Na akom koncerte ste boli?reporty please :)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

ja som bol na koncerte skupiny METALLICA minuli rok vo Viedni a mam zazitok do konca zivota .. ak dojdu este tak pojdem ...chodil by som aj kazdy rok keby sa dalo
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Lub0$ napísal:A este jeden nesplniteln ysen je ist na koncert Tupaca :D
pôjdem s tebou :-D
Patjo napísal:ja som bol na koncerte skupiny METALLICA minuli rok vo Viedni a mam zazitok do konca zivota .. ak dojdu este tak pojdem ...chodil by som aj kazdy rok keby sa dalo
fakt? tak to ti zavidim.. co som videl nejake koncerty tak akoze fajne.. kolko ta vysla vstupenka? bol si vpredu? oplul ta James? :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Lub0$ napísal:A este jeden nesplniteln ysen je ist na koncert Tupaca :D
stiahni si dvd Live At The House Of Blues, slahni do nejakeho domaceho kina a mas :D
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

2Pacaveli napísal:stiahni si dvd Live At The House Of Blues, slahni do nejakeho domaceho kina a mas :D
the pussy is speakin'! oh shit! :D
na tom som sa ako uje**** ... snoop tam ajtak dava viac ako tupac
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

pred niekolkymi rokmi som bol riadne zavisly na Scooteri :twisted: tak som bol este s fotrom na koncert co mali v Nitre
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ViRuS napísal:the pussy is speakin'! oh shit! :D
na tom som sa ako uje**** ... snoop tam ajtak dava viac ako tupac
jj, ale to tupacove vystupenie stoji zato... ta pol hodinka, ci kolko tam dava, som kukal s otvorenou papulou a ostatne som uz len dopozeral, aby som to videl cele :D inak ma snoopove vystupenie nebavilo skoro vobec...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

2Pacaveli napísal:jj, ale to tupacove vystupenie stoji zato... ta pol hodinka, ci kolko tam dava, som kukal s otvorenou papulou a ostatne som uz len dopozeral, aby som to videl cele :D inak ma snoopove vystupenie nebavilo skoro vobec...
no este to co dava ked sa objavi prvy krat je v pohodicke, ale ked uz prisiel na zaver tak vidno ze bol pod obraz. inac aj na ludoch tam vidno ze snoopovo vystupenie ich postupne prestalo bavit, preto tam aj potom zhanal tupaca ze dako su divaci vymuceni :) ...holt bol vtedy este youngster

hups, ale sme ot... koncim :P
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

akurat som prisiel z koncertu...jazz rest art hrali take cesky etno samba jazz ci ako to nazvat...zahrali aj jednu od jaca....celkom fajne bolo...a jeden perkusionista vyzeral ako keby hral v skupine typu katapult alebo klakson :-D...a velky natresk...nedalo sa hybat..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

nechcem zakladať novú tému tak sa vás opýtam tu, aký bol podľa vás najlepší koncert vôbec (hip-hop, metal, rock, jazz...).
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

moj naj bol asi pred par rokmi Die Toten Hosen na hodokvase. Super atmosfera bola a neskutocne dobra kapela. velmi melodicky punk rock. z tych nedavnych koncertov bol asi naj Last Strike, Rozpor. sice velmi malo miesta a zvuk tiez nic moc, ale atmosfera bola neopisatelna. bratislavska SHARP scena pod jednou strechou spolu s cechmi... na mnohych bomberach boli ceskoslovenske vlajky s napismy czechoslovakia a podobne :) super nalada bola. zopakoval by som si to.
moj sen je ist na cock sparrera do viedne. ale to viem, ze budem travit pri knihach kvoli maturam...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Muhehe...prave som sa vratil z KoRna...bolo super, pred nimi este hrali aj Misfits a co ma najviac potesilo a prekvapilo - Flyleaf hrali asi 40 minut :) cely koncert trval skoro 3 hodiny - takto si predstavujem dokonalost. Kopa ludi, vsetci v dobrej nalade, ziaden incident a vsetko nacas...mnam.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Ja som bol v decembri minuleho roka na Helloween a Gamma Ray v Kosiciach. Super show, proste parada, Andi Deris sa konecne naucil aspon torchu spievat takze o to lepsie to bolo a koniec ked spievali spolu Future World a I Want out, proste super. Bol som asi v druhom rade od podia, takze zazitok na cely zivot. A chystam sa na Metallicu do Prahy, listky uz pekne odlozene, len skoda ze som nestihol kupit na statie pred podiom :-/
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

