CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

e.g napísal:A za to ze Jany doteraz nemal ziadne problemy mu toto mame odpustit. Tak to hadam nie. Jany porusil pravidla . jednoznacne ma pykat za to. O dlzke trestu sa da polemizovat ale jednoznacne musi trpiet . :)
Viem ze na serveri je zakazane: cheatovat, TA, nadavky, urazky...
Chcem vidiet ako teraz budete banovat vsetkych co niekoho urazia...alebo napisu nadavku mimo cenzury...Dostal som BAN lebo som napisal nadavku na Draga, keby som to napisal hociktoremu inemu hracovi nikoho by to nesvrbelo.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

ver tomu ze ano . davam ban za obchadzanie cenzury ale aj za urazanie ( nie len adminov ale aj ostatnych hracov ) .
Juicy
King
King

Vitaaa napísal:akoze ty mas pocit ze si nieco extra na serveri hej? :D pravidla platia uplne pre kazdeho, rovnako. chce to snad niekto popriet? chces mi povedat ze keby som tam dobehol s WH tak mi nedaju perma ale len na tyzden?
Nie ja som to nemyslel tak ze som nieco extra ale ze patrim k stalym hracom servera, mam aky taky skill :D (mozno som to tym slovom prestrelil)
Tvoje slova hned vyvratim: admini, ku ktorym patris aj ty su oslobodeni od mirror damage, neprehodi vas to pri prevahe automaticky do slabsieho teamu( aspon to tak prednedavnom bolo), tak mi chces povedat, ze pravidla platia pre kazdeho rovnako?
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

:) bohuzial. nepochopil si. alebo si pochopil a iba sa robis ze nie. :) ale ano svet nieje fer. mal by si si to uvedomit. a cim skorej si to uvedomis, tym lepsie.

tym som chcel povedat ze na serveri su si hraci rovni, avsak admini su si troska "rovnejsi" :D ak by to tak nebolo tak tak sa to kludne moze premenovat na anarchia.com a riesit to ci sa na nich vztahuje to a to je uplne z ineho sudka.
Juicy
King
King

e.g napísal:ver tomu ze ano . davam ban za obchadzanie cenzury ale aj za urazanie ( nie len adminov ale aj ostatnych hracov ) .
Dal som si tu namahu a presiel som si vsetky bany za posledny rok...a cuduj sa svete od teba jediny BAN za nadavanie aj to pred 2dnami...to mi chces povedat ze za cely rok aky je dlhy a tvojho pobytu na serveri nadaval len ten hrac z 21.12 a dnes ja?

vitaa len som chcel vyvratit to ze admini a hraci su si rovnocenni, ja viem ze to tak byt nemoze a ni to nechcem
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

JANY, bany, ktore vyprsali, z banlistu miznu ;)
macejkoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa macejkoo »

dpc A koho rodinu som urazal ?
Juicy
King
King

Tak to som nevedel, ups, moja chyba :oops: tak to potom e.q-ove tvrdenia nikto nevyvrati ani nedokaze. :)
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

[quote="Juicy"]Dal som si tu namahu a presiel som si vsetky bany za posledny rok...a cuduj sa svete od teba jediny BAN za nadavanie aj to pred 2dnami...to mi chces povedat ze za cely rok aky je dlhy a tvojho pobytu na serveri nadaval len ten hrac z 21.12 a dnes ja?

nie nehral som doteraz ale teraz som tu v plnom nasadeni . a nemaj stale blbe poznamky uz ma to nebavi
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Juicy: ban ostáva ten jednodenný tuším /4ry strany spamu som uplne cele neprecital/ Neviem co sa stalo ale teraz je to uz jedno. Dakujeme za upozornenie, Dragovi su prava odobrane. Ako pises, nie je admin a preto nebude robit nasu pracu. Odpust nam teda prosim

Drago: Uz sme si pisali na ICQ. Stastne a Vesele a uvidime ta na servery radi zas : ) /A prepac lejm : P/

Doom: Odomna dostanes vzdy kick ked do mna davas. Stale mi hovoris ze som labilny. Nie nie som labilny. Ale nenavidim ked do mna niekto pali z vlastnych len tak z nicoho nic. Ci dava do seba to je mi fuk. Preto sme zaviedli Mirror dmg. Ked mirror dmg nebol, dostavali ste bany. Teraz obcas niekto tiez chyti ban, ked vidim ze TA je umyselne. Co je medzi etbou a pome-m neviem, tvoj pribeh detektiva sa dobre cital :P ale fakt je ze nikto len ty a pome sa k tomu mozete vyjadrovat. Tak si popiste par veci este tu, sak aj tak sa tu 5 stran zmaze : D /si myslim - i ked pochybujem ze sa s tym bude chciet moderatorom srat/

