CS 1.6 Server hojko.com
Chlapci nezda sa vam ze poslednom case dostava vela wwe nickov ban..ja ano
Najskor
RKO - zakoncovaci chvat Randy Ortna
Rated R - tag team edga a randyho ortna
A TERAZ UPLNE NOVY HRAC
LEGEND KILLER - oznacenie Randyho Ortna pred 3 rokmi...davajte si pozor!
je to ten isty cheater
dalsie meno sem hodim ked ho zabanujete a pride na moje slova..
pouziva vylucne WWE prezyvky oznacenia a tak....
sorry za gramat. ale akurat letim do kina....len pre infosku..
vela stastia z dokazovanym
Najskor
RKO - zakoncovaci chvat Randy Ortna
Rated R - tag team edga a randyho ortna
A TERAZ UPLNE NOVY HRAC
LEGEND KILLER - oznacenie Randyho Ortna pred 3 rokmi...davajte si pozor!
je to ten isty cheater
dalsie meno sem hodim ked ho zabanujete a pride na moje slova..
sorry za gramat. ale akurat letim do kina....len pre infosku..
vela stastia z dokazovanym
-
WWE fantom
Novice
Potlesk cZar dobry vykon je to tak
ale s nickom RKO a Rated R superstar som tam behal nehorazne dlho = neschopny admin tim ale to nevadi to hra do kariet len mne a tentoraz ma cakajte s niecim novym a uvidime co tu za detektivov
a zmazte tento prispevok aby si nahodou dakto neprecital ze aky sikovny admin team tu je
Dovidenia
ale s nickom RKO a Rated R superstar som tam behal nehorazne dlho = neschopny admin tim ale to nevadi to hra do kariet len mne a tentoraz ma cakajte s niecim novym a uvidime co tu za detektivov
a zmazte tento prispevok aby si nahodou dakto neprecital ze aky sikovny admin team tu je
Dovidenia
-
WWE fantom
Novice
keby vies jak to je, ja sa na tychto je*** NS serveroch ako hojko len zabavam a cheatujem si
mam steam vsecko aj to hravam no hraval som ale nick ti nebudem hovorit
tak ale Fun never die!
stretneme sa na servery majte sa
rozumies nuda je nuda a to ze kazim hru nejakym NS hracom typu czar je mi totalne u pi*i zabavam sa
rozumies nuda je nuda a to ze kazim hru nejakym NS hracom typu czar je mi totalne u pi*i zabavam sa
hh bol kedysi taky akoze "clan", kde sa zgrupili deti z ciech aj slovenska a hovorili si WWE - vsetko strasni nonsteamaci a jeden vacsi frajer ako druhy
Mal som tu cest parkrat sa s nimi zahrat, kedze sa tam nevedno ako priplietol aj kamarat aaa.. podobne dementne spravanie mi na WWE blbeckov celkom aj sedi. Akurat nevydrzali pokope hadam dlhsie ako mesiac. Zeby sa niekto prebral a chcel si vybujacit hormony? Ak nahodou ano, ktory z tych gangstrov si? 
-
lekoklatik
VIP
Pravdepodobne nejaký upgrade, možno padol a treba ho znovu nahodiť. Keď server pôjde, dozviete sa o tom. Tiež keď server nepôjde z nejakých extra vážnych dôvodov, tiež sa o tom dozviete. To že z času na Čas /a myslím Že to nie je až tak často/ vypadne sa snáď dá prežiť aj bez písania "prečo nejde server"? Treba chvíľu počkať, dá sa to zvládnuť : )
//e.g neskôr mi tu tie "sedenia" preplatíš
//e.g neskôr mi tu tie "sedenia" preplatíš
-
KaptMichal
King
no museli sme vtedy nieco spravit proti tomu. Vracal sa neustale na server a robil zle. Musel byt pertmanentne online aspon jeden admin. Stale sa nam stazovali. Ocividne sme nedali nikomu ban len jemu. Aj ked to bolo 255 IP-ciek. Nikto sa nestazoval. A to ze sa potom neskor vracal na server, povedal by som ze asi nebol doma. Pripajal sa z ineho pc.dOoM^ napísal:to co sa spravilo s JYSKom (a Blazer by mi dal za pravdu) bolo absolutne zbytocne... iba sa tym zabanovalo nejakych 200 ipeciek ktore si uz na hojkovi nezahraju, pricom JYSK sa na hojka aj potom vratil... myslim si ze odisiel lebo ho to tu uz nudilo, nie preto ze by dostal 200 banov
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nestačilo keby mal program HideIP?PsychoS napísal:no museli sme vtedy nieco spravit proti tomu. Vracal sa neustale na server a robil zle. Musel byt pertmanentne online aspon jeden admin. Stale sa nam stazovali. Ocividne sme nedali nikomu ban len jemu. Aj ked to bolo 255 IP-ciek. Nikto sa nestazoval. A to ze sa potom neskor vracal na server, povedal by som ze asi nebol doma. Pripajal sa z ineho pc.