Nokia E51

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
renam
Amateur
Amateur

Nokia E51

Príspevok od používateľa renam »

ahojte, mam problem, dnes mi moj syn - 2roky, v nestrazenej chvilke obslintal mobil. este sa ta nestalo a od vtedy zacal blbnut, samovolne sa pokusal zapnut headset, prihlasit na e-mail, a podobne, neda sa mi dovolat a volat, tak som ho vypla a nechala schnut. no a po 3 hodkach som ho chcela zapnut a on nahodil na PIN, ale neda sa vobec zadat, vobec sa nenahadzuju cisla. Viete mi poradit, cimam Mt rovno hodit do kosa, alebo sa s tym da nieco urobit. PROSIM, dajte mi nejake rady, pripadne, kolko by stalo opravenie, ak sa da. diky.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

skoc do najblizsieho mobilshopu (neofic.servisu) a nechaj si telefon vycistit
idealne je cim skor tym lepsie (vyber z neho baterku aby sa spomalila oxidacia kontaktov na doske)
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Dolezite vybrat bateriu a telefon nepouzivat. Tak ako pise bb5unlock, zaniest do neoficialneho servisu na precistenie. Bezne sa za to uctuje cca 10-15 €, podla mnozstva oxidacie a kolko je s tym roboty. Do kosa este nemusi ist. Inac technik v servise by mal sam doporucit, ci je to vhodne na dalsie pouzivanie. Ale ak sa s danou vecou ide hned, je dost velka sanca, ze telefon po precisteni bude fungovat bez problemov nadalej.
Napísať odpoveď