CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

preco sa spravate ako male deti ? niekto tu napise na admina ze je teplos tak co admin je KRÁL? alebo co, pokial viem tak na servery mate cenzuru tak tam dajte aj slovo teplos , aby sa to neakeho admina nedotklo :? .
Drago ako sorry ale toto si trocha prehnal nemyslis ?
(stastie ze som uz s cskom prestal...)
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Pozri si banlist, Big maco dostal ban na tyzden za urazky, nejaky KK Creative dokonca perma ban, za "Obtazovanie Hracov Homosexualnymi recami" .. a opat sa ta pytam .. co tu tliachas, ze koho ja urazam na serveri .. urazky mam vzdy pripravene iba pre teba, ked zacinas flameovat, popripade si zanadavam na VNT s chalanmi, ale nikoho neurazam do chatu ..

/Pepo ti to upravil na jeden den, po diskusii na ICQ .. spokojny?
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

jany sam dobre vies, toto nebolo v štyle aha hajzel jak ma dostal. tvoj ciel bol z kontextu uplne jasny vysmech, urazky, uplne sproste ponizovanie a pripajali sa k tebe aj tvoji "uzasni" kamarati. Uvedom si za svoje ciny/slova si zodpovedny ty sam. Vobec nezalezi natom ci ta zabil alebo ne - preto to prave hrame aby sme zabijali protivnika, ak ti to este pocas tvojej dlhej kariery na hojko.com nedoslo, tak dovi dopo.

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 18:46 )
Filipito napísal:preco sa spravate ako male deti ? niekto tu napise na admina ze je teplos tak co admin je KRÁL?
k tomuto iba tolko: ano je KRAL. (na sprostu otazku, sprosta odpoved)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Drago napísal:curazky mam vzdy pripravene iba pre teba, ked zacinas flameovat, popripade si zanadavam na VNT s chalanmi, ale nikoho neurazam do chatu ..
KK Creative dostal perma lebo pisal homosske reci stale...ja som napisal raz to ze si teplos, a mam pocit ze som to na tvoju adresu uz raz v chate videl a tak to je fest rozdiel pisat v kuse a napisat raz. Vidno tu aj s reakcie inych userov ze tvoje rozhodnutie zda sa nie je az take spravodlive ako sa zdalo. Az na to ze za tebou stoja uz spominani kamosi.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Tak toto je moc, ludia vy to po sebe aj citate? Ved nikto z vas nieje svetec co nepovie nadavku a myslim, ze kazdy je dost stary na to aby sa nad tieto trapne CS-chat nadavky povzniesol... Toho cloveka nepoznate, nikdy sa s nim nestretnete tak sa nepohorsujte jak babky ked vidia polonahu zensku na ulici. To je fakt moc. Budte vy ti mudrejsi, ustupte nevsimajte si to a je to.

btw. neminajte cas fotenim konzoly trapnych nadavok, uzite si hru a ked uz - hladajte cheaterov, ked vas to tak bavi ;-) :vrta_sa_v_nose:
Drago
Guru
Guru

Jogurt, suhlasim, ja tieto urazky vacsinou hadzem za hlavu, ale toto ma uz vazne dostalo ako .. Jany ma na mna stale nejake priblbe reci a uz toho bolo na mna dost .. bezdovodne si nenecha na hlavu srat nikto ..
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

takze aby som zase raz povedal svoj nazor:

Nemily, nemaly pomE'

