-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
a je to vobec mozne aby jedna stranka fungovala inak v roznych prehliadacoch?? dobre, chapem ze sa moze zobrazovat rozdielne, ale ze by nefungovali funkcie??Old Dirty Bastard napísal:ja som to skušal v Opere a v IE a ja tam ten zamok ani nevidim:)
-
lekoklatik
VIP
-
Grim
Darca
...no ano, to bude ono...patrick1 napísal:v mozille to 100% funguje (nefunguje to na uz predtym napisane statusy - da sa nastavit iba na novo pisane statusy - mozno v tom robis chybu)
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
aughostino
Medium Professional
-
nitrox
Light Star
Dá sa nejako resetovať account na farmville, nejako sa na neho nemožem lognuť, zapnem hru a loading sa zastaví niekde tesne pred koncom, po asi 5 min. mi vyhodí, aby som refreshol stránku, ale to nijako nepomáha. Dole v stavovom riadku píše, že čaká na fb-0-farmville.com a nič sa nedeje.
Podotýkam, že na inom mene mi na facebooku mi to na ide natiahnuť v pohode, ale moj account neide ani na inom kompe, takže chyba je jednoznačne v hre a nie kompe.
Dá sa s tým niečo robiť ?
Podotýkam, že na inom mene mi na facebooku mi to na ide natiahnuť v pohode, ale moj account neide ani na inom kompe, takže chyba je jednoznačne v hre a nie kompe.
Dá sa s tým niečo robiť ?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
http://www.facebook.com/group.php?gid=201854959670Gepid napísal:Existuje pre FB niečo ako kto videl môj profil?