zmazane

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

lienka123456 napísal:Ano ale ked chces vediet, tak musis kontrolovat potom.. to je dost blbe... :? a co to si pocul cez vikend?
Aj kontrolovat sa da, a aj tak aby o tom druha strana nemala ani paru.....
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

qwerty-xyz napísal:Aj kontrolovat sa da, a aj tak aby o tom druha strana nemala ani paru.....
To je fakt úžasné. :roll: Toto by som nedokázala robiť a vôbec by sa mi nepáčilo, keby to priateľ robil mne. Veď to je špehovanie.
lienka123456
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka123456 »

bolek napísal:To je fakt úžasné. :roll: Toto by som nedokázala robiť a vôbec by sa mi nepáčilo, keby to priateľ robil mne. Veď to je špehovanie.
plne s tebou suhlasim, ze to je spehovanie a ani ja by som z toho nemala dobry pocit, keby som nieco take spravila

//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2009, 13:34 )
qwerty-xyz napísal:Aj kontrolovat sa da, a aj tak aby o tom druha strana nemala ani paru.....
ano ale to sa uz nerobi... ako pisala kolegyna.. je to spehovanie.
qwerty-xyz

bolek napísal:To je fakt úžasné. :roll: Toto by som nedokázala robiť a vôbec by sa mi nepáčilo, keby to priateľ robil mne. Veď to je špehovanie.
:oops: ano holky ja s vami suhlasim ze sa proti tomu ohradzate a opravnene, .... bohuzial za svoj zivot, zatial kratky som mal moznost vidiet vela pripadov co robia dievcata ked kontrolovane nesu. Lebo videl som chlapcov kamaratov, zadanych, a ti aj ked boli opiti vecne mleli o tom aku maju skvelu frajerku a ze su zadani a dookola toto iste, tak sme si vyvreskovali ako partia a bolo fajn. Dievcata ked sa pripili vecne isli po kazdom kto bol na dohlad, ci kamarat ci ne kamarat. A vam poviem zdaleka to uz nebolo len normalne tancovanie.....
Mimo ineho, dievca je primitivny tvor (bez urazky damy-CEST A SLAVA vynimkam) kto si dobre naplanuje akciu nemoze sa nic stat. Aj ked kontorla na taku velku vzd to si neviem dost dobre predstavit, nad tym by som musel porozmyslat. Ja osobne by som asi svoju holku nekontroloval (klamem, po skusenosti s byvalou by ma do toho tahalo jedna basen)
V podstate ide o to, ked mate dobreho partnera, nemusite ho kontrolovat, najlepsie je vsak poznat jeho spravanie kedykolvek.
Inak slecny, damy, zeny a dievcata. Kontrola v meste prebieha tak ze si to ani za BOHA nevsimnete. Zaklad spociva v tom ze sa nikdy ako partnerky svojich chlapcov nedozviete mena, ani vyzor vsetkych jeho kamaratov.
Napsiem to takto, raz som siel s jednou kockou po meste, Oproti siel jeden z mojich najlepsich kamaratov, ktoreho poznam dlheeee roky. ZIADEN ocny kontakt, ziaden pozdrav, ziadne nic. Cisto to vyzeralo ze presiel niekto cudzi, do 5 minut sms, od neho.. Kamo, pekna bola. . .
:arrow: Ked si holka nie je ista koho kazdeho poznate a kto kazdy pozna vas, popripade ju, nebude robit kraviny, lebo NEVIE kto kazdy ju moze vidiet. a to je zaklad . . . Potom neblbne. --samozrejme veci treba vyspekulovat az do detailov, a laska a to ze jeden druhemu veria to je vsetko pekne, ale ludia menia spravanie ked su opiti, nahnevani, nadrzani, a podobne.... a v tych stavoch sa dakedy aj zabuda nato ze mame partnera. No, a potom prepac prepac a icoviny.....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Qwerty, povedal by som ti, čo si, ale zase by som kvôli tebe dostal basu...

Tvoje zmýšľanie je postavené total na hlavu...