pisem o Tebe z toho dovodu, ze uz dlhsie zneuzivas prava nato, aby si konkretne mne zneprijemnoval hru. Mnohi sa iste budu zacudovane pytat: "Ako moze taky uzasny admin ako pome zneprijemnovat velkemu zlemu dOoMovi hru?" Nuz odpoved je prosta... tento prestizny admin, ktory posledneho cheatera zabanoval 25.10. roku pana 2009 ma uz viackrat neopravnene a, aby som zase uznal ze niektore som si zasluzil, parkrat opravnene zabanoval za proste malichernosti. Zacalo to nevinne asi pred rokom ked mi predlzil 50 minutovy ban za teamattack na 1 dnovy... a preto sa musim spytat: naco je vobec zavedeny tento 50 minutovy ban, ked pomE' s radostou vsetkych teamattackerov zabanuje? Alebo je to uplne iny pribeh, kde ja som centralnou postavou diania? Zrejme to bude ta druha moznost. Poviem Ti pomE' prelistoval som prvych 30 stran banlistu a nenasiel som tam jediny(!) podobny pripad. A preto sa musim pytat: Preco ja? Na serveri bolo 1 500 000 podobnych hracov, ktori strielali do spoluhracov naschval. Trpis komplexom menejcennosti a preto sa musis na niekom vyburit? Alebo Ti vadi ked musis hrat proti mne? Ale nechajme toto nachvilu tak... Dalsou vecou, ktora ma vazne dostala (a toto si spravil viackrat) bolo ked som Ti napisal, aby si dal ban niekomu kto obchadzal cenzuru. Akyze bol vysledok tohto plahocenia? Doom dostal kick a nadavajuci veselo hral dalej, dakujem pekne. Ale aby som sa vyjadril vseobecne... ja viem, ze si niektore bany zasluzim a tie dodrzim, ale preco by som mal trpiet zato, ze Ty mas proste zly den alebo Ta jednoducho stve moja pritomnost na serveri a vyprovokujes ma k tomu, aby som Ti nadaval? Nie pane, myslim si ze taketo bany nedodrzim ani keby ma prosili na kolenach.

S nenavistou a stale hrdy
dOoM^
KaptMichal
King
King

Chapem chapem :D Ale ved toto nie je otazka cti :) To je o tom ci si budes lamat hlavu nepodstatnymi vecami alebo nie, to je cele. Vec ktora ma nasr..stvala bola neprimerany trest. Velmi prehnany. Keby to bolo 12 hodin alebo den oukej, ale tyzden? To je uz dost prehnane.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

ide tu iba o princip. pochopte ze ked sa toto nebude trestat tak na servery takichto pripadov bude iba pribudat a to sa mi fakt nebude chciet riesit. Ked nabuduce niekto niekoho zacne urazat jednoducho mu povie aby to nerobil a ked neprestane dostane uz spominany Ban . A ak niekto bude hraca obvinovat z koderstva tak opat bud ho natoci on sam alebo zavola admina. a ziadne obvinovanie + nadavanie . Iba to som chcel . :)
Juicy
King
King

Vitaaa napísal:jany sam dobre vies, toto nebolo v štyle aha hajzel jak ma dostal. tvoj ciel bol z kontextu uplne jasny vysmech, urazky, uplne sproste ponizovanie a pripajali sa k tebe aj tvoji "uzasni" kamarati. Uvedom si za svoje ciny/slova si zodpovedny ty sam. Vobec nezalezi natom ci ta zabil alebo ne - preto to prave hrame aby sme zabijali protivnika, ak ti to este pocas tvojej dlhej kariery na hojko.com nedoslo, tak dovi dopo.
Na serveri z mojich kamaratov hraju iba dvaja ludia ani jeden z nich nebol dnes na serveri, tak neviem o akych kamosoch tu tocis..a keby bolo mojim cielom urazanie alebo ponizovanie tak v tom asi pokracujem nie? To bolo jedno slovo resp. jedna veta nic viac, drago mi to odpisal v style ze "dal aspon sedlaka" 1:1 nic viac. A potom hned ze mam ban. Ziaden admin nemal so mnou problemy, rad radom ako ste v zozname, nikto na mna nemoze spinave slovo povedat, ani ja na neho, ale toto je na zamyslenie...a v tom co napisal Filip je troska pravdy...
KaptMichal
King
King

e.g napísal:idetu iba o princip.
Jasne ale vidis to velmi cierne, hrava tu ista komunita ludi, ktora si vie vsetko vydiskutovat a nejaki "pofiderni hraci" nech premnazamna dostanu aj perma za to ze sa prihlasili... Nepaci sa mi ten trest, uz len pre to, ze JANY nemal ziadne problemy v ostatnych veciach. ked hovoris o tom, ze sa to zvrhne...kolko takychto banov ste dali? (7dnovych) :)
Drago
Guru
Guru

