CS 1.6 Server hojko.com
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
myslím si, že narážaš na moment kedy sa hrala mapa de_dust2 a potom sa malo meniť na nejaké de_heat (beat proste niečo) a vtedy padol server a pustila sa zasa mapa de_dust2, vtedy to admin zmenil na de_italy a podľa mňa urobil dobre, pretože si tam votujete a nominujete samé somariny, čo nikto nepozná a ani nemá v pc...
bolo by na čase sa zamyslieť a premazať niektoré nezmyselné mapy, len to odrádza lepších hráčov hrať..
bolo by na čase sa zamyslieť a premazať niektoré nezmyselné mapy, len to odrádza lepších hráčov hrať..
suhlasim s tomasom,
je to sice fajn, ze je na serveri kopu map ale ked sa nenominuje ziadna mapa tak ten skript hadze strasne nezmysli do vote, napr. aim bo fy mapy ked nas tam je 20 a potom sa votuju <>viny.
nic nemam proti novym mapam, ale nech to su hratelne cs or de mapy a nie hente krpate.
keby sa to nominovanie od PC da osetrit poctom hracov na serveri tak by to bolo super
abo jednoduchsie riesenie, ako hovori tomas, je pomazat niektore mapy...
je to sice fajn, ze je na serveri kopu map ale ked sa nenominuje ziadna mapa tak ten skript hadze strasne nezmysli do vote, napr. aim bo fy mapy ked nas tam je 20 a potom sa votuju <>viny.
nic nemam proti novym mapam, ale nech to su hratelne cs or de mapy a nie hente krpate.
keby sa to nominovanie od PC da osetrit poctom hracov na serveri tak by to bolo super
abo jednoduchsie riesenie, ako hovori tomas, je pomazat niektore mapy...
Nie, nenarážal som na ten moment ani na momenty keď padne server. Nezmyselné mapy to sú podľa toho, čo sa hraje asi všetky okrem dust1-2, inferno, aztec, nuke a italy. Výnimočne ešte 2-3 iné. A jasné, že ich nikto nepozná a nemá v PC, keď sa tým mapám ani nedá šanca ich spoznať a stiahnuť.tm_a.s. napísal:myslím si, že narážaš na moment kedy sa hrala mapa de_dust2 a potom sa malo meniť na nejaké de_heat (beat proste niečo) a vtedy padol server a pustila sa zasa mapa de_dust2, vtedy to admin zmenil na de_italy a podľa mňa urobil dobre, pretože si tam votujete a nominujete samé somariny, čo nikto nepozná a ani nemá v pc...
-
lekoklatik
VIP
-
KaptMichal
King
Re: Prepáčte
Zas sa asi idem hrat na jezisa krista ale neda mi to. S Dinosom som hral vela krat na inom servery a ziadne naznaky cheaterstva sa neobjavili. Pravidla sice su neuprosne ale sme ludia a asi je kazdemu jasne, ze ked sa niekto takto silou mocou snazi "dobit" na server po pol roku(!!!) tak zrejme necheatuje - dokonca vam to moze potvrdit najmenej jeden hrac. Urcite zacnete argumentovat s pravidlami a po druhe s tym ze naco zbytocne riskovat dalsieho cheatera... Ano ale na hojko ich pride za den az az(teda ako kedy) a dat ban jednemuDinoso napísal:Takže Ahojte, zas a znova, prepáčte ešte raz, že som vtedy cheatoval na serveri, ospravedlňujem sa za to, nehrám na vašom serveri už, a odvtedy ako ste ma "vyhodili" na vašom serveri tak som už nikdy necheatoval.. je to moje čestné pionierske, kto neverí tak prepáčte ale nemám to ako inak dokázať a kto verí ďakujem. Takže sorry ešte raz a hlavne Fruxovi i keď neviem či tu ešte hraje a Psychosovi, ktorým som viacmenej nadával a krivdil.
cheaterovi naviac je myslim minimum. Okrem toho ak sa nic nepreukaze bude vas hriat dobry pocit pri srdci. Prajem Stastne a Vesele
prosim zmazte to napisal som blbost. Zla pamet na mena
-
KaptMichal
King
zabite maa ano notodem je ten ktoreho som myslel pamet mi nesluzi zmazte ten prispevok je to blbost, fakt nic z toho sa netykalo dinosa ale notodema. ja debilMad Dad napísal:Ja ťa vobec nechápem, notodem dostane ban, vyhovára sa na brata, obhajuješ ho neviem čím, dinoso, to isté, obaja dynamic iP obaja niejeden ban, obaja dôkazy o cheatoch, obaja priznanie že cheatovali a ty napíšeš toto?are you allright?
