Nokia 6303 vs Sony Ericsson C510

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Hlasovanie ukončené 30 dec 2009, 20:14

Nokia 6303
5
38%
Sony Ericsson C510
8
62%

Celkom hlasov: 13

bart1234
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

cavte, pls poradte mi ktory mobil si mam kupit..chcem prejst na program fix 12 od t-mobilu ale neviem ktory mobi lsi mam vybrat pls poradte mi ktory sa viacej oplati, chcem aby robil kvalitne fotky, a aj pocuvanie hudby aby bolo na vysokej urovni...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

SE jednoznačne vedie v tých dvoch kategóriach. Hudba aj fotky. Nokia ktorá ho prečurá v hudbe je akákoľvek XM od rady 5310 XM a vo fotkách ho prečurá...hmm. Možno nejaká N97, ale aj to pochybujem. Optika nokií stojí za velké kulové. Takže SE. Nokia je na kvalitnú správu smsiek, pohodlný internet, user friendly kalendár veľmi prepracovaný, dobrá správa fotiek atď. atď. atď. Ale v kvalite v tých dvoch sektoroch nijako nevyniká, určite nie nad SE, možno tak nad Samsungom vo svojich kategóriach.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Suhlasim s uplinkom 8)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

mám C510, nemôžem sa sťažovať :) akurát čakám na novší fw, ktorý zlepší fotky a trochu aj rýchlosť telefónu. nie že by to bolo tragické, ale určite sa z neho dá vymáčknuť viac :lol:
BihoA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BihoA »

hlasoval som pre nokiu, a to z jedneho dovodu ... ma 3.5mm jack (ja sam som si ju kupil, po sviatkoch mi pride aj so zmluvami)
cize na hudbu je podla mna skor ta nokia, co sa tyka SE a hudby .. nemam slov, ale mal som zatial 2 SE a v oboch pripadoch mi po par mesiacoch odisiel konektor na sluchadla, a je treba nim hodne casto a hodne s nervami pomykat ... a niesom v tom sam, kamarat tiez 3x SE a tiez ten isty problem s tym ich posahanym konektorom
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Nebudem hodnotit, len poznamenam, ze ten problem s konektorom na SE som mal aj ja. A niekolko krat. Vrr, este teraz mam nervy ako mi raz hralo jedno sluchatko a potom nie :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Neviem no SE je Sony Erricsson, preslávený výrobca Walkmanov, myslím že ich úroveň audia "jemne" prevyšuje tú nokiácku, aj napriek 2.5 vs. 3.5 mm jacku. Pokiaľ nokia nemá v sebe audio crystalizer, ktorý majú v sebe len modely Xpress Music, tak to audio naozaj nestojí za moc, ale to je len môj názor.
mickey155
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mickey155 »

Jednoznačne ber C510 neni nad čím váhať 8) :D
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

No ja mam moj SE uz pomalicky 2 roky a pouzivam ho kazdy den a este sa na nom nic nepokazilo :) .. A pokial to chces aj na dobre fotky tak jednoznacne ten SE.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

čo sa týka hudby, tak imho vedie SE. Nokia ponúka 2,5/3,5 jack, ale to je asi všetko. prehrávač na hudbu robiť nevedia. aspoň mne to tak pripadá. neprehľadné, škaredé :D to mi na nich vždy vadilo. hej, SE to zabíja tými konektormi, ale aj to by sa malo už zmeniť. osobne som s konektormi na SE nemal nejaké problémy. možno po čase, keď sa vybehá, tak nastanú. zatiaľ všetko ok
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja som za C510 podla mna lepsie spracovanie ako nokia.. rozhodne je aj lepsi na prehravanie hudby.. co sa tyka tych koncoviek je to otazne zalezi ako sa vydari mam 5 rocny SE K600i a nemam problem s konektormi ani z nicim inym.. takze ja by som bral radsej SE..
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Určite SE, aj keď je uzavretý, dá sa vytunovať : elfy, ekvalizéry, grafika, rôzne vkp patche... ( www.se-tuning.cz )
Potom optika fotoaparátov- nokia sa so se nemôže porovnávať
Napísať odpoveď