Nokia 6303 vs Sony Ericsson C510
Nokia 6303 vs Sony Ericsson C510
cavte, pls poradte mi ktory mobil si mam kupit..chcem prejst na program fix 12 od t-mobilu ale neviem ktory mobi lsi mam vybrat pls poradte mi ktory sa viacej oplati, chcem aby robil kvalitne fotky, a aj pocuvanie hudby aby bolo na vysokej urovni...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
SE jednoznačne vedie v tých dvoch kategóriach. Hudba aj fotky. Nokia ktorá ho prečurá v hudbe je akákoľvek XM od rady 5310 XM a vo fotkách ho prečurá...hmm. Možno nejaká N97, ale aj to pochybujem. Optika nokií stojí za velké kulové. Takže SE. Nokia je na kvalitnú správu smsiek, pohodlný internet, user friendly kalendár veľmi prepracovaný, dobrá správa fotiek atď. atď. atď. Ale v kvalite v tých dvoch sektoroch nijako nevyniká, určite nie nad SE, možno tak nad Samsungom vo svojich kategóriach.
-
martinez13
Light Professional
hlasoval som pre nokiu, a to z jedneho dovodu ... ma 3.5mm jack (ja sam som si ju kupil, po sviatkoch mi pride aj so zmluvami)
cize na hudbu je podla mna skor ta nokia, co sa tyka SE a hudby .. nemam slov, ale mal som zatial 2 SE a v oboch pripadoch mi po par mesiacoch odisiel konektor na sluchadla, a je treba nim hodne casto a hodne s nervami pomykat ... a niesom v tom sam, kamarat tiez 3x SE a tiez ten isty problem s tym ich posahanym konektorom
cize na hudbu je podla mna skor ta nokia, co sa tyka SE a hudby .. nemam slov, ale mal som zatial 2 SE a v oboch pripadoch mi po par mesiacoch odisiel konektor na sluchadla, a je treba nim hodne casto a hodne s nervami pomykat ... a niesom v tom sam, kamarat tiez 3x SE a tiez ten isty problem s tym ich posahanym konektorom
-
uplink
VIP
Neviem no SE je Sony Erricsson, preslávený výrobca Walkmanov, myslím že ich úroveň audia "jemne" prevyšuje tú nokiácku, aj napriek 2.5 vs. 3.5 mm jacku. Pokiaľ nokia nemá v sebe audio crystalizer, ktorý majú v sebe len modely Xpress Music, tak to audio naozaj nestojí za moc, ale to je len môj názor.
-
martinez13
Light Professional
čo sa týka hudby, tak imho vedie SE. Nokia ponúka 2,5/3,5 jack, ale to je asi všetko. prehrávač na hudbu robiť nevedia. aspoň mne to tak pripadá. neprehľadné, škaredé
to mi na nich vždy vadilo. hej, SE to zabíja tými konektormi, ale aj to by sa malo už zmeniť. osobne som s konektormi na SE nemal nejaké problémy. možno po čase, keď sa vybehá, tak nastanú. zatiaľ všetko ok
-
Andreso
Medium Professional
Určite SE, aj keď je uzavretý, dá sa vytunovať : elfy, ekvalizéry, grafika, rôzne vkp patche... ( www.se-tuning.cz )
Potom optika fotoaparátov- nokia sa so se nemôže porovnávať
Potom optika fotoaparátov- nokia sa so se nemôže porovnávať