Clickjacking je relatívne nová forma útoku, pri ktorej sa snaží útočník donútiť obeť kliknúť na objekt, ktorý vykoná nielen požadovanú ale aj útočníkom navrhnutú interakciu.
Príklad: užívateľ príde na stránku s SMS bránou, vypíše text SMS a klikne na tlačítko. Toto tlačítko samozrejme odošle SMS správu a zároveň vďaka iFrameu odošle správu na Facebook.
co robi tento konkretny neviem, na tu linku som neklikal
Ja som na to klikol, je tam vela farebnych stvorcekov, mas kliknut na modry (ja ho tam nevidim), ktory je vraj v skutocnosti "Share on Facebook"... a ked som 5 sekund na nic neklikol, tak ma to presmerovalo na nejake YouTube video.
je mozne nastavit v chate na FCB nieco ako Invisible list? zislo by sa mi niekedy byt neviditelny, ale len pre niektore osoby, nechcem byt pre to uplne offline.
ja som toto nastavenie nikde nenasiel, ale mozno mi poradite
staci teda, ked pri mene skupiny prepnem to zelene cudo a nebude ma vidiet?
k+
presne tak. Zatial som ale nezisťoval ako sa to správa ak máš jedného človeka v dvoch skupinách, na jednej sa dáš offline a na druhej si online. Možno ti potom vidí iba krstné meno a polku fotky
cafte chcem sa opytat jak si mam kupit na fishville nove akvarko bo mam len jedno a neviem si kupit druhe akvarko ked si ho idem kupit furt si to odomna pyta dake dollare ale po pri tom su tam coinsy a neviem to kupit za tie coiny plz pomozte a este si neviem pridat priatelov do fishville tak aby som tam mal vsetkych lebo jednu polovicu tam mam a druhu polovicu tam nemam PROBLEM VYRIESENY
Prílohy
ked kliknem na buy tak my to da dollare a po pri tom su tam coiny :(
nemate nahodou problem pri chatovani cez mozilu ze zamrza na 2-3s pocitac pokial nepride sprava od uzivatela s ktorym chatujete?
a celkovo, online uzivatelov mi velmi tazkopadne zobrazuje...
myslel som si ze je to, tym ze som nemal nahodeny doplnok Quick Time v mozile, no ked som ho naisntaloval, bolo to este horsie, zvuky strasne pri chatovani a zamrzanie neodislo.
vie niekto ako to poriesit?
ja som mal dole na CHATE vzdy otvorenych tych istych ludi vzdy aby som vedel ci su online alebo co... a teraz mi to mizne z tade vzdy ked sa odhlasim...a musim ich tam hladat znova...to naschval akoze spravili??
sharky-no: Ano, podobny problem mam aj ja. Vytazenie procesora skoci na 50 percent, Firefox uplne zmrzne na dake tri sekundy, dost nepouzitelne. A zhodou okolnosti mi hned pisali traja ludia, skoro som zosedivel a ukoncil som to tak, ze som kazdemu napisal, ze mi to mrzne a ak chcu, nech sa ozvu na ICQ. A vypol som to.
patrick1: Ja mam WinXP SP3 cz a Firefox 3.5.6, teda skor bude problem vo Firefoxe. Kto vie, mozno je to aktualizaciou no novu verziu FF alebo zmenami na FB.
Mne facebook seka vseobecne... ked mam Live Feed, dve hodiny sa tam nepozeram (som lognuty, len fb je v inom tabe), a ked otvorim ten tab a zacnu sa nacitavat vsetky tie spravy, tak to trva aj minutu a vtedy sa s kompom da robit asi tak... nic. Opera 9.65 tusim.
vytazenie procesora napr. pri hrach farm ville alebo fish ville je neskutocne velke. uz samotna stranka zatazuje dost, ale ide vsetko v pohode.
akurat ma stve ze ani za toho boha neviem spustit hru Premier Football a neviem preco, rozne prehliadace, spravil som aktualizacie na vsetko, hold nejde a nejde
v praci sa zas lognem uplne v pohode... hmm a to tu mame sunku, ktora mrzne aj sama od seba..