Aj kontrolovat sa da, a aj tak aby o tom druha strana nemala ani paru.....lienka123456 napísal:Ano ale ked chces vediet, tak musis kontrolovat potom.. to je dost blbe...a co to si pocul cez vikend?
zmazane
-
qwerty-xyz
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
To je fakt úžasné.qwerty-xyz napísal:Aj kontrolovat sa da, a aj tak aby o tom druha strana nemala ani paru.....
-
lienka123456
Amateur
plne s tebou suhlasim, ze to je spehovanie a ani ja by som z toho nemala dobry pocit, keby som nieco take spravilabolek napísal:To je fakt úžasné.Toto by som nedokázala robiť a vôbec by sa mi nepáčilo, keby to priateľ robil mne. Veď to je špehovanie.
//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2009, 13:34 )
ano ale to sa uz nerobi... ako pisala kolegyna.. je to spehovanie.qwerty-xyz napísal:Aj kontrolovat sa da, a aj tak aby o tom druha strana nemala ani paru.....
-
qwerty-xyz
bolek napísal:To je fakt úžasné.Toto by som nedokázala robiť a vôbec by sa mi nepáčilo, keby to priateľ robil mne. Veď to je špehovanie.
Mimo ineho, dievca je primitivny tvor (bez urazky damy-CEST A SLAVA vynimkam) kto si dobre naplanuje akciu nemoze sa nic stat. Aj ked kontorla na taku velku vzd to si neviem dost dobre predstavit, nad tym by som musel porozmyslat. Ja osobne by som asi svoju holku nekontroloval (klamem, po skusenosti s byvalou by ma do toho tahalo jedna basen)
V podstate ide o to, ked mate dobreho partnera, nemusite ho kontrolovat, najlepsie je vsak poznat jeho spravanie kedykolvek.
Inak slecny, damy, zeny a dievcata. Kontrola v meste prebieha tak ze si to ani za BOHA nevsimnete. Zaklad spociva v tom ze sa nikdy ako partnerky svojich chlapcov nedozviete mena, ani vyzor vsetkych jeho kamaratov.
Napsiem to takto, raz som siel s jednou kockou po meste, Oproti siel jeden z mojich najlepsich kamaratov, ktoreho poznam dlheeee roky. ZIADEN ocny kontakt, ziaden pozdrav, ziadne nic. Cisto to vyzeralo ze presiel niekto cudzi, do 5 minut sms, od neho.. Kamo, pekna bola. . .
-
Začiatok Konca
Professional
Qwerty, povedal by som ti, čo si, ale zase by som kvôli tebe dostal basu...
Tvoje zmýšľanie je postavené total na hlavu...
Ku príkladu, mal som pocit, že ten prvý príspevok písala moja priateľka, lebo podobne nad tým premýšľa aj ona. Ale naučila sa tolerovať moje koncerty, kamošov, alebo vychádzky len tak z ničoho nič (typu bez ohlásenia príde kamoš na aute a ja len v mikine a nezaviazaných teniskách idem na pivo) naučila sa to tolerovať a aj za to jej ďakujem
ja som na tom rovnako. Nemám problém, ak sa niekam ide baviť s kamošmi (čítaš dobre qwerty), alebo kamoškami, lebo ich všetkých poznám a je to v poriadku. Ak by ma pod*ebala, čo by nespravila, tak by som sa to dozvedel veľmi, veľmi rýchlo. A na takých úchylákov kadejakých na*ebaných som jej kúpil jeden taký fajn sprej, ktorý položí aj človeka, ktorý je nafetovaný, alebo opitý... a to ho ani nemusí poriadne trafiť..všetko to útočí na sliznice
Je to len o tom, čo máš v hlave.. ja viem, že o tvojom obsahu sa veľmi baviť nemusíme, lebo tu na fóre je všeobecne známy, ale dúfam, že to pochopíš 
Ku príkladu, mal som pocit, že ten prvý príspevok písala moja priateľka, lebo podobne nad tým premýšľa aj ona. Ale naučila sa tolerovať moje koncerty, kamošov, alebo vychádzky len tak z ničoho nič (typu bez ohlásenia príde kamoš na aute a ja len v mikine a nezaviazaných teniskách idem na pivo) naučila sa to tolerovať a aj za to jej ďakujem
-
qwerty-xyz
totoal na hlavu neni, mysli si co chces, frajerke doveruj to ti chvalim, ked ta od*ebe, vyrev sa pri kamosoch nie na fore....kazdy mame inu predstavu o vztahu a jeho pravidlach, by som to takto zhrnul. Ako fakt sa mi paci ze frajerke veris a aj ona tebe, fakt fakt. Mas u mna plus. len si davaj bacha aby si nato raz nedoplatil . . .Začiatok Konca napísal:Qwerty, povedal by som ti, čo si, ale zase by som kvôli tebe dostal basu...
