Ok, toto je vriešené, ospravedlnenie prijala trochu sme sa porozpravali..ale teraz chcel by som ju niekde pozvať? nejake navrhy (berte ohlad na vek)... a ďalej ako to spraviť keďže sa stretavame len na miestach kde je plno mojich/jej kamošov , a to b bolo trochu čudne.... no neviem za každú radu vopred dík...
ja to myslim smrtelne vazne... teda s ohladom na vas vek... keby si bol starsi tak poviem ze kasli na vasich kamosov a proste chod.... furt to nieje ako nakracat medzi X neznamych ludi a zacat balit neznamu holku(tuto dilemu riesim osobne posledne dni... )
wohohooo ja nemám 10 a ani 12, btw.tak good luck najvačším problemom su kamoši, však minule len išla okola mňa pekne sa usmiala a pozdravila...a tí ***** sa začali tak rehotať že to ani pekne nebolo
sak si povedz ze su to debili, co sa babe ani prihovorit nevedia, tak si to musia kompenzovat takto.... a tes sa na tie ich ksichty ked im povies ze s nou ides na rande resp. ze s nou chodis - vtedy sa teda zarucene rehotat nebudu
dík kámo no neviem je možné že to niekedy na buducom treningu skúsim.... lenže potom je tu ďalších X otázok ...napr. kam snou ísť, to by som naveľa vyriešil čajovnou, ale trochu sa bojím že naša komunikácia niekde zaviazne a bude trápne ticho...to je tiež dosť blbý pocit...
hovbyyy.. hocikam pojdes tak to bude fajn, len nech sa tam moc nefajci asi... vzdy budes mat o com hovorit...a ticho nieje zle (kukni pulp fiction) gud lak
h4x0rk0 napísal:Hmm len aby... a nejaké témy o čom by som mohol kecať? nič ma nenapada...
tak nad tym nerozmyslaj jasne ze sa jej nebudes pytat nechodis na hojko.com a podobne, bav sa o tom co ta napadne v tej chvili len nie ci rada lize gule a podobne musis byt uvolneny a nie pripravovat si otazky. A na kamosov sa vyser, ver mi ze nahlas sa smeju ale v hlave maju nervy ze oni este stale pchaju kacera do vyfuku na basovom repraku
ak sla kolo vas mal si za nou trosku pobehnut a o niecom kecat
O progrese zatiaľ veľmi nehovorím lebo žiadni nie je...ale toho pozvania sa nebojím ....skor toho čo bude potom teda na tej akože vychádzke btw. chlapi vy ste riadni zabijaci