-
KaptMichal
King
sranda obhajovat silno moc niekoho, a pri tom ani na nick si nevie poriadne spomenut
kazdopadne, unban by som nedal ani sebe keby nahodou cheatujem.. proste, das jednemu unban, pride dalsi co bude velice plakat a sypat si popol na hlavu, dalsi jeho kamarati sa ho budu zastavat a potom sa budu stazovat ze preco on dostal unban a on nie a blablabla.. zbytocne sra*ky okolo toho.. len pekne nech ma perma nadalej
kazdopadne, unban by som nedal ani sebe keby nahodou cheatujem.. proste, das jednemu unban, pride dalsi co bude velice plakat a sypat si popol na hlavu, dalsi jeho kamarati sa ho budu zastavat a potom sa budu stazovat ze preco on dostal unban a on nie a blablabla.. zbytocne sra*ky okolo toho.. len pekne nech ma perma nadalej
-
KaptMichal
King
Mame tu dalsieho cheatera:
nick: (no)-(me)-toro_rosso_clan)
cheat: wh
ip: 86.147.182.157
cas: cca 22:40
mal wh uz na train kde ma 2x z walku dal uz skor ako vykukol a nemal sancu ma pocut, na snow s awp sledoval hracov cez steny a snazil sa to troska kamuflovat, ale po konzultacii s kolko?-m sme jasne usudili ze ma wh.
V deme je dokaz zhruba v polovici a obcas vidno ako s crossom sleduje steny
nick: (no)-(me)-toro_rosso_clan)
cheat: wh
ip: 86.147.182.157
cas: cca 22:40
mal wh uz na train kde ma 2x z walku dal uz skor ako vykukol a nemal sancu ma pocut, na snow s awp sledoval hracov cez steny a snazil sa to troska kamuflovat, ale po konzultacii s kolko?-m sme jasne usudili ze ma wh.
V deme je dokaz zhruba v polovici a obcas vidno ako s crossom sleduje steny
- Prílohy
-
- toro.zip
- (2.9 MiB) 31 stiahnutí
-
KaptMichal
King
praveze som obhajoval len notodema, a dinosa som nechcel...len som si zmylil nick. Ty si asi nepochopilMad Dad napísal:Si fakt chorý...nehnevaj sa, ale naozaj...
// to vôbec nevadí, oboch si obhajoval, absolutne vobec si nepochopil moj prvý príspevok k tvojemu výroku...
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Práveže ty si nepochopil
zamysli sa nad mojím príspevkom, prečítaj si ho 4x keď mu nechápeš stále, zistíš, že nejde o to že si chorý len za to že obhajuješ dvoch cheaterov ale že vôbec CHEATERA obhajuješ resp. tvrdíš že aj keď sa dopustil niečoho, tak prešiel nejaký čas, že si zobral príklad a že by sme mu mohli odpustiť, že nehackuje, zmenil sa, vyrástol, dospel, dostal rozum, zastrelil brata lebo hackoval za jeho nick a neviem čo všetko...lenže, tu je taký malý problémik, že hojko.com neni jediný server na ktorom hackoval
si myslíš, že keď dostal tuto ban, tak bude vyplakávať len aby mohol na jednom jedinom serveri hrať? No nie...volakedy sa to tak myslím že riešilo a ten tvoj dotyčný je jeden z tých hráčov ktorí tam sú, alebo boli na podmienku...nedodržal ju, odrbal nás, pokopal dôveru a ešte bude čakať dalšiu šancu? Uvažuj miško, silno uvažuj prosímťa než niečo budeš písať... 
-
lekoklatik
VIP
-
KaptMichal
King
ZJAVNE si nepochopil, ze som obhajoval LEN notodema...dinosa som nechcel obhajovat. Ako Ti to mam povedat???Mad Dad napísal:Práveže ty si nepochopilzamysli sa nad mojím príspevkom, prečítaj si ho 4x keď mu nechápeš stále, zistíš, že nejde o to že si chorý len za to že obhajuješ dvoch cheaterov ale že vôbec CHEATERA obhajuješ resp. tvrdíš že aj keď sa dopustil niečoho, tak prešiel nejaký čas, že si zobral príklad a že by sme mu mohli odpustiť, že nehackuje, zmenil sa, vyrástol, dospel, dostal rozum, zastrelil brata lebo hackoval za jeho nick a neviem čo všetko...lenže, tu je taký malý problémik, že hojko.com neni jediný server na ktorom hackoval
si myslíš, že keď dostal tuto ban, tak bude vyplakávať len aby mohol na jednom jedinom serveri hrať? No nie...volakedy sa to tak myslím že riešilo a ten tvoj dotyčný je jeden z tých hráčov ktorí tam sú, alebo boli na podmienku...nedodržal ju, odrbal nás, pokopal dôveru a ešte bude čakať dalšiu šancu? Uvažuj miško, silno uvažuj prosímťa než niečo budeš písať...
//
Inak zaujimave kolko ludom (adminom) trvalo kym sa odvazili s doomom nieco robit. Prepacte ale cely cas co tu hravam som mal pocit ze doom ma akusi "skrytu" protekciu. V kazdom pripade som rad ze si zaciname byt pomaly ale isto vsetci rovni.
-
lekoklatik
VIP