Ake mate auto?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ale je to od YAMAHY ! ! ! a ta robi motorky ... a motorky akceleruju jaksviňRATZINGER666 napísal:hhhze nechyta sa na 2,5T
kamarat, mal by si si uvedomit, ze je to len dalsia varianta na variabilne casovanie, co uz v tejto dobe nie je ziadny zazrak
inak je to teda od satana vyzivna informacia ... naco si kupovat predrazenu Imprezu, Fikus RS a podobne mrdky, ked ich pozavodi aj vylietana Puma ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
len tak pre moje info .. co ma variabilne casovanie spolocne s otackami ?plusminus napísal: inak som v soku, kedze je to yamaha ako pisete, cakal som otacky tahane aspon do 7-8tisic..
.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v tom prizvukovani prave tkvie ironia celeho toho postu
dnes je kazdy nazhaveny ked vidi milion roznych skratiek, turbo niektori povazuju za pana boha, variabilne casovanie za ducha svateho a pritom su to technologie ktore tu davno su a samy od seba zo ziadneho auta / motoru sportove megavykonne nacinie nespravia
...
navyse ked niekto trebars s koktaviou f turbomazutu zisti ze ma trebars tesnenie pod hlavou povedzme od znacky Porsche (ciste hypoteticky prehnany priklad pre ilustraciu), tak si automaticky mysli ze je to nieco viac, nieco co ma cenu zlata, sperk inzinierskeho umu a forma pozehnania od samotneho boha
... nakoniec to skonci tak ze prezentuje octu tdi ako porsche
(( pripadne ti niekto napise ze s pumou porobi aj 2,5 turbobenál
)) ...
... tak sa teda ospravedlnujem ze som niekoho svojou nemiestnou ironickou poznamkou mohol uviest do rozpaku
...
// +- -> tak tak ... aj ja som dal na felicii novu 545i
... lebo isla na dojazdovke
...
dnes je kazdy nazhaveny ked vidi milion roznych skratiek, turbo niektori povazuju za pana boha, variabilne casovanie za ducha svateho a pritom su to technologie ktore tu davno su a samy od seba zo ziadneho auta / motoru sportove megavykonne nacinie nespravia
navyse ked niekto trebars s koktaviou f turbomazutu zisti ze ma trebars tesnenie pod hlavou povedzme od znacky Porsche (ciste hypoteticky prehnany priklad pre ilustraciu), tak si automaticky mysli ze je to nieco viac, nieco co ma cenu zlata, sperk inzinierskeho umu a forma pozehnania od samotneho boha
... tak sa teda ospravedlnujem ze som niekoho svojou nemiestnou ironickou poznamkou mohol uviest do rozpaku
// +- -> tak tak ... aj ja som dal na felicii novu 545i
ahaaa, blik. mi troska neslo do hlavy ze dobre, yamaha, no ale je to fordacky motor stale. a ako sa hovory, objem neoje*es a predsa aj audi ma v oznaceni carovnu Turbinu..... tiez som sa s mojou haraburdou drzal porsche cayenne, az som ho dal dole ale nemyslim si, ze mam lespi vykon (150PS) ako on (500PS), proste nesiel viac.
-
Clean_Up
Professional
Akurát pred týždňom sa ku mne dostalo Audi A6, 2.7 Bi-Turbo, Quattro, S Line.
Neskutočne ma auto očarilo. Slivkovo modrá metalíza, biela koža, full výbava.
Tak som šiel na testovaciu jazdu, že ho pôjdem trošku prevetrať. Ako som stál na križovatke pred výpadovkou, tak vedla mňa došiel Medveď M 350CDI, 4MATIC. Zo začiatku som si ho ani nevšímal, ale keď sme sa pohli, bol vedla mňa a kýval na mňa hlavou (štýlom, že: ...no čo chceš?! a ešte sa k tomu aj priblblo usmieval), pritom som ho vôbec nepoznal. Tak som teda pri asi 60-ke dupol na plyn, ale musel som sa potom zaradiť za neho, lebo v mojom pruhu boli predo mnou akési dve brzdy. Snažil som sa ho predbehnúť, ale blokoval ma ako somár a behali sme s pruhu do pruhu. Nakoniec sa blbo pozrel do spätných a pri cca. 120-ke som ho krásne obehol. Chvílu sa ma ešte držal a potom som sa mu stratil.
Týmto kladiem aj otázku oplatilo by sa viať to Audi? Mne osobne sa velmi zapáčilo. Ako auto samotné, tak aj jazdné vlastnosti atď.
//Ak bude čas nafotím ho a hodím sem fotky. Tak či tak ho musím nafotiť, ak pôjde na inzerát.
Neskutočne ma auto očarilo. Slivkovo modrá metalíza, biela koža, full výbava.
Týmto kladiem aj otázku oplatilo by sa viať to Audi? Mne osobne sa velmi zapáčilo. Ako auto samotné, tak aj jazdné vlastnosti atď.
//Ak bude čas nafotím ho a hodím sem fotky. Tak či tak ho musím nafotiť, ak pôjde na inzerát.
-
D4vid
Medium Star
Audi je co sa komfortu tyka skvele auto... A6tka je podareny model... Mne sa zatial pacili vsetky...4x4 je hlavne v zime velkou vyhodou... aj v horsom pocasi sa to na dialnici drzi ako na kolajniciach... drzi stopu...
Osobne sa mi audiny velmi pacia... Niektori hovoria ze su to jednotvarne auta... Nieco na tom pravdy je... Az na tu novu A8 ktora ma dost divne svetla sa mi vsetky novsie a novsie modely zdali ovela krajsie ako predchadzajuce... Ale zachovali si svoju klasicku eleganciu...
Osobne aj ked budem kupovat prve auto asi vyberiem nejaku starsiu audinu
Osobne sa mi audiny velmi pacia... Niektori hovoria ze su to jednotvarne auta... Nieco na tom pravdy je... Az na tu novu A8 ktora ma dost divne svetla sa mi vsetky novsie a novsie modely zdali ovela krajsie ako predchadzajuce... Ale zachovali si svoju klasicku eleganciu...
Osobne aj ked budem kupovat prve auto asi vyberiem nejaku starsiu audinu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Povodny majitel (american) nemohol nijako to biele predat, tak riadne spustil z ceny a ja som bol asi v spravnu dobu na spravnom mieste
Takze farba spravila peknu zlavu. Teraz ho chystm na predaj, a chcem si dat na leasing novu s60, 2.0t stoji v zaklade okolo 30tis. €, tak uvidim za kolko sa mi preda toto a pojem do noveho 
No nad tym este rozmyslam...je to 07, skoro plna vybava aj v bielej kozi.....teraz ma 100tkm takze pojdu nove rozvody a velky servis....v slovenskom nechvalne znamom, trojpismenkovom autobazare mi zan nukali v prepocte 500t sk (ale samozrejme ho tam nedam ani za milion, len som tam bol zo zvedavosti...)...Takze ak by sa mi ho podarilo strelit za dajme tomu 20tis €, na nove doplatim na leasingu malo cez 10tis e.....co je podla mna super, nakolko by mi na nove ponukli asi aj zlavu na vybavu a predlzenu zaruku.... A pojdem do nejakej peknej ciernej metalizy....
-
vladenko007
VIP
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
vladenko007
VIP