Medal of Honor (2010)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Medal of Honor (2010)

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak co vy na to ?
http://www.sector.sk/novinka/51015/meda ... laseny.htm
.. myslite si ze moze prekvapit v konkurencii BC2 ci MW2 ... mne sa osobne pacil iba prvy Medal of Honor AA, ten som presiel cely aaa bol som do toho zazraty dalsie diely som moc nehraval prisiel Cod 1,2 aa presedlal som na to noo na toto sa tesim a som zvedavy ... kym to vyjde aj svoj vysneny notebook uz budem mat ak mi moje financne vypocty nezlyhaju :D takze istotne to skusim tak ako aj BC 2
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Vyzerá to celkom dobre. Medal of Honor mám celkom rád, i keď Call of Duty mám radšej. Potešujúce je, že multiplayer má robiť DICE, čo je myslím záruka kvality. :)
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no som zvedaví ako to dopadne lebo seriu medal of honor mám rád aj ked pacific assault a airbone boli dosť oničom takže dúfam že ma prekvapia :D
paloob
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa paloob »

fuuu vyzera ze to bude sila i ked CoD mam radsej aj ja :D nemali robit aj Medal of Honor: Operation Anaconda?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

k názve témy: čo má medal of Honor spoločné s COD MW??? wtf?

//ach jaj... bože bože bože... ach jaj... :-|
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

lekoklatik napísal:k názve témy: čo má medal of Honor spoločné s COD MW??? wtf?
"Modern Warfare" to pomenovali na sectore :) okopirovane...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pamatam si, ked sa mi pred rokmi dostal do ruky prvy Medal of Honor, vtedy nieco nadherne, vyborna grafika, hratelnost a aj optimalizacia na priemernu zostavu. Toho casu najlepsia hra. Prisiel datadisk, dalsi datadisk, sice novy pribeh, ale uz to zacalo byt trochu rovnake, prakticky nic nove. Vylodenie z Normandie bola nieco uzasne, ale ked prisiel Call of Duty vratane multiplayeru, tak jednoducho Medal of Honor zacal stracat svojich fanusikov a isiel na vedlajsiu kolaj. Prichod druheho dielu CoD uz znamenalo istu smrt pre MoH a tak to islo dalej. Neverim tomu, ze MoH dokaze konkurovat CoD. Jedine, cim by mohol MoH prekvapit, tak to by bol kvalitny multiplayer s dedikovanymi servermi. V opacnom pripade to ostane len nadpriemerna akca hra na tri dlhsie zimne poobedia.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

hojko: Ale MoH AA nebol prvy diel. Este predtym vysli Medal of Honor a Medal of Honor: Underground. Mne sa zvlast lubil ten druhy diel. Ale az s prichodom AA sa rozmohla WWII FPS vlna. Tie MoH co prisli potom uz za moc nestali. Tento novy pravdepodobne ani hrat nebudem. Nemam rad hry kde je tzv. moderna vojna. Vynimkou je len BF2.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ajtak najlepsi MOH bol na PSX, neskutocne hodiny som pri tom stravil :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

hojko: Zial, venoval som sa PC scene a casti, ktore si menoval ako predchodcu neboli urcene pre PC.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

tak ty máš ťažké dni, keď už sám sebe píšeš :)
cubix
Star
Star

Tak uz tu mame aj video:

Ako restart serie MoH zaujimave ale prostredie ma asi moc nezaujme. Predsa len pust vypada dost stereotypne.
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Malé info o hre

Vyzerá, že najnovšie pokračovanie série Medal of Honor sa posunie podobne ako Call of Duty do prítomnosti, konkrétne do Afganistanu. Okrem nového prostredia ala Call of Duty hra ponúkne aj real-time modifikovanie zbraní ala Crysis.

Medal of Honor vás presunie do marca roku 2002, kedy koaličné vojská zaútočili na baštu Talibanu v Severnom Afganistane. Konkrétne do akcie s kódovým menom Anakonda, ktorá bola zameraná na vyhnanie teroristov z ich jaskýň. Preberiete miesto Neila Robertsa, Navy Seala, ktorý pri útoku vypadne z vrtuľníka a ocitá sa o 30 metrov nižšie na zemi v snehu a sám. Začína sa jeho boj o život a aj boj o úspešné dokončenie misie.

Budete jedným z tých, ktorí pomohli zabrániť totálnej katastrofe operácie. Budete pomáhať spriateleným jednotkám, eliminovať sniperov, rozbíjať teroristické skupiny. Na to dostanete spolu okolo 60 rozmanitých a modifikovateľných zbraní.

Dátum a ani presný názov titulu zatiaľ nie je známy. Vyjde na PC, Xbox360 a PS3.
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

Presny datum neni dany,ale tak okolo 2010-jesen.A vyzera to pekelne dobre.No co uz ked uz znicili CoD MW2,miesto toho na buduci rok dostaneme aspon BF BC2 a MoH.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

o dva roky tu zase budeme mať cod future warfare s robotmi, a šecky hry sa daju na rovnake vlnu.
Nepáči sa mi že sa hry posebe opičia, a už vôbec sa mi nepáči, že legendárne ww hry ako cod alebo moh skončia ako nejaky flashpoint či čo... a keď mi niekto povie že už sa vyčerpala tematika ww, tak je smiešny. Éra starej vojny v hrách skončila :cry:
cubix
Star
Star

Dunlop: na novom MoH sa zacalo pracovat skor ako vobec CoD MW1 vysiel
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

Dunlop napísal:o dva roky tu zase budeme mať cod future warfare s robotmi, a šecky hry sa daju na rovnake vlnu.
Nepáči sa mi že sa hry posebe opičia, a už vôbec sa mi nepáči, že legendárne ww hry ako cod alebo moh skončia ako nejaky flashpoint či čo... a keď mi niekto povie že už sa vyčerpala tematika ww, tak je smiešny. Éra starej vojny v hrách skončila :cry:
O dva roky tu bude CoD MW3. :D
kakajdaaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

-

Príspevok od používateľa kakajdaaa »

Ja mam radčej hry z 2sv. vojny ale aj akčné si rád zahrám ( CoD 6 )

:agent:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

pekné videjko...normálne sa teším...len dúfam, že mňa to nebude stát nový HDW.... :lol:
Napísať odpoveď