Trapas?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Trapas?

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Hojte helperi... minulý týždeň, k nám na tréningy začalo chodiť jedno dievčatko :) tuším že má 15...a myslím že sa mi celkom páči (myslím, pretože doteraz som nemal žiadnu skúsenosť s babami - nebol čas, a to mám 17 dúfam že som normalny) , sem-tam spolu prehodíme 2-3 slovíčka pozdravíme sa a to je asi tak všetko...maximálne nejaký pozdrav no aj na ten reaguje cca. takto :oops: ...no na minulom treningu sa stalo ohromne Faux-pas... trafil som ju loptou zo zadu (nechtiac) a to dosť silno lenže ja pako som si neuvedomil že by som sa jej mohol ospravedlniť no cítil som sa trapne... a teraz neviem čo stým... mám jej napísať na azete alebo kde v prdeli je regnuta alebo sa mam osobne ospravedlniť na dalšom treningu?

Za odpovede vopred dík :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

osobne
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

wait...dude...wat?

"ahoj, pocuvaj prepac za minuly trening, nechcel som ta trafit a v tu chvilu mi nejak nedoslo.. mozem ta na oplatku aspon na nieco pozvat?"
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

urcite osobne, len skoda ze si sa neospravedlnil uz vtedy
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Maki napísal:wait...dude...wat?

"ahoj, pocuvaj prepac za minuly trening, nechcel som ta trafit a v tu chvilu mi nejak nedoslo.. mozem ta na oplatku aspon na nieco pozvat?"
a prečo nie? Ja viem že je to divné. Pre nás. Ale keby som mal 16 a holka 15, tak by mi to divné nebolo a aspoň vznike príležitosť na hodnotnejší rozhovor ako je len pozdrav
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Možno vás chce spojiť osud :twisted: . Osobne sa jej ospravedlň , možno vznikne aj príležitosť k dlhšiemu rozhovoru :P.

//
h4x0rk0 napísal:dík za ryche odpovede ...btw mne to vtedy nejako nedoplo..a čo bolo horšie tak sa všetci moji spoluhrači rehotali...a v podstate ani neviem či snou chcem niekam ísť :D ja viem som strašný...btw. sekol som sa 17 mám...(fucking notebooks keyboard ).. :evil:
:smt046
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

dík za ryche odpovede ...btw mne to vtedy nejako nedoplo..a čo bolo horšie tak sa všetci moji spoluhrači rehotali...a v podstate ani neviem či snou chcem niekam ísť :D ja viem som strašný...btw. sekol som sa 17 mám...(fucking notebooks keyboard ).. :evil:

//to cutestyle: Nuž stáva editnem to :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

V 17tich nemat slusnost sa ospravedlnit ak sa nieco stane... :roll:
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

HM? :) to nebolo o slušnosti (nie som rozmaznané decko ktoré nevie s prehladom vyriešiť situáciu ale s babami nemám fakt žiadne skúsenosti) padlo tam len také prepáč ale nič via&c zdá sa mi že je to málo.. to bolo o tej chvílke v ktorej som sa nesprávne rozhodol, teda som sa nerozhodol že sa jej ospravedlním... a teraz to chcem napraviť je na tom snáď niečo zlé? :roll: no flame ... :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Neflame-ujem. Len mi pride strasne divne mat 17 rokov a este vahat ci sa mam niekomu ospravedlnit ak sa stane nejaky "uraz" (ak sa to tak da nazvat). A aj keby to bola len kamaratka alebo hocikto cudzi, koho nepoznas myslim, ze je slusnoest sa ospravedlnit a povedat k tomu par slov, ze je ti to fakt luto a blabla. S rozmaznanostou to nema nic spolocne, nechapem preco ju do toho tahas. ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

audiotrack napísal:a prečo nie? Ja viem že je to divné. Pre nás. Ale keby som mal 16 a holka 15, tak by mi to divné nebolo a aspoň vznike príležitosť na hodnotnejší rozhovor ako je len pozdrav
audio - to wait dude wat bolo na temu a na prvy prispevok, nie na teba - jasne ze osobne, inak by som to neriesil
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

to Yazoo: neťahám to sem ale nejak mi to z tvojho postu tak vyznelo tak potom sorry.(btw. to malo od zranenia asi daleko ale bol to trapas jak svina).. 8)

