Za odpovede vopred dík
Trapas?
Trapas?
Hojte helperi... minulý týždeň, k nám na tréningy začalo chodiť jedno dievčatko
tuším že má 15...a myslím že sa mi celkom páči (myslím, pretože doteraz som nemal žiadnu skúsenosť s babami - nebol čas, a to mám 17 dúfam že som normalny) , sem-tam spolu prehodíme 2-3 slovíčka pozdravíme sa a to je asi tak všetko...maximálne nejaký pozdrav no aj na ten reaguje cca. takto
...no na minulom treningu sa stalo ohromne Faux-pas... trafil som ju loptou zo zadu (nechtiac) a to dosť silno lenže ja pako som si neuvedomil že by som sa jej mohol ospravedlniť no cítil som sa trapne... a teraz neviem čo stým... mám jej napísať na azete alebo kde v prdeli je regnuta alebo sa mam osobne ospravedlniť na dalšom treningu?
Za odpovede vopred dík
Za odpovede vopred dík
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
a prečo nie? Ja viem že je to divné. Pre nás. Ale keby som mal 16 a holka 15, tak by mi to divné nebolo a aspoň vznike príležitosť na hodnotnejší rozhovor ako je len pozdravMaki napísal:wait...dude...wat?
"ahoj, pocuvaj prepac za minuly trening, nechcel som ta trafit a v tu chvilu mi nejak nedoslo.. mozem ta na oplatku aspon na nieco pozvat?"
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Možno vás chce spojiť osud
. Osobne sa jej ospravedlň , možno vznikne aj príležitosť k dlhšiemu rozhovoru
.
//
//
h4x0rk0 napísal:dík za ryche odpovede ...btw mne to vtedy nejako nedoplo..a čo bolo horšie tak sa všetci moji spoluhrači rehotali...a v podstate ani neviem či snou chcem niekam ísťja viem som strašný...btw. sekol som sa 17 mám...(fucking notebooks keyboard )..
HM?
to nebolo o slušnosti (nie som rozmaznané decko ktoré nevie s prehladom vyriešiť situáciu ale s babami nemám fakt žiadne skúsenosti) padlo tam len také prepáč ale nič via&c zdá sa mi že je to málo.. to bolo o tej chvílke v ktorej som sa nesprávne rozhodol, teda som sa nerozhodol že sa jej ospravedlním... a teraz to chcem napraviť je na tom snáď niečo zlé?
no flame ... 
Neflame-ujem. Len mi pride strasne divne mat 17 rokov a este vahat ci sa mam niekomu ospravedlnit ak sa stane nejaky "uraz" (ak sa to tak da nazvat). A aj keby to bola len kamaratka alebo hocikto cudzi, koho nepoznas myslim, ze je slusnoest sa ospravedlnit a povedat k tomu par slov, ze je ti to fakt luto a blabla. S rozmaznanostou to nema nic spolocne, nechapem preco ju do toho tahas. 
audio - to wait dude wat bolo na temu a na prvy prispevok, nie na teba - jasne ze osobne, inak by som to neriesilaudiotrack napísal:a prečo nie? Ja viem že je to divné. Pre nás. Ale keby som mal 16 a holka 15, tak by mi to divné nebolo a aspoň vznike príležitosť na hodnotnejší rozhovor ako je len pozdrav
to Yazoo: neťahám to sem ale nejak mi to z tvojho postu tak vyznelo tak potom sorry.(btw. to malo od zranenia asi daleko ale bol to trapas jak svina)..
ok chalani thanks... tak niečo skúsim vymyslieť do buduceho treningu
//idem sa ja povenovať nejakým iným témam tu na fóre v ktorých mám aspon aké také skúsenosti .... myslím že toto už viac nebudem riešiť ani ju a ani nič iné ..zase to skončí ignoráciou...
ok chalani thanks... tak niečo skúsim vymyslieť do buduceho treningu
//idem sa ja povenovať nejakým iným témam tu na fóre v ktorých mám aspon aké také skúsenosti .... myslím že toto už viac nebudem riešiť ani ju a ani nič iné ..zase to skončí ignoráciou...
