Trapas?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Ok, toto je vriešené, ospravedlnenie prijala :) trochu sme sa porozpravali..ale teraz chcel by som ju niekde pozvať? nejake navrhy (berte ohlad na vek)... a ďalej ako to spraviť keďže sa stretavame len na miestach kde je plno mojich/jej kamošov , a to b bolo trochu čudne.... :oops: no neviem za každú radu vopred dík...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

traf ju loptou znova, chod sa hned ospravedlnit, povedz ze to uz musi byt osud a ci ju mozes aspon na kofolu pozvat za tu traumu co si jej sposobil...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Maki si zabil ... ber to aspon trochu važnejšie :lol: btw. aj tak by to bolo pred veľa ludmi z mojho respektive z jej okolia... :?
Maki
Darca
Darca

ja to myslim smrtelne vazne... teda s ohladom na vas vek... keby si bol starsi tak poviem ze kasli na vasich kamosov a proste chod.... furt to nieje ako nakracat medzi X neznamych ludi a zacat balit neznamu holku(tuto dilemu riesim osobne posledne dni... :D)
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

wohohooo ja nemám 10 a ani 12, btw.tak good luck :) najvačším problemom su kamoši, však minule len išla okola mňa pekne sa usmiala a pozdravila...a tí ***** sa začali tak rehotať že to ani pekne nebolo :?
Maki
Darca
Darca

sak si povedz ze su to debili, co sa babe ani prihovorit nevedia, tak si to musia kompenzovat takto.... a tes sa na tie ich ksichty ked im povies ze s nou ides na rande resp. ze s nou chodis - vtedy sa teda zarucene rehotat nebudu
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

dík kámo :) no neviem je možné že to niekedy na buducom treningu skúsim.... lenže potom je tu ďalších X otázok ...napr. kam snou ísť, to by som naveľa vyriešil čajovnou, ale trochu sa bojím že naša komunikácia niekde zaviazne a bude trápne ticho...to je tiež dosť blbý pocit...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hovbyyy.. hocikam pojdes tak to bude fajn, len nech sa tam moc nefajci asi... vzdy budes mat o com hovorit...a ticho nieje zle :) (kukni pulp fiction) :D gud lak
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Hmm len aby... a nejaké témy o čom by som mohol kecať? :? nič ma nenapada...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

si myslis ze si spomenies co sme ti radili na hojku ked snou budes kecat? ...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Nie :D to si nemslím ja to viem.... i keď sa to zdá trochu vtipné...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

lame :D

tak co uz si ju niekam pozval ? lebo nehovoris aky to ma falsi progres :) som velmi zvedavy ako si sa jej prihovoril

PS dufam ze si ju netrafil z loptou znova do hlavy :D
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

h4x0rk0 napísal:Hmm len aby... a nejaké témy o čom by som mohol kecať? :? nič ma nenapada...
tak nad tym nerozmyslaj jasne ze sa jej nebudes pytat nechodis na hojko.com a podobne, bav sa o tom co ta napadne v tej chvili len nie ci rada lize gule a podobne :D musis byt uvolneny a nie pripravovat si otazky. A na kamosov sa vyser, ver mi ze nahlas sa smeju ale v hlave maju nervy ze oni este stale pchaju kacera do vyfuku na basovom repraku :D

ak sla kolo vas mal si za nou trosku pobehnut a o niecom kecat :wink:
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

O progrese zatiaľ veľmi nehovorím :D lebo žiadni nie je...ale toho pozvania sa nebojím ....skor toho čo bude potom teda na tej akože vychádzke :D btw. chlapi vy ste riadni zabijaci :D

//lolo to nebolo do hlavy ale trochu nižšie :D
Napísať odpoveď