A neviem kto ste tam este vsetko zapleteny v tejto hadke ale kaslite uz na to. Podla mna mozeme byt radi ze nam hojko tento server poskytuje. Obcas mam pocit ze po precitani tejto temy by to najradsej vsetko skoncil. Ja by som s tym uz asi skoncil.
No hojko nas vsetkych lubi a tak nam pripravil jeden velky CS darcek na novy rok. Tak to este vydrzte, zabijajte sa na servery a nie na fore a urcite nebudete "banovat" :D
Tesime sa, lubime sa, bavime sa :oops:
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

leko tebe tie kicky nevycitam, pretoze teba ozaj hnevam :) nemozem zato ze sa tak pekne vies hnevat :P ale u pomeho ide o to, ze ho upozornim na niekoho, kto porusuje pravidla a on kickne mna alebo ma uplne odignoruje... co je toto za ideologiu? bonzakov nema nikto rad?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ja niesom labilny ty ko*ot. Tak ma neser :D
Sme radi ze nam ukazujete co sa na servery deje ked tam nie sme.
Ale ja nvm co sa medzi vami deje, a este som sa nestal svedkom toho co opisujes. sry dudes
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Pri všetkej úcte a radosti, doťahujete sa tu za uplné p*čoviny :) Niekto niekomu napíše že je teploš, tým že sa začne hádať, resp. útočiť naspäť, len dá najavo že ním naozaj je( with all love drago:-*) :D ako ale fakt sa nehnevajte, ale za takéto sa hádať a nedajbože dať ban? Proste no comment, uplne vymazať všetky strany zasrané takýmito kkcinami a riešiť podstatné, Janymu unban, dragovi poslať nejakú k*rvu a natočiť video že neni teplý a vec vybavená :shock: ...

Doom: No neviem či ti dal ten ban oprávnene alebo nie, ale pamätám sa že v ten deň si sa ešte mne osobne chválil že si mal také nervy že si zabil 3 teammates keď si odchádzal? :roll: To je len vec medzi vami ( pomE a DoOm...) Ostatní si myslím že by sa nemali do toho sr*ť pokial sa nevyjadrí pomE, ak sa vyjadril, pardon, nevidím dobre takto večer :)

BigMaco: Ban máš oprávnene, bol som na serveri, bola mapa d2, obaja sme boli CT, išli sme na dlhej rush, teda aspoň ja, ty predomnou, si si začal ako taký neskutočný vidlák skákať a hopkať cez celú trasu, ani ťa obísť ani skrz sa nedalo, strelil som do teba, sral si na to, potom ma zabili, aj teba, a došla správa niečo na style od teba: "Mad tam si choď matku strielať doriti.." alebo také niečo proste s matkou a jej riťou, osobne ju nemám rád, ani jej riť, no ale nenechám si na ňu pindať od nejakého gamblera z CS ktorý neprežije že som mu zobral hrôzostrašných 9hp či kolko bere usp s TK...dal som ti ban, napísal že vidíme sa o týždeň a hen ho fešáka, zmenila sa mapa, a už si tam išiel veselo behať, dal som ti spin, ale ban som nestihol dať, PX je svedkom, ešte sám mi písal že zase si tu...čiže neviem o čom + potom neskoršie som bol pod iným nickom na serveri, večer niekedy, zase si došiel, s rovnakým nickom akým si dostal spin, písal som pomEmu, ten sa ťa pýtal ohladom banu, robil si sa blbý, ako s tebou naložil aj s emaxom, je len ich vec, ja som musel ísť preč, čiže tolko k tomu....

Drago: Nothing personall, áno doťahujeme sa, to je mi jedno, beriem to ako haluz, už som mal aj horšie pomenovania aké si my dvaja dávame, čiže som si zvykol :) len jediná vec čo mi vadí, je to obchádzanie cenzury, inak asi nič...tolko k tomu... :wink:

Have fun and Merry Christmas :)

/áno leko, si labilný :P
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

Janymu unban? :) najs cize v podstate mozem na serveri nadavat komu chcem do coho chcem. :) Na tuto chvilu som cakal dlho.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

doom >
Uvedom si na zaciatku ci chces psiat mne, alebo ludom. Ked chces pisat mne a o mne tak mi pis sukromne.

K tomu tvoju "trhaku", ktory som ani nedocital do konca, pretoze ma vobec nezaujal sa vyjadrim v kratkosti ale vystizne.

Takych ako si ty musime taky ako my ucit.