-
Old Dirty Bastard
Guru
určite sa jej ospravedlň cez pokec.. potom ju tam pozvi na rande.. a dufam, že aj vaše pripadne intimne chvilky na pokeci budu stať za to.. a vlastne všetko čo sa tyka opačneho pohlavia rieš neverbalne cez pokec, ved na to tam je.. čo by sme robili bez pokecu, Slovaci by postupne vymreli, žiadne vzťahy
dufam, že ho nezrušia
Nebol.h4x0rk0 napísal:teraz si ma pekne rozosmial , ja som tu pseudo-stranku, kde sa chodia nevyzreté decká "vykecať" uviedol len ako príklad... čisto osobne tam nechodím...no chcel som vedieť ako ju mám nasjkor kontaktovať vieš? mal som napísať namesto kopecu fb a bol by pokoj...
-
Vigor
King
Neviem ci by bol pokoj, kedze fakt, ze vobec zvazujes ci sa ospravedlnit cez internet alebo osobne, kedze mas k tomu prilezitost, tak to je uplne chore a smutny vysledok tejto doby. Kolega vyssie podla mna narazal na celu tu zavislost na internetovej komunikacii a neschopnost mladsich ludi riesit veci osobne, to ze sa vyjadril k pokecu nie je dolezite. Dalo by sa to apikovat na pokec, facebook, twitter, boom, maily atd.
Vigor, pekne si to napísal
a bohužiaľ máš pravdu...je pravda že som doteraz žil viac virtualne ako realne(rozne fora atd. vystupoval som pod iným nickom avšak som už skončil) , je to smutné ja viem... neviem čím to však bude asi mi net stačil a nepotreboval som nič viac fakt neviem... a teraz mám takýto problém 
-
Vigor
King
Mas 17, nie 20+ takze podla mna nie si ziadny beznadejny pripad. Ak to budes chciet sam zmenit, tak v tom nevidim problem.
Staci chodit viac von, nebat sa s holkou rozpravat osobne. Ono ver mi, a toto Ti potvrdi hadam kazdy, osobna komunikacia Ti da o tolko viac...vyraz, ton hlasu, gestikulacia atd, to vsetko dokaze debatu tak obohatit.
Treba skusat, odhodlat sa. A ver mi, ze ked holku pozves na kavu bude spokojnejsia, nez ked si vypytas jej ICQ...uz len to jej naznaci, ze si vlastne zbabelec a na takych holky neletia
.
Staci chodit viac von, nebat sa s holkou rozpravat osobne. Ono ver mi, a toto Ti potvrdi hadam kazdy, osobna komunikacia Ti da o tolko viac...vyraz, ton hlasu, gestikulacia atd, to vsetko dokaze debatu tak obohatit.
Treba skusat, odhodlat sa. A ver mi, ze ked holku pozves na kavu bude spokojnejsia, nez ked si vypytas jej ICQ...uz len to jej naznaci, ze si vlastne zbabelec a na takych holky neletia
v mojom prípade vidím len jednu svetlú vlastnosť a to je že si to plne uvedomujem... a ak to teraz nezmením tak v budúcnosti to bude oveľa tažšie keďže sa chystám na vš popri ktorej si nájsť nejaký vztah je takmer nemožné... bw. stým icq by problem nebol
to už mám to len tak 4fun, netreba si pýtať stačí zisťovať...
// a ktomu chodeniu von ... stým máš tiež pravdu...moj režim : škola, trening, a knihy na nič iné mi neostáva čas...
// neviem z čoho mám strach je to možno aj z toho že čo ak by sme fakt niekam išli a nemali sa o čom orpzrávať...len málo báb sa zaujíma o it, a všeljaké iné technologie či už spy atd......takže fakt neviem..
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 20:11 )
A ešte ďalšia z mojích primitívnych otázok...prosím berte ma s rezervou lebo v tomto som skutočný laik... ako zistím že má o mna aspon nejaký záujem?
trochu mi popíšte nejaké signály alebo čo... napr. to že keď sa na nu pozriem stačí hlbší pohlad tak sa hneď červená? alebo niečo iné? vopred dík páni... 
// a ktomu chodeniu von ... stým máš tiež pravdu...moj režim : škola, trening, a knihy na nič iné mi neostáva čas...
// neviem z čoho mám strach je to možno aj z toho že čo ak by sme fakt niekam išli a nemali sa o čom orpzrávať...len málo báb sa zaujíma o it, a všeljaké iné technologie či už spy atd......takže fakt neviem..
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 20:11 )
A ešte ďalšia z mojích primitívnych otázok...prosím berte ma s rezervou lebo v tomto som skutočný laik... ako zistím že má o mna aspon nejaký záujem?