Na akom koncerte ste boli?reporty please :)
pôjdem s tebouLub0$ napísal:A este jeden nesplniteln ysen je ist na koncert Tupaca
fakt? tak to ti zavidim.. co som videl nejake koncerty tak akoze fajne.. kolko ta vysla vstupenka? bol si vpredu? oplul ta James?Patjo napísal:ja som bol na koncerte skupiny METALLICA minuli rok vo Viedni a mam zazitok do konca zivota .. ak dojdu este tak pojdem ...chodil by som aj kazdy rok keby sa dalo
jj, ale to tupacove vystupenie stoji zato... ta pol hodinka, ci kolko tam dava, som kukal s otvorenou papulou a ostatne som uz len dopozeral, aby som to videl celeViRuS napísal:the pussy is speakin'! oh shit!
na tom som sa ako uje**** ... snoop tam ajtak dava viac ako tupac
no este to co dava ked sa objavi prvy krat je v pohodicke, ale ked uz prisiel na zaver tak vidno ze bol pod obraz. inac aj na ludoch tam vidno ze snoopovo vystupenie ich postupne prestalo bavit, preto tam aj potom zhanal tupaca ze dako su divaci vymuceni2Pacaveli napísal:jj, ale to tupacove vystupenie stoji zato... ta pol hodinka, ci kolko tam dava, som kukal s otvorenou papulou a ostatne som uz len dopozeral, aby som to videl celeinak ma snoopove vystupenie nebavilo skoro vobec...
hups, ale sme ot... koncim
moj naj bol asi pred par rokmi Die Toten Hosen na hodokvase. Super atmosfera bola a neskutocne dobra kapela. velmi melodicky punk rock. z tych nedavnych koncertov bol asi naj Last Strike, Rozpor. sice velmi malo miesta a zvuk tiez nic moc, ale atmosfera bola neopisatelna. bratislavska SHARP scena pod jednou strechou spolu s cechmi... na mnohych bomberach boli ceskoslovenske vlajky s napismy czechoslovakia a podobne
super nalada bola. zopakoval by som si to.
moj sen je ist na cock sparrera do viedne. ale to viem, ze budem travit pri knihach kvoli maturam...
moj sen je ist na cock sparrera do viedne. ale to viem, ze budem travit pri knihach kvoli maturam...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
theBliZZard
Star
Ja som bol v decembri minuleho roka na Helloween a Gamma Ray v Kosiciach. Super show, proste parada, Andi Deris sa konecne naucil aspon torchu spievat takze o to lepsie to bolo a koniec ked spievali spolu Future World a I Want out, proste super. Bol som asi v druhom rade od podia, takze zazitok na cely zivot. A chystam sa na Metallicu do Prahy, listky uz pekne odlozene, len skoda ze som nestihol kupit na statie pred podiom :-/
vstupenka ma vysla 2 300 sk a stal som asi 20 metrov od podia ... vystal som si to miesto 6 hodin pred koncertomtomek00 napísal:fakt? tak to ti zavidim.. co som videl nejake koncerty tak akoze fajne.. kolko ta vysla vstupenka? bol si vpredu? oplul ta James?
Alice Cooper - 19.11.09, SH Pasienky, Bratislava
Neuveritelne, ako tento panko dokaze este vystupovat a celkovo, aku dokaze show spravit. Na zaciatku som si myslel, ze to proste odbeeeka a smitec, ale nakoniec drtil cca 2.5 hodiny a stalo to za to. Velka poklona aj kapele. Vsetko mladi chalani, ale hrali fantasticky. Ten kto Alica moze a nebol na tomto koncerte, tak moze lutovat.
Neuveritelne, ako tento panko dokaze este vystupovat a celkovo, aku dokaze show spravit. Na zaciatku som si myslel, ze to proste odbeeeka a smitec, ale nakoniec drtil cca 2.5 hodiny a stalo to za to. Velka poklona aj kapele. Vsetko mladi chalani, ale hrali fantasticky. Ten kto Alica moze a nebol na tomto koncerte, tak moze lutovat.
-
mr_margera
Medium Professional
Klub Lúč Trenčín - Alternatívne Vianoce 5.12.2009
Plastic people of the universe - kto pozná, tak vie. Česká undergroundová legenda, mám ich moc rád, koncert 100%
FruFru - videl som ich prvý krát, neuveriteľný zážitok, zmes reggae, ska, elektronika...veľmi dobré
Karpatské chrbáty - Fajn skupina, ale videl som ich už asi 100 krát, takže už to pre mňa nemá čaro...
Kursalón Piešťany 19.12.2009
Dharma Inc. - Alternatívny hip-hop zo Starej Turej. Bolo to zaujímavé, mne osobne sa to páčilo, živá skupina + trubka + hip-hop bola fakt dobrá kombinácia.
The Autumnist - Zmes elektroniky, ambientu, hip-hopu, až k breakbeatu... Tiež živá skupina + DJ, veľmi zaujímavé, páčila sa mi chvíľami basa, chvíľami bicie, ale ako celok mi to nedávalo mo zmysel... Každopádne zážitok 100%, zábava fajn, neľutujem.
Plastic people of the universe - kto pozná, tak vie. Česká undergroundová legenda, mám ich moc rád, koncert 100%
FruFru - videl som ich prvý krát, neuveriteľný zážitok, zmes reggae, ska, elektronika...veľmi dobré
Karpatské chrbáty - Fajn skupina, ale videl som ich už asi 100 krát, takže už to pre mňa nemá čaro...
Kursalón Piešťany 19.12.2009
Dharma Inc. - Alternatívny hip-hop zo Starej Turej. Bolo to zaujímavé, mne osobne sa to páčilo, živá skupina + trubka + hip-hop bola fakt dobrá kombinácia.
The Autumnist - Zmes elektroniky, ambientu, hip-hopu, až k breakbeatu... Tiež živá skupina + DJ, veľmi zaujímavé, páčila sa mi chvíľami basa, chvíľami bicie, ale ako celok mi to nedávalo mo zmysel... Každopádne zážitok 100%, zábava fajn, neľutujem.
-
seth82
Darca