Ahojte all...
Potreboval by som radu od Vas... Mam takyto problem... Moj Iphone 3G 8GB mi padol asi z cca 1m vysky na zem, rozbil sa mi display... Najprv som vymenil sklo aj s dotykovou foliou... Neslo furt.. tak som si kupil display, vymenil som ho.. A super.. vsetko fachcilo.. Konecne po dlhej dobe som mal znova funkcny iphone... No ked som isiel volat, zistil som, ze nic nepocujem.. Tak som si pomyslel ze som pravdepodobne zle napojil sluchadlovy kablik.. Tak som iphone znova rozobral.... Napojil som ho tam troska viac, no ked som zlozil.. furt NESLO ... Tak som znova rozobral... No ked som to tentokrat skladal, zrazu mi odisiel aj display Dajako mi to vobec ani nechce zasvietit... Bojim sa toho ze som odpalil bud new display or iphone board ... Najprv ked som pichol nabijacku tak ani nepiplo ze ma dajaky konktakt ( zvuk som mal ON ) ... Potom ked som napojil na iTunes, tak uz piplo a dajako sa to rozbehlo.. No display furt tmavy a cierny NEJDE MI TO VOBEC ... Potreboval by som bud helpnut co s tym mam robit, alebo nejakeho odbornika, ktory by sa mi na to pozrel, popripade dokazal vymenit tie cipy... Do servisu to posielat nebudem, lebo mozno je to len dajaka banalita a za to si vypytaju tazke peniaze... A vsetci vieme ako to s iphone servisom je ... Pomozte prosiiiiiiim .... Odpovede pripadne na ICQ 220-654-209 ... DAKUJEM !!!!!!
Display Iphone 3g 8gb .... POTREBUJEM HELP !!!
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vyzerá to tak, že máš poškodený flex LCD-čka->alebo zle zapadnutý a navyše aj ribbon na light senzor a reproduktor-čo je súčasť dosky a neviem,či je možné ho tam nacínovať nový.
Riešenie- určite by som to dal do autorizovaného servisu a nie len tak niekomu, pretože tam môže poškodiť ešte viac ako je teraz. iPhone nie je vnútornou stavbou vôbec jednoduchý, takže domáce opravy by som určite nerobil.
Riešenie- určite by som to dal do autorizovaného servisu a nie len tak niekomu, pretože tam môže poškodiť ešte viac ako je teraz. iPhone nie je vnútornou stavbou vôbec jednoduchý, takže domáce opravy by som určite nerobil.
-
h3
Novice
nevies prosim Ta, kde je taky autorizovany servis v blizkosti BA ??? Alebo v BA ??? Nehovorim o predajniach, kde mi ho vezmu, odoslu do sevrisu, poslu naspat za 2 mesiace a vypytaju si 500 euro... maximalne som ochotny do toho vrazit ne viac ako 30ecok... A najradsej by som bol kebyze to opravi predomnou, lebo urcite to bude nejaka banalita... Dakujem.. 
-
luto
Darca
PPI-ETC ma na stranke, ze servisuju aj I-phony
Trosku OT, nevie niekdo ako sa robi, ked chcem do urciteho slova, alebo vety schovat Hyperlink na nejaku stranku ??
To uplink : Dakujem, uz mi je to jasne, hned to vyzera krajsie a ucelnejsie, ako vysvieteny cely link
Trosku OT, nevie niekdo ako sa robi, ked chcem do urciteho slova, alebo vety schovat Hyperlink na nejaku stranku ??
To uplink : Dakujem, uz mi je to jasne, hned to vyzera krajsie a ucelnejsie, ako vysvieteny cely link
-
uplink
VIP
[url=názov stránky v tvare http://www.nieco.nieco/nieco] slovo ktoré chceš ukryť do tagu [/url] koniec tagu.
príklad:
[url=http://www.hojko.com/]super fórum[/url]
spraví odkaz "super fórum"
príklad:
[url=http://www.hojko.com/]super fórum[/url]
spraví odkaz "super fórum"