Ku príkladu, mal som pocit, že ten prvý príspevok písala moja priateľka, lebo podobne nad tým premýšľa aj ona. Ale naučila sa tolerovať moje koncerty, kamošov, alebo vychádzky len tak z ničoho nič (typu bez ohlásenia príde kamoš na aute a ja len v mikine a nezaviazaných teniskách idem na pivo) naučila sa to tolerovať a aj za to jej ďakujemja som na tom rovnako. Nemám problém, ak sa niekam ide baviť s kamošmi (čítaš dobre qwerty), alebo kamoškami, lebo ich všetkých poznám a je to v poriadku. Ak by ma pod*ebala, čo by nespravila, tak by som sa to dozvedel veľmi, veľmi rýchlo. A na takých úchylákov kadejakých na*ebaných som jej kúpil jeden taký fajn sprej, ktorý položí aj človeka, ktorý je nafetovaný, alebo opitý... a to ho ani nemusí poriadne trafiť..všetko to útočí na sliznice
Je to len o tom, čo máš v hlave.. ja viem, že o tvojom obsahu sa veľmi baviť nemusíme, lebo tu na fóre je všeobecne známy, ale dúfam, že to pochopíš
-
Začiatok Konca
Professional
Začiatok Konca: tak tu drobnu vetu som si hovorieval aj ja, az kym si niekoho nenasla a nechala ma ze uz to nie je ono... hold, esteze boli len zasnuby 
cca 2tyzdne pred jej oznamenim o konci zacala byt divna... hold, pre postup v kariere, typka s velkym autom a vlastnym bytom som vtedy mohol tazko konkurovat s mojim velkym ....
krasou
Dovtedy som pustal baby k vode len ja, vtedy som to dostal sipom priamo do srdca... (sice sme boli spolu presne rok, /po pol roku zasnuby/ ale milovali sme sa ako kone, no som rad ze to dopadlo ako dopadlo.)
Ale prajem ti to, fakt, uprimne. Nie je nic krajsie ako naplnena laska.
cca 2tyzdne pred jej oznamenim o konci zacala byt divna... hold, pre postup v kariere, typka s velkym autom a vlastnym bytom som vtedy mohol tazko konkurovat s mojim velkym ....
Dovtedy som pustal baby k vode len ja, vtedy som to dostal sipom priamo do srdca... (sice sme boli spolu presne rok, /po pol roku zasnuby/ ale milovali sme sa ako kone, no som rad ze to dopadlo ako dopadlo.)
Ale prajem ti to, fakt, uprimne. Nie je nic krajsie ako naplnena laska.
-
Začiatok Konca
Professional
Áno, hovorieva si ju asi každý, kto úprimne verí v to, čo sa okolo neho práve deje
áno, tomu si mohol konkurovať ťažko, ale aspoň vieš, že to bola "zlatokopka". Ale my sme spolu o chvíľku tri roky. A už sa trošku poznáme
keby sa to stane mne, tak aj ja by som bol rád, že to tak dopadlo
znie to zvrátene, ale je to tak 
-
qwerty-xyz
jop kolego, tak ti ot prajem noo, aj ked su aj take vztahy ktore sa rozpadnu aj po velkej laske a dlhych rokoch. Ale ako pisem prajem ti to. Ale ber do uvahy aj nas, ktori sme dostali "mensi" preplesk zo strany dievcat, tak si uz davame pozor co a ako. No a o zlatokopkach su dve velmi pekne pesnicky, prva od rytmusa-zlatokopky, a druha od zveriny,-nemala by si byt.Začiatok Konca napísal:Áno, hovorieva si ju asi každý, kto úprimne verí v to, čo sa okolo neho práve dejeáno, tomu si mohol konkurovať ťažko, ale aspoň vieš, že to bola "zlatokopka". Ale my sme spolu o chvíľku tri roky. A už sa trošku poznáme
keby sa to stane mne, tak aj ja by som bol rád, že to tak dopadlo
znie to zvrátene, ale je to tak
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No aby som to trochen objasnil. Dali sme sa dokopy ked sme boli obaja este na strednej. Potom som ja odisiel na VS do Brna (po asi 8 mesiacoch co sme boli spolu), priatelka chcela ist za mnou no nevyslo to, ale dostala sa do BA. Takze momentalne je medzi nami vzdialenost okolo 100 km. Stretavame sa prakticky kazdy vikend bud v BA alebo doma (+ cele leto sme spolu a kazde prazdniny a tak kazda chvila kedy to ide tak sme spolu). Ja tento rok dufam uspesne ukoncim VS a chystame sa posunut nas vztah dalej. Chystam sa ist do BA, tak uz KONECNE budeme spolu.
Presne tak.. Nikdy som nemal problem s tym, ze moja priatelka isla na disco, alebo niekde do baru. Verim jej, pretoze o tom je vztah. A ak ma podvedie tak ten vztah nema zmysel a skoncil by sa skor ci neskor. A okrem toho sam chodim na disco bez nej takze by bolo odo mna velmi nemiestne keby som jej zakazoval to, co robim ja