Drago ako sorry ale toto si trocha prehnal nemyslis ?
(stastie ze som uz s cskom prestal...)
k tomuto iba tolko: ano je KRAL. (na sprostu otazku, sprosta odpoved)Filipito napísal:preco sa spravate ako male deti ? niekto tu napise na admina ze je teplos tak co admin je KRÁL?
KK Creative dostal perma lebo pisal homosske reci stale...ja som napisal raz to ze si teplos, a mam pocit ze som to na tvoju adresu uz raz v chate videl a tak to je fest rozdiel pisat v kuse a napisat raz. Vidno tu aj s reakcie inych userov ze tvoje rozhodnutie zda sa nie je az take spravodlive ako sa zdalo. Az na to ze za tebou stoja uz spominani kamosi.Drago napísal:curazky mam vzdy pripravene iba pre teba, ked zacinas flameovat, popripade si zanadavam na VNT s chalanmi, ale nikoho neurazam do chatu ..
Na serveri z mojich kamaratov hraju iba dvaja ludia ani jeden z nich nebol dnes na serveri, tak neviem o akych kamosoch tu tocis..a keby bolo mojim cielom urazanie alebo ponizovanie tak v tom asi pokracujem nie? To bolo jedno slovo resp. jedna veta nic viac, drago mi to odpisal v style ze "dal aspon sedlaka" 1:1 nic viac. A potom hned ze mam ban. Ziaden admin nemal so mnou problemy, rad radom ako ste v zozname, nikto na mna nemoze spinave slovo povedat, ani ja na neho, ale toto je na zamyslenie...a v tom co napisal Filip je troska pravdy...Vitaaa napísal:jany sam dobre vies, toto nebolo v štyle aha hajzel jak ma dostal. tvoj ciel bol z kontextu uplne jasny vysmech, urazky, uplne sproste ponizovanie a pripajali sa k tebe aj tvoji "uzasni" kamarati. Uvedom si za svoje ciny/slova si zodpovedny ty sam. Vobec nezalezi natom ci ta zabil alebo ne - preto to prave hrame aby sme zabijali protivnika, ak ti to este pocas tvojej dlhej kariery na hojko.com nedoslo, tak dovi dopo.
Jasne ale vidis to velmi cierne, hrava tu ista komunita ludi, ktora si vie vsetko vydiskutovat a nejaki "pofiderni hraci" nech premnazamna dostanu aj perma za to ze sa prihlasili... Nepaci sa mi ten trest, uz len pre to, ze JANY nemal ziadne problemy v ostatnych veciach. ked hovoris o tom, ze sa to zvrhne...kolko takychto banov ste dali? (7dnovych)e.g napísal:idetu iba o princip.
A za to ze Jany doteraz nemal ziadne problemy mu toto mame odpustit. Tak to hadam nie. Jany porusil pravidla . jednoznacne ma pykat za to. O dlzke trestu sa da polemizovat ale jednoznacne musi trpiet .KaptMichal napísal: JANY nemal ziadne problemy v ostatnych veciach.
prense na toto by sa mal brat ohlad!.ja nie som na serveri 2 nedele a preto ma nemozes posudzovat ako vzorovy priklad pre buducnost ked pride na server nejake decko a zacne ti nadavat a v kuse do teba huci...
tiez nie som az taky pasivny hrac na tomto serveri, co si pride zahraje a ide prec, nejedneho cheatra som uz pomohol odhalit, priapdne dohovaram detom ked sa nevedia vmestit do koze, som troska lama v skore ale aby som bol takto banovany...
akoze ty mas pocit ze si nieco extra na serveri hej?Juicy napísal:e.q ale moj pripad nie je vseobecny...