I/P: Nokia N97 mini

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
thiery12
Expert
Expert

I/P: Nokia N97 mini

Príspevok od používateľa thiery12 »

zdravim, bol by zaujem o tento mobil, vybrany z orangu 30.11.2009, cize zaruka prakticky plne dva roky, ako novy, komplet so vsetkym prislusenstvom.

alebo aj mozna vymena za SE Satio
inak cena 399€
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

caw kolko by si doplatil do Satia? kamarat ho kupil a mozno by ho predal alebo vymenil

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=132046
thiery12
Expert
Expert

no ten doplatok som myslel ked tak skor zo strany Satia, oni su priblizne rovnake mobily, Satio mozno este v rebrickoch o nieco malo horsie, ale to uz ide o malickosti. takze skor ked tak len cisto vymena keby nahodou.
bonno50
Star
Star

thiery12 napísal:no ten doplatok som myslel ked tak skor zo strany Satia, oni su priblizne rovnake mobily, Satio mozno este v rebrickoch o nieco malo horsie, ale to uz ide o malickosti. takze skor ked tak len cisto vymena keby nahodou.
zo strany Satia? hahaha a ze horsi ako N97 mini uff rubes vysoko asi si ho v ruke nemal ze?
thiery12
Expert
Expert

no tak ja doplacat urcite nemienim. ked tak cisto vymena kus za kus.
a vysoko nerubem, citam recenzie a clanky. v ruke som Satio nemal, ale nechapem co to mam s tym spolocne. pozri si napriklad porovnanie na mobilmania.sk a uvidis ktory mobil je v katalogu mobilov vyssie o par miest. kazdy mobil vyhovuje inemu typu uzivatelov. takze tazko porovnavat uplne. taktiez mozem ja napisat ze si ty nikdy nemal v ruke tu nokiu mini a o tom to vobec nie je. takze tak
vybavou su tie mobily podobne, ine su konstrukcne atd.
bonno50
Star
Star

thiery12 napísal:no tak ja doplacat urcite nemienim. ked tak cisto vymena kus za kus.
a vysoko nerubem, citam recenzie a clanky. v ruke som Satio nemal, ale nechapem co to mam s tym spolocne. pozri si napriklad porovnanie na mobilmania.sk a uvidis ktory mobil je v katalogu mobilov vyssie o par miest. kazdy mobil vyhovuje inemu typu uzivatelov. takze tazko porovnavat uplne. taktiez mozem ja napisat ze si ti nikdy nemal v ruke tu nokiu mini a o tom to vobec nie je. takze tak
N97 som mal v ruke mini nie tam neni rozdiel medzi nimi a web ako mobilmania mi je ukradnuta trapnejsie recenzie som este necital ako su tam
skusenosti su najlepsia recenzia
thiery12
Expert
Expert

bonno50 napísal:N97 som mal v ruke mini nie tam neni rozdiel medzi nimi a web ako mobilmania mi je ukradnuta trapnejsie recenzie som este necital ako su tam
skusenosti su najlepsia recenzia
ja nehovorim o ich recenziach, jasne ze najlepsie su vlastne skusenosti. preto som aj napisal ze kazdy mobil je svojim sposobom pre cloveka v niecom iny. ja som hovoril o katalogu mobilov, kde sa porovnavaju parametre. ale to je jedno. ako vravim, ked tak vymena kus za kus by bola mozna, doplacat nechcem nic. takze ak by sa nejako kamarat rozhodol, staci dat vediet.
bonno50
Star
Star

tak to asi nie lebo on taky mobil nech proste on chcel dat satio a aspon zato 30-100 euro za neico ine horsie ako Satio nehovroim akurat k tvojej N97mini aby si si nemyslel ze by som pytal doplatok 100Euro
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vo vacsine obchodov je cena satia vyssia ako cena n97 mini takze ta ziadost o doplatku je podla mna opravnena
thiery12
Expert
Expert

o Satio uz zaujem nemam, takze cisto uz len predaj :wink:
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ak môžem niečo k tomu povedať, tak cena nového Satia vybraného na akciu sa pohybuje od 400€ (skôr 420€) do zhruba 450€.

N97 Mini v detto stave idú od nejakých 360€ do cca. 430€

Osobne si myslím, že reálna výmena by bola N97 Mini + 30€ za Satio.

Spracovanie N97 Mini je na tom dosť lepšie ako u klasickej N97.

Satiu nahráva ten 12Mpix foťák, ale prehliadač sa mi viac páči u Nokie. Chcel som sa len vyjadriť k tej výmene ako takej, nie konkrétne k Tvojmu inzerátu. Dik :)
bonno50
Star
Star

Clean_Up: paci sa mi tvoje zhodnotenie ja este dodam ze Nokia sa predava priblizne za taku podobnu cenu tocha nizsiu ale Satio ponuka viecej ako N97 mini alebo Klasicka (Fotak,lepsie vykonostne parametre-CPU/RAM,lepsiu konektivitu,kvalitnejsie Wi-fi-vraj a ostane malickosti)
thiery12
Expert
Expert

ok.
ale prosim uz nerieste tu vymenu :!: , ako som napisal vyssie, aktualny je uz len predaj, ziadna vymena. takze odteraz poprosim uz len prispevky tykajuce sa zaujmu o kupu. vdaka :wink:

//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2009, 14:11 )
predana mimo forum, moze sa :lock:
Zamknuté