statut nekvality.
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
V nitre je Žurnalistika - na UKF. Robil som tam prijímačky a kamarát tam chodí. S masmediálkou UCM sa to našťastie nedá porovnávať[hawkeye] napísal:masmedialka je aj v nitre nie? /viem ze hladas praha/brno .. len hovorim/
Žurnalistika v Brne http://medzur.fss.muni.cz/
VŠ
Ahojte.
Má niekto bližšie informácie o Právnickej fakulte v Košiciach?
Aké boli prímačky minulý rok- náročné /nenáročné? a v čom boli náročné?
Na aké predmety bol zväčša zameraný test čo malo prevahu?
Hlavné toto okolo prijímačiek
Ak máte nejaké info bola by som veľmi povďačná keby ste mi jasne podali informácie. VOpred Ďiki.
A v prípade, žeby som v práve neuspela aké Ďalšie prihlášky/na aké VŠ si mám dať alebo si budem môcť dať keď budem mať maturitu z D, NOS, AJ, SJ, VŠ
??
Ak máte nejaké info bola by som veľmi povďačná keby ste mi jasne podali informácie. VOpred Ďiki.
A v prípade, žeby som v práve neuspela aké Ďalšie prihlášky/na aké VŠ si mám dať alebo si budem môcť dať keď budem mať maturitu z D, NOS, AJ, SJ, VŠ
??
-
cs_skillers
Amateur
Re: VŠ
kazde primacky na pravo su tazke, kedze na kazdej pravnickej fakulte je naval...a obsah prijimacok? tak ako na kazde pravo, teda noska, dejak, spolocensky prehlad a ustava srZaTrNo napísal:Ahojte.
??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()