ok chalani thanks... tak niečo skúsim vymyslieť do buduceho treningu

//idem sa ja povenovať nejakým iným témam tu na fóre v ktorých mám aspon aké také skúsenosti .... myslím že toto už viac nebudem riešiť ani ju a ani nič iné ..zase to skončí ignoráciou... :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

určite sa jej ospravedlň cez pokec.. potom ju tam pozvi na rande.. a dufam, že aj vaše pripadne intimne chvilky na pokeci budu stať za to.. a vlastne všetko čo sa tyka opačneho pohlavia rieš neverbalne cez pokec, ved na to tam je.. čo by sme robili bez pokecu, Slovaci by postupne vymreli, žiadne vzťahy :o dufam, že ho nezrušia
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

:lol: teraz si ma pekne rozosmial , ja som tu pseudo-stranku, kde sa chodia nevyzreté decká "vykecať" uviedol len ako príklad... čisto osobne tam nechodím...no chcel som vedieť ako ju mám nasjkor kontaktovať vieš? mal som napísať namesto kopecu fb a bol by pokoj... :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

h4x0rk0 napísal::lol: teraz si ma pekne rozosmial , ja som tu pseudo-stranku, kde sa chodia nevyzreté decká "vykecať" uviedol len ako príklad... čisto osobne tam nechodím...no chcel som vedieť ako ju mám nasjkor kontaktovať vieš? mal som napísať namesto kopecu fb a bol by pokoj... :)
Nebol.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Neviem ci by bol pokoj, kedze fakt, ze vobec zvazujes ci sa ospravedlnit cez internet alebo osobne, kedze mas k tomu prilezitost, tak to je uplne chore a smutny vysledok tejto doby. Kolega vyssie podla mna narazal na celu tu zavislost na internetovej komunikacii a neschopnost mladsich ludi riesit veci osobne, to ze sa vyjadril k pokecu nie je dolezite. Dalo by sa to apikovat na pokec, facebook, twitter, boom, maily atd.
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Vigor, pekne si to napísal :) a bohužiaľ máš pravdu...je pravda že som doteraz žil viac virtualne ako realne(rozne fora atd. vystupoval som pod iným nickom avšak som už skončil) , je to smutné ja viem... neviem čím to však bude asi mi net stačil a nepotreboval som nič viac fakt neviem... a teraz mám takýto problém :(
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mas 17, nie 20+ takze podla mna nie si ziadny beznadejny pripad. Ak to budes chciet sam zmenit, tak v tom nevidim problem.

Staci chodit viac von, nebat sa s holkou rozpravat osobne. Ono ver mi, a toto Ti potvrdi hadam kazdy, osobna komunikacia Ti da o tolko viac...vyraz, ton hlasu, gestikulacia atd, to vsetko dokaze debatu tak obohatit.

Treba skusat, odhodlat sa. A ver mi, ze ked holku pozves na kavu bude spokojnejsia, nez ked si vypytas jej ICQ...uz len to jej naznaci, ze si vlastne zbabelec a na takych holky neletia :wink: .
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

v mojom prípade vidím len jednu svetlú vlastnosť a to je že si to plne uvedomujem... a ak to teraz nezmením tak v budúcnosti to bude oveľa tažšie keďže sa chystám na vš popri ktorej si nájsť nejaký vztah je takmer nemožné... bw. stým icq by problem nebol :D to už mám to len tak 4fun, netreba si pýtať stačí zisťovať...

// a ktomu chodeniu von ... stým máš tiež pravdu...moj režim : škola, trening, a knihy na nič iné mi neostáva čas...

// neviem z čoho mám strach je to možno aj z toho že čo ak by sme fakt niekam išli a nemali sa o čom orpzrávať...len málo báb sa zaujíma o it, a všeljaké iné technologie či už spy atd......takže fakt neviem..

//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 20:11 )
A ešte ďalšia z mojích primitívnych otázok...prosím berte ma s rezervou lebo v tomto som skutočný laik... ako zistím že má o mna aspon nejaký záujem? :idea: trochu mi popíšte nejaké signály alebo čo... napr. to že keď sa na nu pozriem stačí hlbší pohlad tak sa hneď červená? alebo niečo iné? vopred dík páni... :wink:
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Starsi ludia, teda tí, ktori nemali internet ked boli mladi lebo nebol sa nepytali taketo veci na fore a maju za sebou kopu vztahov. Ty to zvadnes tiez. :wink:
Napísať odpoveď