Ku príkladu, mal som pocit, že ten prvý príspevok písala moja priateľka, lebo podobne nad tým premýšľa aj ona. Ale naučila sa tolerovať moje koncerty, kamošov, alebo vychádzky len tak z ničoho nič (typu bez ohlásenia príde kamoš na aute a ja len v mikine a nezaviazaných teniskách idem na pivo) naučila sa to tolerovať a aj za to jej ďakujem :) ja som na tom rovnako. Nemám problém, ak sa niekam ide baviť s kamošmi (čítaš dobre qwerty), alebo kamoškami, lebo ich všetkých poznám a je to v poriadku. Ak by ma pod*ebala, čo by nespravila, tak by som sa to dozvedel veľmi, veľmi rýchlo. A na takých úchylákov kadejakých na*ebaných som jej kúpil jeden taký fajn sprej, ktorý položí aj človeka, ktorý je nafetovaný, alebo opitý... a to ho ani nemusí poriadne trafiť..všetko to útočí na sliznice :wink: Je to len o tom, čo máš v hlave.. ja viem, že o tvojom obsahu sa veľmi baviť nemusíme, lebo tu na fóre je všeobecne známy, ale dúfam, že to pochopíš :)
qwerty-xyz

Začiatok Konca napísal:Qwerty, povedal by som ti, čo si, ale zase by som kvôli tebe dostal basu...

Tvoje zmýšľanie je postavené total na hlavu...

Ku príkladu, mal som pocit, že ten prvý príspevok písala moja priateľka, lebo podobne nad tým premýšľa aj ona. Ale naučila sa tolerovať moje koncerty, kamošov, alebo vychádzky len tak z ničoho nič (typu bez ohlásenia príde kamoš na aute a ja len v mikine a nezaviazaných teniskách idem na pivo) naučila sa to tolerovať a aj za to jej ďakujem :) ja som na tom rovnako. Nemám problém, ak sa niekam ide baviť s kamošmi (čítaš dobre qwerty), alebo kamoškami, lebo ich všetkých poznám a je to v poriadku. Ak by ma pod*ebala, čo by nespravila, tak by som sa to dozvedel veľmi, veľmi rýchlo. A na takých úchylákov kadejakých na*ebaných som jej kúpil jeden taký fajn sprej, ktorý položí aj človeka, ktorý je nafetovaný, alebo opitý... a to ho ani nemusí poriadne trafiť..všetko to útočí na sliznice :wink: Je to len o tom, čo máš v hlave.. ja viem, že o tvojom obsahu sa veľmi baviť nemusíme, lebo tu na fóre je všeobecne známy, ale dúfam, že to pochopíš :)
totoal na hlavu neni, mysli si co chces, frajerke doveruj to ti chvalim, ked ta od*ebe, vyrev sa pri kamosoch nie na fore....kazdy mame inu predstavu o vztahu a jeho pravidlach, by som to takto zhrnul. Ako fakt sa mi paci ze frajerke veris a aj ona tebe, fakt fakt. Mas u mna plus. len si davaj bacha aby si nato raz nedoplatil . . .
Začiatok Konca
Professional
Professional

Keď ma, ako ty vravíš, od*ebe... tak to určite nebudem vypisovať sem na fórum. A určite sa nebudem týždne vyplakávať. Možno budem vďačný, že mi otvorila oči a ukázala, že nie je tá pravá..

ale to sa nikdy nestane, lebo sa veľmi milujeme... :) :oops:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Začiatok Konca: tak tu drobnu vetu som si hovorieval aj ja, az kym si niekoho nenasla a nechala ma ze uz to nie je ono... hold, esteze boli len zasnuby :D

cca 2tyzdne pred jej oznamenim o konci zacala byt divna... hold, pre postup v kariere, typka s velkym autom a vlastnym bytom som vtedy mohol tazko konkurovat s mojim velkym .... :) krasou :lol:
Dovtedy som pustal baby k vode len ja, vtedy som to dostal sipom priamo do srdca... (sice sme boli spolu presne rok, /po pol roku zasnuby/ ale milovali sme sa ako kone, no som rad ze to dopadlo ako dopadlo.)

