Windows 7
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Staci grafika, inak vacsinu automaticky instalne Win.. Mne este bolo treba bluetooth, ale inak nemyslim, ze by si potreboval ine instalovat z CD, kedze vacsinou na CD byvaju uz zastarale.maco54 napísal:A potom tie drivery co si win 7 da tie netreba odinstalovat alebo co aby nespatili tym normalnym z cd ???
na xp to bolo tak nahral si win potom ovladace a vsetko slo ako ma a s tohto winu som trocha sprosty ako to je s tymi ovladacmi
Takze tak.
Lenze ja mam v driveroh napr: turboboost alebo expresgate myslis ze win si nahra tie spravne ovladace.
A ked by som nainstaloval aj tie ovladace tak sa stane nieco malo by to nejaky vpliv na chod nebudu si robyt napriek tie drivery ja som ich poinstaloval s cd a mne sa win ani nechce vypnut volako tak nevie porad
dik
A ked by som nainstaloval aj tie ovladace tak sa stane nieco malo by to nejaky vpliv na chod nebudu si robyt napriek tie drivery ja som ich poinstaloval s cd a mne sa win ani nechce vypnut volako tak nevie porad
dik
Je niečo ako by som zistil heslo od účtu?? Na win XP som niečo mal...a našiel som aj niečo na vistu... Ale to čo mi išlo na XP alebo Viste tak na 7 mi to nešlo... A nechcem ho zmeniť ani zrušiť iba ho chcem zistiť... na XP alebo vistu som použil OphCrack... Tan bol výborný... Ale ako som písal pri 7 nefunguje... A v XP som vedel cez CMD príkaz net user.. na zmazanie hesla alebo zmenu cez iný účet... neviem či funguje na viste ale na 7 nefunguje... Tak mi poradte ak niekto niečo vie... Díky moc...
-
Soviet
Darca
Vsak ja nechapem, naco si daval ovladace k zvuku ked ti isli bez problemov aj tie..maco54 napísal:Ale podla mna tie ovladace si spatia lebo som nahral setky ovladace z cd aj zvukovy a furt mi vyhadzuje okno ze je zapojeny alebo odpojeny mikrofon na prednom paneli stale mi toto vyskakuje a neviem co s tym
a za druhe..Tie ktore mas na CD su Win7 compatible?
Su je to na win 7
A ked mi grafiku tiez pozna tak tiez nemam instalovat??
A take ako expresgate turboboost turbo evo neinstalovat ??
//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2009, 21:18 )
Chcem sa este opytat ci ked nainstalujem ovladac s cd tak win aktualizuje a najde aktualizaciu na ten ovladac s cd??
Dakujem
A ked mi grafiku tiez pozna tak tiez nemam instalovat??
A take ako expresgate turboboost turbo evo neinstalovat ??
//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2009, 21:18 )
Chcem sa este opytat ci ked nainstalujem ovladac s cd tak win aktualizuje a najde aktualizaciu na ten ovladac s cd??
Dakujem
-
kolac
Star
Neviete niekto ako sa meni v zakladnej teme ( nie aere ) farba okien + lysty ?
v aere je taka moznost ( klik pravym na plochu -> prisposobot -> Farba okna ) v ktorej sa da plynulo regulovat spominana farba okna / panelu start.
Avšak ak je aero vypnute tuto moznost nikde neviem najst. Je tam len moznost menit vsemozne tiene farby atd v jednotlivych grafikach systemu, ale plynula regulacia farby tam nieje.
Mozno som nieco prehliadol, neviete kde by som to našiel ?
v aere je taka moznost ( klik pravym na plochu -> prisposobot -> Farba okna ) v ktorej sa da plynulo regulovat spominana farba okna / panelu start.
Avšak ak je aero vypnute tuto moznost nikde neviem najst. Je tam len moznost menit vsemozne tiene farby atd v jednotlivych grafikach systemu, ale plynula regulacia farby tam nieje.
Mozno som nieco prehliadol, neviete kde by som to našiel ?
-
nonicktohide
Novice
Potrebujem pomoc s instalaciou Windows 7.
Zaseknem sa na prvom kroku s hlaskou : http://www.mydigitallife.info/wp-conten ... vmware.jpg
Neviem ako dalej. Disk je ATA.
Zaseknem sa na prvom kroku s hlaskou : http://www.mydigitallife.info/wp-conten ... vmware.jpg
Neviem ako dalej. Disk je ATA.
-
Stoporko
VIP
mám dotaz: skúšal som nainštalovať na svoj notebook win 7. Inštalácia prebehla v pohode, no pri prvom nabehnutí systému, a kliknutí na tlačidlo štart, resp. kliknutí na akúkoľvek ikonu, OS zamrzne a nereaguje. Pri reštarte stroja sa zamrznutie opakuje...
mám notebook asus, procesor 1,6GHz, 1024 ram, zdielaná grafika radeon x200m... bola to viac menej len skúška, či mi ten win pôjde a aký je...
je chyba v slabom výkone môjho zariadenia alebo bola chybná inštalácia? (tú som asi 3krát opakoval a vždy rovnaký výsledok)
mám notebook asus, procesor 1,6GHz, 1024 ram, zdielaná grafika radeon x200m... bola to viac menej len skúška, či mi ten win pôjde a aký je...
je chyba v slabom výkone môjho zariadenia alebo bola chybná inštalácia? (tú som asi 3krát opakoval a vždy rovnaký výsledok)
-
Dildogripak
Medium Professional
Stoporko: U notebookov býva často Hardware optimalizovaný pre určitý druh OS, napríklad máš na ňom nálepku: Vista optimized a keď tam šlahneš iný OS(win7) tak to môže robiť hovadiny. Teda win7 nepodporuje tvoju zbernicu na diskoch...
Ale problém môže byť úplne iný. Ak si niesi istý či máš v dobrom stave inštalačku tak skús nainštalovať tú win7-čku an iný PC - najlepšie stolový aby si videl ako sa to správa.
GL
Ale problém môže byť úplne iný. Ak si niesi istý či máš v dobrom stave inštalačku tak skús nainštalovať tú win7-čku an iný PC - najlepšie stolový aby si videl ako sa to správa.
GL
-
Stoporko
VIP
dík za odpoveď. Môj notebook už má pár rokov. Bol kúpený bez OS - fajne šlapal na XP SP2. Teraz som po dlhej dobe reinštaloval systém a povedal som si, že skúsim W7, čo to spraví, či to vôbec pôjde. Nešlo, tak chcem vedieť či kvôli slabému výkonu notebooku alebo prečo... nejak mi na tom nezáleží, teraz mi tu beží XP SP3 s windows blinds a som spokojný... pýtal som sa len pre zaujímavosť - sám to tiež tipujem na slabý HW
Instaloval si tam nejaky cracknuty windows? Podla mna by ti to pri zlej konfiguracii alebo absencii ovladacov ani nenabehlo a nemrzlo by to az pri kliknuti na ikonu, to je dost zvlastne spravanie. Ak mas na to nervy, tak skus inu verziu (ak teda nemas legalnu), pripadne skus vygooglit nieco o tom mrznuti, urcite nie si prvy, komu to robi