A ako tato veta ma vyvracat zidovsky rasizmus a nenavist voci gojimom?
V podstate nijako, ja som sa len pochybovačne vyjadril k tomu, že by kresťania narobili židom toľko zla "len" preto, lebo to vlastne židia začali prví. Príde mi to ako v škôlke.
Čítal si niekedy Talmud osobne ? Lebo ty mi stále posielaš ako dôkazy 2 stránky, ktoré sú jasne ideologicky orientované, to ako keby som ja tebe posielal niečo z antify a csaf, to by si tiež neprijímal.
Inak celá táto vaša židovská konšpirácia a veci okolo toho, hlavne "nezávislí" prop mi pripomína napríklad niečo takéto :
http://www.mwm.cz/
Neignorujem ich len ich povazujem za nepodstatne vzhladom nato ze sa jedna o vyhlasenie cirkevnych predstavitelov.
No podľa mňa sú práve že preto smerodajné, lebo to neboli len nejaké prehlásenia, ale v prípade pápežov aj rôzne buly = zákony.
K tým tvojim citátom : Sú skoro všetky "novšie", takže to nie je moc k téme.
A preco ked sa bieli snazia byt sudrzny, hrdy a vzajomne napredovat, tak to povazujes za nepripustne az rasisticke?
Kľudne nech sú aj bieli súdržní a vzájomne si pomáhajú, to by bolo krásne.
Len treba vynechať ten šovinizmus a koncentračné tábory.
Hughito, vidim, že si to znova nepochopil, tak budem pisať jasne a pomaly, dufam, že tak budeš aj ty čitať. Z dani sa podporuje veľmi veľa vecí.
Ja chápem, že ľudia ( aj my ) prispievame daňami na plno hovadín, ale toto nie je nejaký štátny dlh, ale ideologická vec, na ktorú nechcem prispievať a som za dôkladnú odluku cirkvi od štátu.
Proste dotovať zo svojich daní cirkev, aby mohla upevňovať svoju moc mi príde postavené na hlavu.
Myslim, že v teme „Romovia na Slovensku“ si pôsobil istym spôsobom. Nechce sa mi to tam prechadzať a hľadať niečo, ty sam to najlepšie vieš. Utekať nemusiš, stači, aby si začal rozmyšľať.
No tak radšej nemysli a neargumentuj s domnienkami, to je fakt 0 bodov.
V téme Rómovia na SK som mal na celú vec značne nekonformná pohľad a hneď je z toho domnienka, že s radosťou podporujem daňami nepracujúcich cigánov.
No vyborne. T.j. nech si každy robi čo chce. A potom nech všetci idu doprdele?
Jáj, tak už nech si každý robí čo chce nie je len anarchia, ale aj humanizmus ? Aha, díky tehla, skús vydať nejaký vlastný výkladový slovník pojmov.
Na tu druhu otazku sa opytaj skôr Hughita a "antikresťanov", prečo zastavaju takyto postoj.
Nie som žiadny antikresťan, to sú zas len tvoje domnienky..
Ja som proti klerikalizácii a za odluku cirkvi od štátu a takisto budem vždy oponovať kresťanovi v nejakých filozofických názoroch na život, ale nič proti nemu ako osobe nemám.
Aj môj najlepší kamoš je kresťan, a čo ?
A perlička na záver :
Bertrand Russell (by tehla) bol sfetovaný jehovistický iluminát ( a bol aj ateista, tak bol určite aj Žid ).