Left 4 Dead 2
-
JeffHardyy
Light Professional
...
lol sice mam funkčnu verziu ale zarazila ma inštalačka....bo vidim že na Inštalačnej tabulke je Hakovy križ a popri tom metalova hudba...je to ruska verzia...je toto normalne? lol
kto ma zaujem u kupu krabice tak tu je za 20Libier
http://www.game.co.uk/PC/Shooter/First- ... or-Dead-2/
-
erikmendel
Medium Expert
Keby mas originalku, dam si namahu vyhladat zavadu na support.steampowered.com, ale tipujem, ze tam sa nikdy nejaky RAZOR bug neriesil a ani nebude, tak ta mozem odporucit na miesto kde si to stiahol, pripadne kontaktuj technicku podporu RAZOR1911. Ze nemaju? Jaj, ved kto by to aj zadara robil 
..dufam, ze ked to rozbehas, tak sa prides spytat ako mozes hrat na steam serveroch
..dufam, ze ked to rozbehas, tak sa prides spytat ako mozes hrat na steam serveroch
-
erikmendel
Medium Expert
Killing Floor-Dátum vydania:14. Máj 2009rochedo napísal:zombici ktorych pouzili v l4D su len okopirovani zombici z KF.
L4D-Dátum vydania:17. November 2008
Opak ma pravdu. Presnejsie:owned napísal:Killing Floor-Dátum vydania:14. Máj 2009
L4D-Dátum vydania:17. November 2008
a narozdiel od KF v l4d nechodia "zombie" z robotickimi rukami a zbranami
Killing floor - Unreal Tournament 2004 mod | Released Aug 15, 2007
Tym nevravim ze L4D okopirovalo zombikov. Ale zase nezavadzajme s tym datumom ze. Skor mi pride ze L4D je silne inspirovane filmami ako Dawn of the dead a 28 days later.
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Left 4 Dead 2
Vie mi niekto povedať ako si to zahrám? Stiahol som nespočet verzií. Spustím hru, ale nie je tam žiadny Singleplayer iba MP. Neviete niekto ako to spravim? Mam od razora teraz verziu. Vďaka.
L4D2 nema v podstate ani singel. Je to len behanie s botmi po MP mapach. Hra je skor zamerana na hranie online ako vacsinou vsetky hry od Valve okrem Half-Life.
On myslí práve pod tým SP to behanie s botmi. Musíš, len skúšať, veľa verzii (crack) nejde, niekomu jedna ide druhému nemusí. Mne to od Razor nešlo. Musel som dať niečo iné (mám Windows 7 x64). Proste treba skúšať, alebo si to kúpiť, nie je to až také drahé. Hru normálne spustíš nespadne Ti po intre? Ak, nie tak skús zadať do konzole (tuším sa zapína s ";") a napíš názov mapy. Pobehaj stránky, z kade si to stiahol, je to tam presnejšie opísané.. 
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Lenze ja spustim hru, som v menu, ale mám iba multiplayer moznost. Alebo mi poradte ako si nejaku mapku a botov pridat alebo nieco take.
Tak to mas potom len rip hry. Sosni si z netu normalnu verziu alebo si to kup. Davas dost divne otazky.