Ak by vas zaujimalo preco sosovky ... tak je to jednoduche, nebavilo ma si kazdych 5 minut posuvat okuliare, vadili mi okraje, "zuzene" periferne videnie atd... po 4 rokoch uz toho mam dost.
Kontaktne sosovky
-
xH4wK
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
L -1.25 P -1.75 sosovky a s hentym nemam absolutne ziadny problemz3t napísal:chcel by som sa opytat ci ked mate sosovky(alebo aj okuliare je to jedno) na dialku a ste napriklad v skole a pozerate na tabulu(do dialky)a potom idete pisat(pozerate nablizko) tak sa vam dobre pozera,nemate s tim problemi?na prvej strane sa to niekto pital ale nedostal jednoznacnu odpoved
vyse 100€???Rad8) napísal:...pretoze oko sa dokaze prisposobit...
mimochodom v piatok 11. som si prvy raz objednal sosovky sam cez net...trochu som sa bal (doteraz mi 4-5 rokov objednavala ocna-za dvojnasobnu cenu!! (vyse 100€))...prisli mi za 18 hodin a prave ich mam nasebe
no tak dnes som bol konecne u ocnej a povedal som jej, ze chcem sosovky a ona povedala ze mi da nejake mesacne za 42 € (6 ks sosoviek) a ked to rozratam na rok tak to je 168 € + roztok co je trochu dost ale co uz
o tyzden idem na aplikacne (14 €)
ved ked mi ich objedna tak si pozrem ze kolko take iste stoja na internete ale povedala, ze ak si nekupim od nej tak uz nemam narok na kontrolu
o tyzden idem na aplikacne (14 €)
ved ked mi ich objedna tak si pozrem ze kolko take iste stoja na internete ale povedala, ze ak si nekupim od nej tak uz nemam narok na kontrolu
moja znama robi sestru na ocnom (nie tam kde ja chodim) a ked som jej nahodou spomenulo moj pripad, zacala rozpravat ako na tych sosovkach doktori ryzuju! a niekolko inych pripadov...
s tou kontrolou sa ti iba vyhraza...no co, ked ta vyhodi, chod k inemu ocnemu....
skus jej povedat, ci ti nemoze dat 1/4 rocne...
s tou kontrolou sa ti iba vyhraza...no co, ked ta vyhodi, chod k inemu ocnemu....
skus jej povedat, ci ti nemoze dat 1/4 rocne...
inac to si si kupil tie iste co ti predavala ocna doktorka?z ake stranky?Rad8) napísal:od nej som ich kupoval asi 4 roky => 4 krat (raz rocne)
to boli 2 baliky (jeden na kazde oko)...4+4 sosovky...a z tej stranky som to mal za polovicu
-
Začiatok Konca
Professional
Re: Kontaktne sosovky
mne tiež šošovky objednávala očná... a mala to tam predražené, ako sviňa. Po čase mi ich ale preplácal klub a teraz, keď som v druhom klube, tak mi ich preplácajú tiež... teda vlastne mi ich kupujú. Neviem odkiaľ to objednávajú, ale viem, že ceny sú tam oveľa nižšie, ako keď mi to dávala moja očná... Pozeral som aj na nete a tam to kúpiš ozaj najlacnejšie, asi 
dnes som bol na aplikácii učila ma to tam OMG kým som si to nasadil prešlo aj 45 min. ale neviem či je to chyba alebo to tak má byť ale zdá sa mi, že s okuliarmi som videl lepšie aj teraz vidím ten rozdiel keď som na PC
Hehe no ja ked som si mal nasadit sosovky po prvy krat trvalo mi to asi hodinu a pol ( uz zatvarala tak som musel prist este na druhy den, potom som to zvladol uz za 15minpopcorn napísal:dnes som bol na aplikácii učila ma to tam OMG kým som si to nasadil prešlo aj 45 min. ale neviem či je to chyba alebo to tak má byť ale zdá sa mi, že s okuliarmi som videl lepšie aj teraz vidím ten rozdiel keď som na PC
Oko si na sosovky este musi zvyknut neboj po case budes vidiet lepsie, hlavne ja som mal dost cudny pocit ( tiez sa mi zdalo ze vidim horsie ) ae to po case prejde ....
Inac teraz nosim sosovky uz skoro pol roka, chcelo si to zvykat najprv na zaciatku a moc si nechytat oko ( pretierat si ho, nedajboze viacej pritlacit) teraz uz je to uplne fpohode. Nosim sosovky ktore mozem mat mesiac v oku bez toho aby som ich vybral. Nosim ich kusok dlhsie asi mesiac a pol, pretoze nepocitujem ziadne skrabanie atd...
Kazdopadne mam ovela lepsi pocit zo sosoviek ako s okuliarov.
no tak to si ma povzbudil lebo keď som si ich dal tak som sa až zľakol, že to je horšie ako okuliare tak dúfam, že časom budem lepšie vidieť (K+)
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si objednával z vasesosovky.sk Prišlo za 4dni. Keďže mám jedno oko -2 a druhé -2,5 tak som objedna trojmesačné z jedných a trojmesačné z druhých. Takže som na pol roka vybavený. Cena: 34,17. V optike by ma to vyšlo okolo 80€.
Najprv som to aj ja nevedel dať. Som sa s tým sral ale pol hodinu
. Teraz mi to už ide tak do 5 min 
Najprv som to aj ja nevedel dať. Som sa s tým sral ale pol hodinu
PS: este je dost velky rozdiel v tom ze ked mas sosovky tak vidis cely priestor rovnako, lebo napr. ked mas okuliare tak sa mozes pozerat popod a ponad tie okuliare.popcorn napísal:no tak to si ma povzbudil lebo keď som si ich dal tak som sa až zľakol, že to je horšie ako okuliare tak dúfam, že časom budem lepšie vidieť (K+)