Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak zas vsade nie su tak tazke...do Slakovicova sa dostane hadam kazdy kto sa hlasi, prijimacky na BVSP su tiez lahke...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Vigor napísal:Tak zas vsade nie su tak tazke...do Slakovicova sa dostane hadam kazdy kto sa hlasi, prijimacky na BVSP su tiez lahke...
tak sladkovicovo je zvlastna kategoria...kto to mysli s pravom vazne ten tam nejde...a bvsp nema tazke ale naval je tam tiez pomerne slusny, naposledy to bolo4-5 ludi na jedno miesto, ale kedze robia aj doplnovacie kolo a nie kazdy nato ma, tak vacsinou kto sa chce dostat tam tak sa dostane a viacero ludi si dava prihlasky na viac prav tak to posobi skreslene...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čo hovoríte na úroveň historickej či filozofickej katedry na univerzite v TT ?
Študuje/oval tam niekto ?
Díky.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Poď sem do Ba na filozofickú fakultu UK... šudovala mi tam mama a teraz spolužiaci zo strednej a vraj v pohode.
cs_skillers
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cs_skillers »

Myslite ze sa da zvladnut STU SjF, ked nwm skoro nic zo stredoskolskej mat a fyz pretoze sa to na nasej skole nevyzadovalo?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

cs_skillers napísal:Myslite ze sa da zvladnut STU SjF, ked nwm skoro nic zo stredoskolskej mat a fyz pretoze sa to na nasej skole nevyzadovalo?
ked sa chce vsetko sa da, ale budes tam mat velmi velmi tazke casy a ked dojde na zapocty a skuskove budes p**ovat ako chora vrana, spoluziaci co im to matematick-fyzikalne mysli, rozhodne nepovedia ze je to lahke, ved na niecom tych studentov co poprijmaju takmer bez prijimacok vyhodit musia ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

cs_skillers napísal:Myslite ze sa da zvladnut STU SjF, ked nwm skoro nic zo stredoskolskej mat a fyz pretoze sa to na nasej skole nevyzadovalo?
Da sa to... ale ako vravi kolega nadomnou, nad deskriptivou, matikou a fyzikou budes pi*ov*** a fakt masivne, ak ta to teda nezacne bavit :)
skkiller2
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skkiller2 »

Rozhodujem sa medzi Fit na VUTBR a fi Muni ale neviem ako je to tam s prijímačkami, berie sa do uvahy matura? alebo by som mal ist robit scio? napište čo viete:)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

skkiller2 napísal:Rozhodujem sa medzi Fit na VUTBR a fi Muni ale neviem ako je to tam s prijímačkami, berie sa do uvahy matura? alebo by som mal ist robit scio? napište čo viete:)
Co dostavam ake-take skusenosti a referencie od kamaratov tak plati: VUTBR > MUNI. Scio je dobra vec, urcite by som to skusil na tvojom mieste. S prijimackami ti zial neporadim.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na fi muni robis tspcka, na matury sa prihliada akurat tak, ze by si ju mal mat spravenu, aj ked si nepamatam ze som posielal vysvecko... co sa scia tyka netusim ako to maju

fit vutbr - prijimacky maju z matiky + viem ze beru do uvahy scio, takze ak dobre spravis scio, nemusis na prijimacky
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

yazoo napísal:Co dostavam ake-take skusenosti a referencie od kamaratov tak plati: VUTBR > MUNI. Scio je dobra vec, urcite by som to skusil na tvojom mieste. S prijimackami ti zial neporadim.
tu máš nejaké pekné čísla ktoré ti môžu pomôcť pri výbere školy (informatika): http://www.osu.cz/dokumenty/monitoringmedii/111.pdf
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

yazoo napísal:Co dostavam ake-take skusenosti a referencie od kamaratov tak plati: VUTBR > MUNI. Scio je dobra vec, urcite by som to skusil na tvojom mieste. S prijimackami ti zial neporadim.
yazoo - vut je viac prakticky zamerana skola, mu teoreticky, po absolvovani to vacsinou vyzera tak, ze vutkari drtia a programuju to, co im z muni navrhnu,dohliadaju a rozhoduju... cize je to skor naopak.. aj ked co sa praktickych znalosti tyka tak vut je urcite dalej...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Je to presne tak, ako píše Maki. Ak Ťa programovanie baví, tak choď radšej na FIT VUT, keďže tu si programovania užiješ až až. Pokiaľ si ale ešte vôbec neprogramoval, tak by som VUT v žiadnom prípade nevolil, lebo bez základných znalostí aspoň z Pascalu by si to mal pri projektoch veľmi ťažké. Tak na FI MUNI sa naprogramuješ o dosť menej, ale máš tam viac matiky a teórie všeobecne.

A SCIO berú obe školy nad percentil 70 (spoň minulý rok) z OSP alebo matiky, čo sa dá bez problémov zvládnuť, ak nie si úplne dutý :D
maturantka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa maturantka »

Študujete niekto alebo poznáte niekoho kto študuje v zahraničí? Okrem Česka.. Mám na mysli krajiny ako Dánsko, Anglicko, Holandsko, Nový Zéland alebo môže byť ktorákoľvek iná.. :)
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

nazdar ludia potrebujem radu. som v 3. rocniku na strednej/gympel a neviem na aku vysoku skolu-fakultu mam ist. poradte nieco...bavi ma geografia, najlepsie tam kde nieje vela matiky, chemie..

dakujem
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Komenského univerzita v Ba, fakulta prírodných vied - geografia - geografia a kartografia, geografia v administratíve, rozvoj regiónov a Európska integrácia. Bližšie info na www.fns.uniba.sk
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Viete nieco o "vojenska akademia liptovsky mikulas"

Kód: Vybrať všetko

http://www.aos.sk/
otvoria ju na rok 2010/2011, chodi niekto na tu skolu, mohol by mi niekto podat dake info?

Prihlasku si posielam na

Kód: Vybrať všetko

http://www.akademiapz.sk
su este dake skoly na slovensku co sa tyka policajtov alebo vojakov?
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

kam by ste radili ist studovat informatiku ? .. prave koncim gymnazium, brato chodi teraz na FEI TUKE a pozeram ze same somariny sa tam ucia, vela z toho nema nic spolocne s informatikou.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

M4rek napísal:kam by ste radili ist studovat informatiku ? .. prave koncim gymnazium, brato chodi teraz na FEI TUKE a pozeram ze same somariny sa tam ucia, vela z toho nema nic spolocne s informatikou.
FI MUNI Brno, FIT VUT Brno pripadne nejaka CVUT v Prahe.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Čo urobí kalkulačka, keď padne do hovna?
ČVUT.
:D

No ak by som mal súdiť úroveň týchto 3 škôl, čo sem hodil yazoo, tak na základe projektov do programovania, ktoré som mal možnosť porovnať, je FIT ČVUT asi najľahšia. FI MUNI je teoreticky zameraná a FIT VUT prakticky - čiže samé programovanie.
Napísať odpoveď