Doplnok do Firefoxu
Doplnok do Firefoxu
Chcel by som vytvoriť pluing do firefoxu vdaka ktoremu po kliknuti by sa mi pustilo radio co si tam prednastavim kedze sa velmi do toho nevyznam nevedel by mi niekdo poradit ako zacat alebo ako upravit niejaky už exzistujuci pluing Dakujem
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nenašiel si návod na vytváranie doplnkov?
Inak vytvoriť univerzálny prehrávač streamov rádií môže byť dosť komplikované (keďže viac-menej každé rádio to má riešené inak).
PS: Napr. pre Radio FM existuje doplnok, ktorý obsahuje zabudovaný prehrávač (ale len pre toto rádio).
Inak vytvoriť univerzálny prehrávač streamov rádií môže byť dosť komplikované (keďže viac-menej každé rádio to má riešené inak).
PS: Napr. pre Radio FM existuje doplnok, ktorý obsahuje zabudovaný prehrávač (ale len pre toto rádio).
Až tak jednoduché to zase nebude.Gepid napísal:Aj mne by sa zišiel nejaký návodík. Už dlhšie na štve, že FF nemá vlastnosť ísť o krok dozadu tak že kliknem s pravý (držím) a potom stlačím ľavé. Myslím, že to nebude nič ťažké. Ale bez návodu asi ťažko
Prečo je to nepoužiteľné? Čím je dobrý ten gadget (netuším ktorý a navyše nemám Windows, takže aj tak by som ho nemohol otestovať)?N@pster napísal:To ze Radio FM ma add-on viem aj som ho kukal ale nepouzielne pre mnaked som si stiahol windows gadgets s radiom dokazal som ho upravit podla svojich predstav a nieco podobne by som chcel ale do mozilly spravit
podarilo sa mi najst zaujimavy web kde sa da vytvorit toolbar
Dokazal som tam spravit aj to svoje radio ale je uz pozde a zajtra to prejdem si pozorne co vsetko si tam viem spravit takze dufam ze to niekomu pomoze ako mne
Kód: Vybrať všetko
http://www.conduit.com/