Windows live

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Duxy
Light Expert
Light Expert

Windows live

Príspevok od používateľa Duxy »

Zdravim,
mam jden problem ku grafickej karte som dostal zadarmo CD key na Dirt 2. Stiahol som to cez Steam a treba to este registrovat na nejaky Windows Live, nemam s tym skusenosti ale spravil som si ucet a ked chcem zaregistrovat tu hru tak mi vypise ze krajina nieje podporovana alebo nieco na ten styl...bude sa to dat nejak rozbehat?...zacinaju ma vytacat tieto sprosti a registracie este aj vo Windowse drbnutom,
Diky
KROKODIL666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KROKODIL666 »

mam rovnaky problem, netusim co s tym, navyse mi hra zamrza. ked som ju stiahol znova cez steam, tak uz ani nesla spustit
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

ked ju tam registrujete,musite tam dat inu krajinu ako slovensko, napr. ja tam mam velku britaniu :) lebo SVK neni podporovane
Duxy
Light Expert
Light Expert

jj prvykrat som ju spustil v pohode ale teraz po intre zamrzne a vyskoci ze program prestal pracovat atd. :evil:

//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 11:51 )
aj toto som niekde cital ale ked vytvaram account cez hru tak krajinu nemozem zmenit...da sa vytvorit aj nejak inak?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Kadejaka somarina uz podporuje aj Slovensko, ale samozrejme microsoft so svojim vychcanym LIVE nie... Ktoreho debila v CM napadlo do hry to LIVE zakomponovat? Hru mam na STEAMe, ale pre jej hranie este potrebujem mat registraciu v LIVE. Co bude nabuduce? Budem potrebovat pre hranie aj ucet na facebooku?

Ani by ma neprekvapilo, keby banovali tie accounty, ktore maju v profile vyplneny iny stat oproti skutocnosti.

Ako vobec mozu predavat na slovensku svoje konzole, tiez hry s LIVE? Je to polovicaty produkt, za dvojnasobnu cenu, oproti napr. Britanii. Zhrnute a podciarknute: CURACI
Duxy
Light Expert
Light Expert

no tak nkoniec som dopadol tak, ze som vytvoril novy acc. ako britsky ale nedal sa zaregistrovat lebo cd key som pouzil na ten slovenski na ktorom nefunguje hra...absolutne chory system a tusim mi uz niet pomoci lebo account cez ktory som registroval hru som dal vymazat a aj tak sa cd key neda supnut na teen britsky...takze vyje*** system rgistracii mam chut nieco rozmlatit esteze som si tu hru nekupil ale len som ju dostal :evil:
neviem naco je to dobre nejaky drbnuty Windows Live :(
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

mne ten Live tiez robi problem,v mojom Street Fighteri IV ma nejde prihlasit,musim ist cez offline konto,a to mi nejde robit achievmenty :(
Prílohy
error2.PNG
error1.PNG
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Ja som si chcel nahodit Dirt 2, lenze win live ma nejaky problem s win7. Vzdy, ked ho chcem zapnut, tak mi napise program prestal pracovat a ked chcem spustit Dirt, tak na mna hra kvoli tomu sere...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

KoCi napísal:Kadejaka somarina uz podporuje aj Slovensko, ale samozrejme microsoft so svojim vychcanym LIVE nie... Ktoreho debila v CM napadlo do hry to LIVE zakomponovat? Hru mam na STEAMe, ale pre jej hranie este potrebujem mat registraciu v LIVE. Co bude nabuduce? Budem potrebovat pre hranie aj ucet na facebooku?

Ani by ma neprekvapilo, keby banovali tie accounty, ktore maju v profile vyplneny iny stat oproti skutocnosti.

Ako vobec mozu predavat na slovensku svoje konzole, tiez hry s LIVE? Je to polovicaty produkt, za dvojnasobnu cenu, oproti napr. Britanii. Zhrnute a podciarknute: CURACI
uplny suhlas , a je to velmi smutne :( , ale tento rok som uz nieco zachytil ze sa livko chysta pre SK/CZ (este kebyze nam spravia SK/CZ itunes tak skacem od radosti
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

caute prosim vas mam zopar hier ktore kde spusta windows live napriklad GTA 4, Dirt 2 a James bond quantum of solace, FUEL a proste tieto hry mi sekaju ani jednu nemam taku kde by bol windows live a nesekalo by to, taky Dirt 1 tam nebol a to islo pekne proste kde je windows live tak tie hry mi sekaju ludia neviete co je s tym? prosim vas poradne budem velmi rad dakujem dufam ze ste pochopili

//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 21:33)
prosim pomozte mi niekto s tym :(
Napísať odpoveď