aLofOK_NR napísal:Ľudia mám taký menší problém...keď spustím hru tak mi na notebooku vypadne klávesnica a fungujú mi len smerové šipky ..preinštaloval som directX ..čistil som compa aj antivirusom aj spybotom ..mám pravidelné aktualizácie ..ide o notebook Toshiba Satelite P300-133.Napadla ma jedna možnosť a to tá ,že som si preinštaloval originálny softwér za vistu ultimate a možno mi chýba nejaký ovládač , ktorý som hľadal ale bezvýsledne .. ak mi budete niekto vedieť poradiť tak túto radu s radosťou prijmem ..pekný zvyšok dňa
tiez mam ten isty problem. Notebook mam Acer 6930G OS: Vista Home Premium. CrackFix ani Patch 1.1 nepomaha. Ak by ste niekto vedeli poradit bol by som vdacny
Pri hraní prvého campaingu, keď je tam ten vysokonohý stroj v takej miestnosti, tak tam mi vždy vypne hra s nejakou hláškou, že chce zapísať do nejakej pamäte, z ktorej sa dá len čítať.
Neviete čo by to mohlo spôsobovať? Mám to tak v XPčku aj v 7mičke.
Neviete ci sa da zahrat aj s Darth Vaderom ? Na nete vidim cheaty na tento costume lenze su asi pre ps3 a na pc verzii nefunguje alebo je to fake. Poriadna informacia o tom ci je mozno hrat za vader-a som nenasiel.
Nehrali ste tuto hru niekdo na x1950 radeone ? Mam aj patch 1.1 a ked hram tak pocujem len zvuky a obraz je zaseknuty, ked dam alt-tab a pridem naspat do hry tak uz to chvilu ide v pohode a potom to sekne a koniec. Preco robi to co robi ?