Aha tak ty budes asi tazky gangster co huli ze?
Hovori ti nieco mesto Liptovsky Hradok?To mesto by sa dalo fakt prezyvat fetakovo.Poznam odtial najvacsieho dodavatela marihuany a nemozem povedat ze to nie je v pohode clovek.Je fakt v pohode ale je absolutne posekany, zacne skolu nedokonci, zacne robotu a o 3 dni hlada inu, matka mu doma stale nadava ze preco riesi tu marihuanu.S dievcatami podobne.Pokial sa mu dievca neprisposobi v akejkolvek malickosti tak ju pusti k vode bez ohladu na to ci spolu chodia den a ci rok.Ma dlhy a nema ich ako splacat (mne dlzi 200€ a to je este jedna z mensich ciastok) tak mame kradne peniaze... A povedz mi co je toto za zivot?Vsak mne sa uz len ked si to sam po sebe citam dviha zaludok ako niekto takymto stylom zivota moze zit
Na druhej strane poznam chalana ktory huli snad 12 rokov (teraz ma 27) a je to taky pohodak ze vacsieho pohodaka snad nepoznam. Fakt clovek s ktorym nikdy nebola nuda a ked som s nim bol co i len polhodinu tak som odchadzal s bolestou ust co som sa vzdycky tak smial.A mozem povedat ze je to fakt zodpovedny clovek ktory ma manzelku a o chvilu aj dieta
bindo011 : Tak a teraz sa ta pytam - Myslis si ze odsudzujem ludi podla toho ci hulia?