Pri všetkej úcte a radosti, doťahujete sa tu za uplné p*čoviny

Niekto niekomu napíše že je teploš, tým že sa začne hádať, resp. útočiť naspäť, len dá najavo že ním naozaj je( with all love drago:-*)

ako ale fakt sa nehnevajte, ale za takéto sa hádať a nedajbože dať ban? Proste no comment, uplne vymazať všetky strany zasrané takýmito kkcinami a riešiť podstatné, Janymu unban, dragovi poslať nejakú k*rvu a natočiť video že neni teplý a vec vybavená

...
Doom: No neviem či ti dal ten ban oprávnene alebo nie, ale pamätám sa že v ten deň si sa ešte mne osobne chválil že si mal také nervy že si zabil 3 teammates keď si odchádzal?

To je len vec medzi vami ( pomE a DoOm...) Ostatní si myslím že by sa nemali do toho sr*ť pokial sa nevyjadrí pomE, ak sa vyjadril, pardon, nevidím dobre takto večer
BigMaco: Ban máš oprávnene, bol som na serveri, bola mapa d2, obaja sme boli CT, išli sme na dlhej rush, teda aspoň ja, ty predomnou, si si začal ako taký neskutočný vidlák skákať a hopkať cez celú trasu, ani ťa obísť ani skrz sa nedalo, strelil som do teba, sral si na to, potom ma zabili, aj teba, a došla správa niečo na style od teba: "Mad tam si choď matku strielať doriti.." alebo také niečo proste s matkou a jej riťou, osobne ju nemám rád, ani jej riť, no ale nenechám si na ňu pindať od nejakého gamblera z CS ktorý neprežije že som mu zobral hrôzostrašných 9hp či kolko bere usp s TK...dal som ti ban, napísal že vidíme sa o týždeň a hen ho fešáka, zmenila sa mapa, a už si tam išiel veselo behať, dal som ti spin, ale ban som nestihol dať, PX je svedkom, ešte sám mi písal že zase si tu...čiže neviem o čom + potom neskoršie som bol pod iným nickom na serveri, večer niekedy, zase si došiel, s rovnakým nickom akým si dostal spin, písal som pomEmu, ten sa ťa pýtal ohladom banu, robil si sa blbý, ako s tebou naložil aj s emaxom, je len ich vec, ja som musel ísť preč, čiže tolko k tomu....
Drago: Nothing personall, áno doťahujeme sa, to je mi jedno, beriem to ako haluz, už som mal aj horšie pomenovania aké si my dvaja dávame, čiže som si zvykol

len jediná vec čo mi vadí, je to obchádzanie cenzury, inak asi nič...tolko k tomu...
Have fun and Merry Christmas
/áno leko, si labilný