Jogurt: Ked som mu daval ban, nepozeral som na cas, hodil som tam proste 1 week .. po diskusii s pepom som mu to skratil na den .. tot vsjo .. uz sa k tomu nevyjadrujem, iba tu bude dalsi spam :) btw. ten tu bude aj tak, ako sa tak pozeram na Doomov prispevok :D
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

to JANY: okej prepac nepoznam ake blizke vztahy si udrzujes s hracmi zo servera :) ale viem ze par z nich sa tych tvojich invektiv vzorne "chytali". to ci si to napisal raz alebo si to spamoval 3mapy je z principu tej urazky nepodstatne.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

KaptMichal napísal: JANY nemal ziadne problemy v ostatnych veciach.
A za to ze Jany doteraz nemal ziadne problemy mu toto mame odpustit. Tak to hadam nie. Jany porusil pravidla . jednoznacne ma pykat za to. O dlzke trestu sa da polemizovat ale jednoznacne musi trpiet . :)
Juicy
King
King

e.q ale moj pripad nie je vseobecny...ja nie som na serveri 2 nedele a preto ma nemozes posudzovat ako vzorovy priklad pre buducnost ked pride na server nejake decko a zacne ti nadavat a v kuse do teba huci...
tiez nie som az taky pasivny hrac na tomto serveri, co si pride zahraje a ide prec, nejedneho cheatra som uz pomohol odhalit, priapdne dohovaram detom ked sa nevedia vmestit do koze, som troska lama v skore ale aby som bol takto banovany...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

uz ste pridali do cenzury Teplos , Gay , Buzna ?
KaptMichal
King
King

Pokial ste to skratili tak to beriem. Aj ked nie uplne. Dlzka banu bola myslim si, zbytocna. Principialne vsak nesuhlasim, lebo mal by sa brat ohlad na hracov ktori tvoria "jadro" servera a na takych ktori pridu si zahrat prilezitostne. Raz som sa tu konkretnejsie o typoch hracov rozpisoval. :)
.ja nie som na serveri 2 nedele a preto ma nemozes posudzovat ako vzorovy priklad pre buducnost ked pride na server nejake decko a zacne ti nadavat a v kuse do teba huci...
tiez nie som az taky pasivny hrac na tomto serveri, co si pride zahraje a ide prec, nejedneho cheatra som uz pomohol odhalit, priapdne dohovaram detom ked sa nevedia vmestit do koze, som troska lama v skore ale aby som bol takto banovany...
prense na toto by sa mal brat ohlad! :)
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Juicy napísal:e.q ale moj pripad nie je vseobecny...
akoze ty mas pocit ze si nieco extra na serveri hej? :D pravidla platia uplne pre kazdeho, rovnako. chce to snad niekto popriet? chces mi povedat ze keby som tam dobehol s WH tak mi nedaju perma ale len na tyzden?
Drago
Guru
Guru

Moj snad posledny prispevok k tomuto: Jany, ked nechces byt takto banovany, tak si ma proste na serveri nevsimaj, ignoruj ma, nepis mi .. bude to tazke pre teba? Podla prispevkov vyzeras byt rozumny, tak si proste odpusti tieto reci a nebudes mat ziadne bany ..

Jogurt: Podla mna je hrac ako hrac. Ako aj s Madom sa podpichujeme navzajom ale viem ze to nemyslime vazne (teda aspon ja nie, neviem ako Dad :D) ..

Minule som inac hral na serveri, kde boli vo tom "swear" liste aj skratky aj spominane urazky, cize by som to tam pridal
KaptMichal
King
King

Naco ho chytas za slovicka? Vies dobre ako to myslel... A nejde o pravidla ale o "princip"
Zamknuté