Windows live
Windows live
Zdravim,
mam jden problem ku grafickej karte som dostal zadarmo CD key na Dirt 2. Stiahol som to cez Steam a treba to este registrovat na nejaky Windows Live, nemam s tym skusenosti ale spravil som si ucet a ked chcem zaregistrovat tu hru tak mi vypise ze krajina nieje podporovana alebo nieco na ten styl...bude sa to dat nejak rozbehat?...zacinaju ma vytacat tieto sprosti a registracie este aj vo Windowse drbnutom,
Diky
mam jden problem ku grafickej karte som dostal zadarmo CD key na Dirt 2. Stiahol som to cez Steam a treba to este registrovat na nejaky Windows Live, nemam s tym skusenosti ale spravil som si ucet a ked chcem zaregistrovat tu hru tak mi vypise ze krajina nieje podporovana alebo nieco na ten styl...bude sa to dat nejak rozbehat?...zacinaju ma vytacat tieto sprosti a registracie este aj vo Windowse drbnutom,
Diky
-
KROKODIL666
Amateur
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
google nemame?
http://www.microsoft.com/games/en-US/Li ... ejoin.aspx
Kadejaka somarina uz podporuje aj Slovensko, ale samozrejme microsoft so svojim vychcanym LIVE nie... Ktoreho debila v CM napadlo do hry to LIVE zakomponovat? Hru mam na STEAMe, ale pre jej hranie este potrebujem mat registraciu v LIVE. Co bude nabuduce? Budem potrebovat pre hranie aj ucet na facebooku?
Ani by ma neprekvapilo, keby banovali tie accounty, ktore maju v profile vyplneny iny stat oproti skutocnosti.
Ako vobec mozu predavat na slovensku svoje konzole, tiez hry s LIVE? Je to polovicaty produkt, za dvojnasobnu cenu, oproti napr. Britanii. Zhrnute a podciarknute: CURACI
Ani by ma neprekvapilo, keby banovali tie accounty, ktore maju v profile vyplneny iny stat oproti skutocnosti.
Ako vobec mozu predavat na slovensku svoje konzole, tiez hry s LIVE? Je to polovicaty produkt, za dvojnasobnu cenu, oproti napr. Britanii. Zhrnute a podciarknute: CURACI
no tak nkoniec som dopadol tak, ze som vytvoril novy acc. ako britsky ale nedal sa zaregistrovat lebo cd key som pouzil na ten slovenski na ktorom nefunguje hra...absolutne chory system a tusim mi uz niet pomoci lebo account cez ktory som registroval hru som dal vymazat a aj tak sa cd key neda supnut na teen britsky...takze vyje*** system rgistracii mam chut nieco rozmlatit esteze som si tu hru nekupil ale len som ju dostal
neviem naco je to dobre nejaky drbnuty Windows Live
neviem naco je to dobre nejaky drbnuty Windows Live
uplny suhlas , a je to velmi smutneKoCi napísal:Kadejaka somarina uz podporuje aj Slovensko, ale samozrejme microsoft so svojim vychcanym LIVE nie... Ktoreho debila v CM napadlo do hry to LIVE zakomponovat? Hru mam na STEAMe, ale pre jej hranie este potrebujem mat registraciu v LIVE. Co bude nabuduce? Budem potrebovat pre hranie aj ucet na facebooku?
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
caute prosim vas mam zopar hier ktore kde spusta windows live napriklad GTA 4, Dirt 2 a James bond quantum of solace, FUEL a proste tieto hry mi sekaju ani jednu nemam taku kde by bol windows live a nesekalo by to, taky Dirt 1 tam nebol a to islo pekne proste kde je windows live tak tie hry mi sekaju ludia neviete co je s tym? prosim vas poradne budem velmi rad dakujem dufam ze ste pochopili
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 21:33)
prosim pomozte mi niekto s tym
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 21:33)
prosim pomozte mi niekto s tym