Ale prajem ti to, fakt, uprimne. Nie je nic krajsie ako naplnena laska.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Áno, hovorieva si ju asi každý, kto úprimne verí v to, čo sa okolo neho práve deje :) áno, tomu si mohol konkurovať ťažko, ale aspoň vieš, že to bola "zlatokopka". Ale my sme spolu o chvíľku tri roky. A už sa trošku poznáme :) keby sa to stane mne, tak aj ja by som bol rád, že to tak dopadlo :D znie to zvrátene, ale je to tak :)
qwerty-xyz

Začiatok Konca napísal:Áno, hovorieva si ju asi každý, kto úprimne verí v to, čo sa okolo neho práve deje :) áno, tomu si mohol konkurovať ťažko, ale aspoň vieš, že to bola "zlatokopka". Ale my sme spolu o chvíľku tri roky. A už sa trošku poznáme :) keby sa to stane mne, tak aj ja by som bol rád, že to tak dopadlo :D znie to zvrátene, ale je to tak :)
jop kolego, tak ti ot prajem noo, aj ked su aj take vztahy ktore sa rozpadnu aj po velkej laske a dlhych rokoch. Ale ako pisem prajem ti to. Ale ber do uvahy aj nas, ktori sme dostali "mensi" preplesk zo strany dievcat, tak si uz davame pozor co a ako. No a o zlatokopkach su dve velmi pekne pesnicky, prva od rytmusa-zlatokopky, a druha od zveriny,-nemala by si byt. :D Odporucam, skvely text, aj ked ja tento styl hudby vobec nemusim, text je proste bohovy. A kolegovi vyssie ktora ho nechala, nic si z toho nerob, .... a keby som tu mal zacat pisat tie moje veci tak sa nedopisem, ale ver mi ze TI PLNE rozumiem, ked holka necha chlapca kvoli druhemu LOVATEMU (sa mi pacilo to slovo . . . )
lienka123456
Amateur
Amateur

zmazane
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Je to fajn, ale 5 rokov je najvyšší čas posunúť sa ďalej.
Spoločné bývanie.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co ? po 5 rokoch je cas akurat tak na nejaku dalsiu buducu byvalku :-D :-D :-D

vztah na dialku asi funguje z nejakeho dovodu a vacsinou pre rozne ohlady nemozu byt ti dvaja spolu, tak ake spolocne byvanie ? neni to nemiestna rada ? :-) :-) ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nefunguje? Ja neviem, či im nefunguje.
Ja len hovorím, že odlúčenie alebo vzťah na dialku má šancu len ak je to na nejaký čas, ak je to dočasné prekonanie situácie (zarobiť za rok v zahraničí, dokončiť školu a pod.). Ak potom nepríde k tomuto kroku aký to malo význam?
lienka123456
Amateur
Amateur

vymazane
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No aby som to trochen objasnil. Dali sme sa dokopy ked sme boli obaja este na strednej. Potom som ja odisiel na VS do Brna (po asi 8 mesiacoch co sme boli spolu), priatelka chcela ist za mnou no nevyslo to, ale dostala sa do BA. Takze momentalne je medzi nami vzdialenost okolo 100 km. Stretavame sa prakticky kazdy vikend bud v BA alebo doma (+ cele leto sme spolu a kazde prazdniny a tak kazda chvila kedy to ide tak sme spolu). Ja tento rok dufam uspesne ukoncim VS a chystame sa posunut nas vztah dalej. Chystam sa ist do BA, tak uz KONECNE budeme spolu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ved je to cele smiesne, nie je tvoj predmet aby si nou manipuloval a aby bola stale tam kde ju polozis.. Moja napriklad chodi na disku zasadne bezo mna, lebo mna to nebavi a ze sa jej mozno niekto iny dotyka? no a co, kazdy potrebujeme obcas urobit nieco slobodne..
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Presne tak.. Nikdy som nemal problem s tym, ze moja priatelka isla na disco, alebo niekde do baru. Verim jej, pretoze o tom je vztah. A ak ma podvedie tak ten vztah nema zmysel a skoncil by sa skor ci neskor. A okrem toho sam chodim na disco bez nej takze by bolo odo mna velmi nemiestne keby som jej zakazoval to, co robim ja :)
Napísať odpoveď