pozeraj tutorialy ako pise kolega hore a treba trenovat ...navod ako skocis na prvy krat "250" nie jeBlazon napísal:Potrebujem radu hram HNs a potrebujem vediet ako mam zvysit strafes pri Long jump - lj slate mam stafes 1 a najviac som skocil 232 kto mi poradi?
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nech sa páči, server si musíš vybrať podľa toho na akom servery ste hrali.
ftp://rezervace.playzone.cz/../
A keď tam bolo aj HLTV od Verygames, to znamená, že ho tam niekto napojil, treba to od neho vypýtať.
ftp://rezervace.playzone.cz/../
A keď tam bolo aj HLTV od Verygames, to znamená, že ho tam niekto napojil, treba to od neho vypýtať.
-
Mám problem cs 1.6 ked sa chcem pripojiť vyhodí mi túto chybu :
Pomôžte pls
Kód: Vybrať všetko
Your [cl_dlls/clientDLL] differs from the server.Re: -
DVD si mozes objednat z
alebo priamo CDkey (lacnejsie) zo staemu..
najprv ti bude treba nainstalovat ten steam a potom cez steam sa da kupit ta licencia a stiahnes cs
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2009, 19:02 )
http://www.progamingshop.sk/counter-strike-16-anthology-dvd-p-146.htmlnajprv ti bude treba nainstalovat ten steam
http://steam.en.softonic.com///autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2009, 19:02 )
najlepsie by bolo preinstalovat CS, alebo mas iny protokol ako bezi na danom servery. Mas asi NS ci sa mylim? a predtym ti islo sa na ten server pripojit?kakajdaaa napísal:Mám problem cs 1.6 ked sa chcem pripojiť vyhodí mi túto chybu :
Pomôžte plsKód: Vybrať všetko
Your [cl_dlls/clientDLL] differs from the server.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: -
mas iny patch ako server .. hod sem IPinu na ten serverkakajdaaa napísal:Mám problem cs 1.6 ked sa chcem pripojiť vyhodí mi túto chybu :
Pomôžte plsKód: Vybrať všetko
Your [cl_dlls/clientDLL] differs from the server.
.. New game - vyberes mapu a idesDavisJ666 napísal:Pls na ktorej strane najdem ako spravim lan server alebo my to niekto rozpiste.Diky
ale musite byt na jednej LANke, alebo potom cez Hamachi, alebo na Pub servery
Nejde sme na hamchi v jednej lanke a nic nevieme sa najstMeken napísal:.. New game - vyberes mapu a idesa ostatny sa pripoja cez zalozku LAN
ale musite byt na jednej LANke, alebo potom cez Hamachi, alebo na Pub servery
hrali sme,diky kaslali sme na lan
tu mas navod, neviem ci ti pomoze skus...
Neviete mi poradit daku stranku o CSku? kde najdem dake info o najlepsich clanoch sveta, o MS, historiu a vyvoj cs atd.. najma tie clany by som potreboval
http://www.bside.sk/index.php?page=CounterStrikecezHamachiani nvm ci take cosi je byvaju hybrid serveri ale cs asi ne,adox napísal:caute, po dlhom case som opät stiahol cs1.6 a chcem si do neho dat protokol 47-48 neviete kde by som nasiel ten patch kde je aj 47 aj 48 v jednom ? nic som nevygooglil
diki
-
last_knight
Light Professional
A dobre ich píšeš? Bind "tlačítko" "príkaz" (úvodzovky tam musia byť) a ak nepomôže tak skus si nájsť config.cfg a tam to niekde skus napísaťlast_knight napísal:zdravicko, mam mensi problem s nabindovanymi tlacidlamiprestali mi fungovat a neviem preco. preinstaloval som aj cs a nahodil nanovo, resp. nove bindy no stale mi nefunguju a netusim preco. viete poradit?