reklamacia cez internetovy obchod

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

reklamacia cez internetovy obchod

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

caute, chcem sa spytat ako prebieha reklamacia produktu zakupeneho cez internetovy obchod. ked ma napriklad sidlo v bratislave, ci sa musim trepat tam s tovarom alebo to prebieha inak?? dakujem
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

vsak napis im mail ze co a ako, pravdepodobne ti odpisu ze im to mas poslat postou
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

alebo ti daju kontakt rovno na servis a v zavislosti od znacky mozno poslu aj kuriera na ich naklady.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Minule som takto reklamoval, napisal som mail a odpisali ze im to mam poslat postou, tovar vymenia a poslu vsetko na ich naklady. Neplatil som uz nic.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Precitaj si reklamacny poriadok internetoveho obchodu, v nom najdes podrobne napisane ako mas postupovat v pripade reklamacie. Ci pre tovar poslu kuriera, odvezies im ho sam, odporucia ti servis atd...
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

no akurat som tam volal, ze reklamacia ide cez vyrobcu toho vyrobku, bojim sa ze ked to bude cez vyrobcu, moze sa mi stat ze to budu natahovat alebo nebudu dostupny... jedna sa o HP notebook
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Vzdy je to cez autorizovany servis rychlejsie. Ak sa nejedna o atrapu vo forme Pavilion, ktora sa servisuje v polsku, tak je autorizovany servis pomerne promptny, aj do tyzdna su schopni notebook dat doporiadku (podla zavady)

Dokonca, ak je notebook HP v zaruke, tak pokial viem, servisne stredisko posiela kuriera na ich naklady. V BA vybavuje HP servis spolocnost SWISS (www.swisshp.sk), ako je to v ostatnych regionoch neviem (ale mozes sa informovat v tomto swisse).

Urcite to bude efektivnejsie, jednoduchsie a aj rychlejsie a istejsie riesenie, ako toto riesit s nejakym internetovym predajcom, navyse kolkokrat na vlastne naklady (dorucenie firme).
Napísať odpoveď