Chyby na hojko.com
mne to robilo skoro na kazdej stranke , facebook, lamky , a ine fora a stranky (ktorym nebudem radsej robit reklamu)
//ty hrdina keby si sa aspon podpisal...
///placem velmi placem neviem sa z toho dostat
////toto su len tak mimochodom odpovede pre neustaleho darcu k-
////fikotek: na zaciatku som mal myslim 4 cervene stvorceky takze poznam to ale vie ma dostat ak mi neaky kreten vie dat 3 k- a do kazdeho si pise to iste
, no ale ked sa za seba hanbi ja mu zato nemozem.
//ty hrdina keby si sa aspon podpisal...
///placem velmi placem neviem sa z toho dostat
////toto su len tak mimochodom odpovede pre neustaleho darcu k-
////fikotek: na zaciatku som mal myslim 4 cervene stvorceky takze poznam to ale vie ma dostat ak mi neaky kreten vie dat 3 k- a do kazdeho si pise to iste
Zase to iste...hojko napísal:Skusal som pomenit par nastaveni, takze pocas dna mohli byt vypadky. Neviem ci to pomoze, chce to cas. Prosim potom hlasit vypadky, teda aspon chybovu hlasku aku napise.
Lub0$: S tou chybou som sa stretol prvykrat.
Cas 17:45- 17-47 v teme o odhlaseni vozidla v sekcii o autach.
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Za me rikam ze vcera se to sralo porad
a cely dnesni den pohodicka .. takze bych rekl ze to hojko spravil.
filipito proc tak resis to ze si dostal k-??
sis na to jeste nezvykl ze se tady dostava k- i za uplnou pitomost?? tak neplac a nerez to 
//no ale ked sa za seba hanbi ja mu zato nemozem.: Tim myslis to ze se pod karmu nepodepsal??
filipito proc tak resis to ze si dostal k-??
//no ale ked sa za seba hanbi ja mu zato nemozem.: Tim myslis to ze se pod karmu nepodepsal??
-
hojko
Site Admin
Lub0$: Found posts without text: * 1299311 (Topic: Odhlasenie Vozidla (129819); User: Lub0$ (24299))
Obavam sa, ze problem bude vo Firefoxe, pretoze tiez som spozoroval, ze na niektorych strankach mi nejde autologin a odhlasuje ma. Pri tych odhlasovania z fora urcite pomohlo resetovanie vsetkych session, pretoze sa vsetky nanovo vytvorili, maju novu platnost a hlavne ich nie je uz v databaze tolko navyse.
Obavam sa, ze problem bude vo Firefoxe, pretoze tiez som spozoroval, ze na niektorych strankach mi nejde autologin a odhlasuje ma. Pri tych odhlasovania z fora urcite pomohlo resetovanie vsetkych session, pretoze sa vsetky nanovo vytvorili, maju novu platnost a hlavne ich nie je uz v databaze tolko navyse.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
audiotrack
VIP
rekompiluje sa server, možno ešte nejaké výpadky nastanúnordkapp_pb napísal:deju sa dnes nejake planovane zmeny na fore, ked mi vyhadzovalo chyby databazy, alebo je to neziaduci stav ?
-
hojko
Site Admin
Doslo k mensej chybe (zrejme mojou nesikovnostou) a tak pri updatovani servera bolo potrebne prekompilovat skoro vsetko. Po rekompilacii sa automaticky nepustila databaza, takze som to spravil, az ked som si to vsimol. Snad to uz bude teraz OK, este do Vianoc by mal prist prechod na FreeBSD 8 a to bude snad vsetko zatial.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
audiotrack napísal:rekompiluje sa server, možno ešte nejaké výpadky nastanú
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 21:08 )
toto uz musel niekto pisat, dost by som sa cudoval ak nie..
ak sa pridava za posledny prispevok dalsi (rovnaky poster) a existujuci posledny prispevok obsahuje citaciu (/quote) clovek namiesto autoeditovaneho prispevku dostane nejaky chybovy vypis a 'vymazany' cely 'autoeditovany' post vratane temy zmiznutej z indexu, aspon u mna, pravidelne..
//
http://www.hojko.com/post1176876.html#1176876
tu sa o tom hovori, nemyslim si ze ale ide o 'nahodnu' chybu ale skor bug v softwary..
///
prave sa mi podarilo tymto sposobom 'zhodit' celu tuto temu (a obnovit podobne ako pisal meffisto.. [po chybe som temu nezavrel ale siel cez browser spet a vlozil dalsi-tento prispevok])
tu to je
mozno pritomnost nejakeho ineho znaku .. ' ?
alebo iny bug... netusim
//edit
toto uz musel niekto pisat, dost by som sa cudoval ak nie..
ak sa pridava za posledny prispevok dalsi (rovnaky poster) a existujuci posledny prispevok obsahuje citaciu (/quote) clovek namiesto autoeditovaneho prispevku dostane nejaky chybovy vypis a 'vymazany' cely 'autoeditovany' post vratane temy zmiznutej z indexu, aspon u mna, pravidelne..
//
http://www.hojko.com/post1176876.html#1176876
tu sa o tom hovori, nemyslim si ze ale ide o 'nahodnu' chybu ale skor bug v softwary..
///
prave sa mi podarilo tymto sposobom 'zhodit' celu tuto temu (a obnovit podobne ako pisal meffisto.. [po chybe som temu nezavrel ale siel cez browser spet a vlozil dalsi-tento prispevok])
tu to je
pricinou nebude 'citacia' (/quote) ako som sa domnieval pretoze posledny post ju neobsahoval..Error in posting
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, post_subject, bbcode_uid, post_text) VALUES (1307721, '', 'dc8eab65bf', 'toto uz musel niekto pisat, dost by som sa cudoval ak nie.. ak sa pridava za posledny prispevok dalsi (rovnaky poster) a existujuci posledny prispevok obsahuje citaciu (/quote) clovek namiesto autoeditovaneho prispevku dostane nejaky chybovy vypis a 'vymazany' cely 'autoeditovany' post vratane temy zmiznutej z indexu, aspon u mna, pravidelne.. \n\n[color=red:dc8eab65bf][size=9:dc8eab65bf]//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 20:59 )[/size:dc8eab65bf][/color:dc8eab65bf]\n http://www.hojko.com/post1176876.html#1176876 tu sa o tom hovori, nemyslim si ze ale ide o ''nahodnu'' chybu ale skor bug v softwary..')
Line : 258
File : functions_post.php
mozno pritomnost nejakeho ineho znaku .. ' ?
alebo iny bug... netusim
//edit
a toto som na zaciatok nevlozil rucne, samozrejme
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 21:08 )
Mne to niekedy prislo ze to robi vtedy, ked pridavas vela postou za sebou. Teda ti nevyhodi chybovu hlasku ze nemozes pridat dalsi prispevok tak skoro, namiesto toho autoeditmod zmaze text povodneho prispevku ale ten novy neprida, pretoze ziadny neexistuje. Toto sa mi pravidelne stavalo ked som v bazari prilis rychlo upoval temy.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
hojko
Site Admin
Shamway: Zrejme pri prepocitavani niekto dal nacitat tu stranku s tabulkou, takze tam hodilo len tie udaje, ktore malo zatial spocitane. A kedze sa to ulozi do suboru a dalsie obnovenie je az o tusim 12 hodin, tak by bolo potrebne cakat. Zmazal som cache subor a dal to prepocitat nanovo, uz je to OK.