A obcas to mava taketo dosledky, ktore musime znasat.
Dozrej a vyspej.

bad mad > nebud pruderny !

pomE':
dOoM^
Amateur
Amateur

Nedrahy pomE'

kedze si nevyvratil ani jeden z mojich argumentov, musim dojst k zaveru, ze mam jedine pravdu (jediny tvoj protiargument "nezaujalo ma to" ma by teda na sude neobstal, ak volis takyto pristup tak mozem na teba zvysoka .... sa usmievat). Nebudem Ti pisat v sukromi, pretoze tato tema na tomto fore vznikla hlavne kvoli tomu, aby sa tu riesili problemy. A vyriesilo sa ich tu uz cele kvantum aj s inymi adminmi, aj s inymi hracmi, lenze ty si ocividne myslis, ze si nieco extra a preto si zasluzis nieco lepsie. Nie, v sukromi Ti ozaj pisat nebudem, ved nech vsetci vidia, co sa na hojkovi deje. Zrejme si myslis, ze ked si admin, tak ti patri cely svet a nemusis sa nikomu zodpovedat. Nuz, opak je pravdou. Su aj vyssie mocnosti ako Ty, a preto ta ziadam, aby si si este raz precital moju prvu spravu a vyprodukoval nejaky rozumny argument. Ak nie, budem donuteny apelovat na hojka, aby Ti odobral prava, kedze jedine co robis je, ze mi zneprijemnujes hru (ako som spominal posledneho cheatera si chytil pred dvoma mesiacmi, ja vcera, a teda si trufam povedat, ze som momentalne vacsim prinosom pre server ako Ty).

Vopred dakuje za odpoved
dOoM^

P.S. Ak chces niekoho ucit tak sa najprv nauc gramatiku, pretoze na to taky ako my sa pozerat neda

P.S.S. 4 Mad: Ja som napisal, ze niektore bany som si zasluzil, ale aj pri tomto sa mi nepacil sposob, ktorym mi bol udeleny. Zabil som dvoch spoluhracov (treti zabil mna, dostal raketu), ale ban som nedostal hned, o nie. Na dalsi den, ked som sa pripojil a chcel som si zahrat, prisiel hrdina pomE' a dal mi ban az potom. Pytam sa ta: preco nesiel hned na net a nepredlzil mi ho tam, ale pockal az na dalsi den? (Doom abuse) Nastvalo ma to, napisal som mu nadavku. Ale predlzil mi on ban hned? Nie, opat si pockal na dalsi den, kym mi vyprsi ban a pridal mi dalsi na 7 dni. (Doom abuse)

P.S.S.S. Kedze tu cez sviatky nebudem, tak ma nejako ten jeho ban netrapi, ale bud si isty pome, ze ked sa vratim tak sa to doriesi
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ma tu aj svetlu stranku a tou je ze na Vianoce si nemusim kupovat knihu. Staci naťukať www.hojko.com/hry/CS 1.6 a citam :D je toho tu strasne vela . Takze dakujem za darcek chalani idem odzaciatku citat :D . Niektore prispevky su ako detektivka niektore ako Scifi niektore ako Horor. No zas niektore ako keby to napisal dementny spisovatel :D česť vynimkam :D Chalani sak su sviatky tak sa tu nehadajme . Ja som tiez nervozny z hry viackrat sa mi to stalo ze som vyletel na hracov . Preto sa im tu chcem ospravedlnit . A pocitajte ze vam budem stale nadavat :) Ja som uz taky a takeho ma chcite :D pretoze sranda ale aj nesranda musi byt . I LOVE YOU
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

doom> nie som taky typ cloveka, ktory sa bude natahovat s takym zasranom ako si ty. Tvoje argumenty dokazem velmi lahko vyvratit. Ale nechce sa mi, nechce sa mi zaoberat takou osobnostou ako si ty. Je to zbytocne fakt. Vyjadril som sa k tomu. A mysli si co chces. Nech si mysli hocikto, co si to cita co chce. Nazory TEBA a nejakych ludi ma nezaujimaju ba dokonca ma ani neoplyvnuju.

Skus si dat pauzu kusok, ked mas ten ban, uc sa do skoly, pomahaj doma mamke s pripravami na stedrovecernu veceru. Prospeje ti to.
A myslim si, ze dookola pisat tie iste zalezitosti nema zmysel, a ak to nadalej v tebe pretrvava napis mi sukromne.

Po uprsani Banu, ak sa budes konecne spravat na serveri ako sa patri, mozes zvysovat nadalej svoje ranky.

Stastne a vesele vianoce zelam Tebe aj tvojmu Bratovi. :wink:
dOoM^
Amateur
Amateur

je vidiet, kto sa skutocne chova ako zasran, ked ani nie si schopny zareagovat na moj nazor a jediny tvoj argument je, ze mam menej rokov ako ty... zacat chovat normalne by si sa mal jedine ty a nie nadavat mi tu do rankerov, aspon si laskavo priznaj, ze nemas co povedat a snazis sa to zakryt... ocividne, snaha o nejaku komunikaciu s tebou je ako hadzat hrach na stenu a preto zvolim iny pristup... radsej napisem hojkovi, aj ked uprimne neviem ci ti prava zoberie, ale ja za svoju pravdu rozhodne bojovat budem

na zaver len dodam: nechce sa mi zaoberat takou osobnostou ako si ty, idem si zahrat... cus
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

rytmus
All in One - WH SH AB
Prílohy
rytmus.rar
kratke ale vystizne
(370.8 KiB) 25 stiahnutí
Zamknuté