Aka vysoka skola ?
tak sladkovicovo je zvlastna kategoria...kto to mysli s pravom vazne ten tam nejde...a bvsp nema tazke ale naval je tam tiez pomerne slusny, naposledy to bolo4-5 ludi na jedno miesto, ale kedze robia aj doplnovacie kolo a nie kazdy nato ma, tak vacsinou kto sa chce dostat tam tak sa dostane a viacero ludi si dava prihlasky na viac prav tak to posobi skreslene...Vigor napísal:Tak zas vsade nie su tak tazke...do Slakovicova sa dostane hadam kazdy kto sa hlasi, prijimacky na BVSP su tiez lahke...
-
cs_skillers
Amateur
ked sa chce vsetko sa da, ale budes tam mat velmi velmi tazke casy a ked dojde na zapocty a skuskove budes p**ovat ako chora vrana, spoluziaci co im to matematick-fyzikalne mysli, rozhodne nepovedia ze je to lahke, ved na niecom tych studentov co poprijmaju takmer bez prijimacok vyhodit musiacs_skillers napísal:Myslite ze sa da zvladnut STU SjF, ked nwm skoro nic zo stredoskolskej mat a fyz pretoze sa to na nasej skole nevyzadovalo?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Da sa to... ale ako vravi kolega nadomnou, nad deskriptivou, matikou a fyzikou budes pi*ov*** a fakt masivne, ak ta to teda nezacne bavitcs_skillers napísal:Myslite ze sa da zvladnut STU SjF, ked nwm skoro nic zo stredoskolskej mat a fyz pretoze sa to na nasej skole nevyzadovalo?
Co dostavam ake-take skusenosti a referencie od kamaratov tak plati: VUTBR > MUNI. Scio je dobra vec, urcite by som to skusil na tvojom mieste. S prijimackami ti zial neporadim.skkiller2 napísal:Rozhodujem sa medzi Fit na VUTBR a fi Muni ale neviem ako je to tam s prijímačkami, berie sa do uvahy matura? alebo by som mal ist robit scio? napište čo viete:)
-
audiotrack
VIP
tu máš nejaké pekné čísla ktoré ti môžu pomôcť pri výbere školy (informatika): http://www.osu.cz/dokumenty/monitoringmedii/111.pdfyazoo napísal:Co dostavam ake-take skusenosti a referencie od kamaratov tak plati: VUTBR > MUNI. Scio je dobra vec, urcite by som to skusil na tvojom mieste. S prijimackami ti zial neporadim.
yazoo - vut je viac prakticky zamerana skola, mu teoreticky, po absolvovani to vacsinou vyzera tak, ze vutkari drtia a programuju to, co im z muni navrhnu,dohliadaju a rozhoduju... cize je to skor naopak.. aj ked co sa praktickych znalosti tyka tak vut je urcite dalej...yazoo napísal:Co dostavam ake-take skusenosti a referencie od kamaratov tak plati: VUTBR > MUNI. Scio je dobra vec, urcite by som to skusil na tvojom mieste. S prijimackami ti zial neporadim.
Je to presne tak, ako píše Maki. Ak Ťa programovanie baví, tak choď radšej na FIT VUT, keďže tu si programovania užiješ až až. Pokiaľ si ale ešte vôbec neprogramoval, tak by som VUT v žiadnom prípade nevolil, lebo bez základných znalostí aspoň z Pascalu by si to mal pri projektoch veľmi ťažké. Tak na FI MUNI sa naprogramuješ o dosť menej, ale máš tam viac matiky a teórie všeobecne.
A SCIO berú obe školy nad percentil 70 (spoň minulý rok) z OSP alebo matiky, čo sa dá bez problémov zvládnuť, ak nie si úplne dutý
A SCIO berú obe školy nad percentil 70 (spoň minulý rok) z OSP alebo matiky, čo sa dá bez problémov zvládnuť, ak nie si úplne dutý
-
maturantka
Amateur
-
Stoporko
VIP
Komenského univerzita v Ba, fakulta prírodných vied - geografia - geografia a kartografia, geografia v administratíve, rozvoj regiónov a Európska integrácia. Bližšie info na www.fns.uniba.sk
Viete nieco o "vojenska akademia liptovsky mikulas" otvoria ju na rok 2010/2011, chodi niekto na tu skolu, mohol by mi niekto podat dake info?
Prihlasku si posielam na su este dake skoly na slovensku co sa tyka policajtov alebo vojakov?
Kód: Vybrať všetko
http://www.aos.sk/Prihlasku si posielam na
Kód: Vybrať všetko
http://www.akademiapz.skFI MUNI Brno, FIT VUT Brno pripadne nejaka CVUT v Prahe.M4rek napísal:kam by ste radili ist studovat informatiku ? .. prave koncim gymnazium, brato chodi teraz na FEI TUKE a pozeram ze same somariny sa tam ucia, vela z toho nema nic spolocne s informatikou.