tomek00 napísal:fakt? tak to ti zavidim.. co som videl nejake koncerty tak akoze fajne.. kolko ta vysla vstupenka? bol si vpredu? oplul ta James? :wink:
vstupenka ma vysla 2 300 sk a stal som asi 20 metrov od podia ... vystal som si to miesto 6 hodin pred koncertom :D ..ale boli tam aj predkapely (Black Sabbat ) :twisted:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Alice Cooper - 19.11.09, SH Pasienky, Bratislava

Neuveritelne, ako tento panko dokaze este vystupovat a celkovo, aku dokaze show spravit. Na zaciatku som si myslel, ze to proste odbeeeka a smitec, ale nakoniec drtil cca 2.5 hodiny a stalo to za to. Velka poklona aj kapele. Vsetko mladi chalani, ale hrali fantasticky. Ten kto Alica moze a nebol na tomto koncerte, tak moze lutovat. :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Klub Lúč Trenčín - Alternatívne Vianoce 5.12.2009
Plastic people of the universe - kto pozná, tak vie. Česká undergroundová legenda, mám ich moc rád, koncert 100%
FruFru - videl som ich prvý krát, neuveriteľný zážitok, zmes reggae, ska, elektronika...veľmi dobré
Karpatské chrbáty - Fajn skupina, ale videl som ich už asi 100 krát, takže už to pre mňa nemá čaro...

Kursalón Piešťany 19.12.2009
Dharma Inc. - Alternatívny hip-hop zo Starej Turej. Bolo to zaujímavé, mne osobne sa to páčilo, živá skupina + trubka + hip-hop bola fakt dobrá kombinácia.
The Autumnist - Zmes elektroniky, ambientu, hip-hopu, až k breakbeatu... Tiež živá skupina + DJ, veľmi zaujímavé, páčila sa mi chvíľami basa, chvíľami bicie, ale ako celok mi to nedávalo mo zmysel... Každopádne zážitok 100%, zábava fajn, neľutujem.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Depeche Mode - keď boli prvýkrát v Blave, najlepší koncert aký som zažil :)

Metallica - Garage Inc. Tour Budapešť, niekedy v roku 2000, tiež pecka..

To sú dva najlepšie koncerty čo som bol :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Kdesi som to tu už písal, pred mesiacom na Royksopp. Bol to najlepší koncert na akom som bol, medzi koncerty samozrejme nepočítam obrovské festivaly a trance parties. Až sa niekedy objavia u nás doma, vrele odporúčam...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

11. decembra JULIAN PLENTI vo viedenskej Arene. Okrem meskania a dost slabej predkapely to bolo vyborne, bolo tam menej ako 1000 ludi co tiez pomahalo k vytvoreniu takej... komornej atmosfery.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Sonata Arctica v KE posledne, uplna supa, dobre hrali, no a teraz v decembri SATYRICON v SNV, na lepsom koncerte som hadam nebol, uplny narez, bohovska atmosfera, tak cisto krasne hrali.. no mnamka.. akurat ma sklamala mala ucast... 350 platiacich ludi.. shit happens
Zagabraga
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zagabraga »

ja som bol na Heaven & Hell a Scorpions v KE v steelke :) uplna bomba a na posledy Satyricon v Spisskej... to bol tiez brutal zazitok
Napísať odpoveď