aku značku notebooku ???

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
klokyno
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa klokyno »

74mattoo:
Ja osbne by som ti poradil ASUS sú jedným z najkvalitnejších. HP sú podľa mňa jedny z naj. šrotou čo na trhu môžeš nájsť.
Tento NB som kamarátovy dorobil asi pred týždňom a GTA-4 na stredných detailoch išlo úplne súvislo aj Dirt2 tam išla v pohodičke. Takže vyber si ako chceš ja ak by som sio mal kupovať nový a mám taký cenový strop ako ty takho berem určite. :)
amd_sk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa amd_sk »

Ja osobne vlastnim MSI EX610 a musim si zaklopat, zatial ziadny problem.
Ale ajtak odporucam Asus :)
Hp by som nebral, hlavne radu Pavilion ktora sa ze vraj pekelne kazi :?
74mattoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 74mattoo »

amd_sk napísal:Ja osobne vlastnim MSI EX610 a musim si zaklopat, zatial ziadny problem.
Ale ajtak odporucam Asus :)
Hp by som nebral, hlavne radu Pavilion ktora sa ze vraj pekelne kazi :?
Pavilion na 100% nezoberiem. Tá značka sa mi vôbec nepáči a viem o tom že je pri nej veľká kazivosť . Moj kamoš ho má a už s ním bol v servise , odpálilo mu grafiku .
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

hodim sem aj ja nejake skusenosti s mojim NB.

ja mam acer aspire 5920g. po roku mi zacal blbnut displej a musel som reklamovat. tento isty NB ma aj par kamosov. na jednom sa stalo to iste co mne, plus mu este odisiel disk. ale napr dalsim dvom zatial funguje.

co sa tyka chladenia tak podla mna je dost blbo poriesene. ked nehram hry tak ide v pohode. Ked zapnem hru tak zacne hucat na plne gule. Jasne, ze pri hrach sa hraje ovela viac, ale ked vypnem hru tak chladic stale huci ako splaseny a to aj po 2 hodinach od vypnutia hry. A to som sa NB ani nedotkol.

co sa tyka baterky tak s nou som spokojny. NB vydrzi 2 hodiny. a to ho uz mam rok a pol. samozrejme najnizsie osvetlenie displeja a nastaveny setric enerigie vo wine.
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

Napíšem to druhýkrát snáď to pomôže k objektivite v diskusii :-) Páčilo by sa mi, keď už chválite nejakú značku, tak radšej napíšte konkrétny model, ako dlho ho máte, v akom stave je baterka, aká bola cena a ďalej. A nie kamoš má nový notebook a je super.

P.S. Škoda, že v tom teste http://www.youtube.com/watch?v=N0qQdh2H3tQ hádzali tie notebooky furt na ten hrubý okraj. Len jedenkrát ho hodili dole hlavou takú placačku, a vtedy ten Dell dopadol na zem krivšie a Panasonic to schytal viac rovnejšie. Takých hodov by stačilo podla mňa len 5 a aj Dell by pukol :-)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

74mattoo: Ja mam 17 palcovy Acer Notebook. Vzdhladom, ze som stodentom VŠ a notebook nosim kazdy den do skoly som nespokojny. Je tazky. Ale kedze chces mat ten notebook vacsinou polozeny na stole, tak odporucam - preco nie...
74mattoo
Novice
Novice

:(

Príspevok od používateľa 74mattoo »

Nič s toho nebude.

Objednal som si ten notebook , a po objednávke mi prišla mailom faktúra , a k zaplateniu som mal celú sumu , nie na splátky.

Na splátky je možné len ekď si ho prídem vybrať osobne do BA a spíšem tam zmluvu na splátkový kalendár.

Takže som musel objednávku ZRUŠIŤ :(

s alza.sk si asi NB nekúpim :( nevieťe nejaké iné stránký s pc shopom ?? ale kde sa to dá na splátky ::?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Do datacomu treba isť osobne.
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

mal som cca rok book od asusu, vo firme mame business model 6710b a po 2 rokoch pohadzovania (fakt sa s nim nejedna setrne) je stale v top forme hoci vidno ze je pouzivany, je skoro ako novy.. osobne mam vostro 1310 nieco vyse roka (asi 14 mesiacov) a som spokojny, konstrukcia kvalitna, hoci to nei je designersky pritazlivy book, oproti asusu ma ovela lepsie sasi aj klavesnicu a o touchpade ani nehovoriac.

ak by som sa rozhodoval teraz asi by som siel do thinkpadu s "klitakom" ten je castokrat lepsi ako touchpad, tak 12-13" max, uplne to staci, 15.4 mi uz pride velky displej ako som si zvykol na 13tku
Napísať odpoveď