No vždy ich nepotlačovali, až keď sa tieto odnože začali množiť Vatikán povedal DOSŤ a odvtedy je každý nový smer vychádzajúci z kresťanstva označený za sektu.Nevychadzaju, opakujem, kresťania taketo sekty vždy potlačali a neuznavali. Samovražda je hriech btw.
Ohromne vtipné.Lebo sam si jednym z nich, tiež furt len kvakaš![]()
Židia že ? Uhádol som správne ?Ti, ktori ju chcu nahradiť.
Nato mi odpovedz ty.Trikrat hadaj
Ty asi trpíš nejakou závažnou poruchou chápania, načo mi toto vôbec píšeš ? Tvrdil som ja opak ?Čo maju posudiť? Neviem o tom, žeby sa kresťania obkladali bombami a nechavali sa odpaliť na verejnych priestranstvach.
Bavili sme sa o ( podľa mňa ) nebezpečnému učeniu o tom, že po smrti nie je koniec a ja som dával príklady.
Nie zrazu, ale keď sa bavíme o nejakej veci, tak neviem prečo by som mal odbáčať od témy a písať aj o tom, aby sa ospravedlnili aj hentí a tamtí...Aha takže zrazu irelevantne veci, keď to nevyhovuje tvojim svetonazorom.
Opakujem, tu nerozoberáme Židov ako celok, ale rozoberali sme tu vzťah židov a kresťanov, tak sa vyjadrujem k tomu a máš pravdu, v tomto prípade ma nejakí Peržania a ich vzťah k židom nezaujímajú.Prirodzene. Ovšem ine kapitoly tohto národa ťa už samozrejme nezaujimaju. Mimochodom židov nevyhosťovali len kresťania.
Všetci sme Židia !!!Nech sa Sion stane pánom sveta!
Ty si to už asi nevládal dočítať celé....v sekulárnej spoločnosti.Dôvod? Je to predsa jedna zo zakladnych funkcii cirkvi.
A celkovo, nech si cirkev svoje kárne a mravné funkcie praktizuje na svojich ovečkách ( ako napríklad na tebe ) a ostatných ( neveriacich ) nechá na pokoji.
No to sa spýtaj pána docenta Chmelára, ak si si nestačil všimnúť, ten článok napísal on.Neviem z akeho dôvodu použivaš opäť moslimov proti kresťanom. Veď to je uplne ina zaležitosť
Áno, samozrejme, že to vieme tehla. No predsa Židom !Ano, a vieme, komu to vyhovuje a kto potrebuje tuto „revolučnu“ spoločnosť, aby sa sam mohol chopiť moci.
Absurdnosť.
kali :
Ako môžeš vôbec takéto niečo napísať ?Hughito ten tvoj nazor na zidov a nenavist krestanov voci nim je dost skresleny a az by som povedal ze je to iba tvoj dohad.
Aký môj dohad ? To nie je žiadny môj dohad, ja som tu dával prepisoval iba historické reálie, ktoré to jasne dokazujú, nič viac.