Nokia 5310 XM - White screen

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Nokia 5310 XM - White screen

Príspevok od používateľa STomko »

Caute. Mam mensi problem. Moju nokiu som omylom "vypral". Zdalo sa ze vsetko funguje OK, no prestala nabijat. Symbol nabijania bol pri vlozeni baterie, hoci nebola zapojena nabijacka. tak som ju rozobral, co to som sa snazil vycistit, pozriet, ci nie su zaoxidovane kontakty, nakolko som nemohol nic viac stratit, kedze sa nenabijala vobec, ani sa uz nezapla. Teraz som ju poskladal, pri zalozeni nabijacky sa objavi symbol nabijania, no pri zapnuti len biela obrazovka...a po case sa vypne. nejaky napad? alebo je sudena do srotu? Skusal som "hard reset" naraz ON/OFF + 3 + * no nic. Za rady dakujem
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Taketo veci sa neriesia beznym precistenim a urcite si ho nemal zapinat, nieto este nabijat. Mohlo sa ti tam teraz odpalit cokolvek. Hned po zateceni trebalo vybrat bateriu a zaniest do servisu. Vacsinou sa to da do ultrazvukovej vanicky, aby sa odstranilo vsetko co tam nepatri. Telefon sa pomera, ci tam niesu skraty a nakoniec sa nahra novy SW. Potom sa telefon zapne a zistuju sa dalsie pripadne zavady. V tvojom pripade si mozno odpalil dosku. Takze smer --> Servis, budes mudrejsi. :)
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Ak vkuse svieti LCD nabielo, tak to bude chybná doska. Ak je to možné, skús tam dať inú batériu.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

ak si ju vazne vypral tak uz jej nikto nepomoze, uz je to strasne dlha doba aby sa s tym nieco dalo spravit

nabuduce vyber baterku a rovno bez do servisu (kludne nech z toho este aj kvaka voda), vtedy je este aka taka sanca ze to pojde spravit
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ako napisal bb5unlock, nezapinať a doniesť do servisu aj keď ... oxidacia je proces ktorý je síce rýchly, ale nedosahuje rýchlosť svetla. Ak tam bola čo i len kvapka vody spravil si proste skrat ... a nema to s oxidaciu nič spoločne to sa prejavi až po nejakom čase. Moja rada - nebehaj s tym ešte do servisu už mu aj tak nepomožu podľa mna, rozober dosku daj do ultrazvukoveho čističa(napr. topshop - ultrazvukovy čistič na okliare) poskladaj a zapoj na inu bateriu. Ak to bude robiť to isté tak bež do servisu a nechaj sa prekvapiť...
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

@tonek
no neviem ci ma zrovna kazdy doma ultrazvukovy cistis

dalsie vec ze ak to aj spravi, tak nasledne to do servisu nosit uz nemusi
v dobrom servise sa vykonava zopar ukonov pre cistenim v ultrazvuku

pretoze pri priamom vlozeni do ultrazvuku sa ti moze dostat pod suciastky este viac bordelu ako si tam mal pred zatecenim
Napísať odpoveď