taaak a mame tu novu akciu:
Steam - akcie
-
webmasterr
Medium Professional
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja akurat stahujem to AUDIOSURF za 2,50 € zboznujem hudbu a predstava hry, ktora generuje trate podla mojej oblubenej pesnicky ma laka... taktiez tie online rebricky pre hracov su zaujimave.. no cital som dost odlisne nazory na tu hru, niektori davaju okolo 50-60% z odkazom ze nudi, ini zase 90 a viac ze je to perfektna hra, tak som zvedavy ako sa mi bude pacit 
Inak z tych hier co su tam teraz nic moc az na ten battlefield 2 za 4,99 € to vyzera zaujimavo, ale najskor by som si chcel zahrat demo
//v pohode gameska, zo zaciatku tak na popik mozno rock, neskor som hral na tanecnu hudbu, a do buducna si planujem zahrat na dnb
cim rychlejsie tym lepsi zazitok
inak celkom fajn, aj skladby generuje pomerne rovnako takze sa da sutazit aj s vlastnymi pesnickami... za tie cashe sa to oplatilo 
Inak z tych hier co su tam teraz nic moc az na ten battlefield 2 za 4,99 € to vyzera zaujimavo, ale najskor by som si chcel zahrat demo
//v pohode gameska, zo zaciatku tak na popik mozno rock, neskor som hral na tanecnu hudbu, a do buducna si planujem zahrat na dnb
z tychto akcii mi este nepodsunuli nic co by som si povedal "toto chcem" .. Pozastavil som sa jedine nad RE5, ale zas tak ma ta hra nelaka, aby som za nu daval 19EUR. Podobne ako Early holiday sale, ma zatial ani toto nejako neuchvatilo. A mozno je to len tym, ze to dobre uz mam? Hm.. Uvidime co prinesu dalsie vlny.
Audiosurf - podla mna celkom chytlava zalezitost, lepsie ako pozuvat hudbu a cumet pri tom do stropu. Takto sa clovek zahra, zasutazi si, a zaroven aj pocuva svoju oblubenu hudbu. Aj ked - neskor to uz nebolo o pocuvani oblubenej hudby, ako o pocuvani co mozno najryhlejsich skladieb, kedze az cervene trate prinasali tu spravnu zbesilu atmosferu rychlej "jazdy"
Audiosurf - podla mna celkom chytlava zalezitost, lepsie ako pozuvat hudbu a cumet pri tom do stropu. Takto sa clovek zahra, zasutazi si, a zaroven aj pocuva svoju oblubenu hudbu. Aj ked - neskor to uz nebolo o pocuvani oblubenej hudby, ako o pocuvani co mozno najryhlejsich skladieb, kedze az cervene trate prinasali tu spravnu zbesilu atmosferu rychlej "jazdy"
ked som dobre pochopil tak kazdych 24 hodin bude zlava na 5 hier az do 3 januara cize dufam ze kazdy si vyberie nejaku dobru hru pre seba - ja cakam na nejaku dobru akciu na trials 2 second edition a tiez na half life 2 - to mi este chyba do zbierky ale aj tak podla mna minuly rok boli lepsie akcie ako napr. doom a stare klasiky boli za 1 euro - toto mi teraz chyba - pytat za quake a podobne hry 10 eur jo dost vela
z toho si nic nerob. ani ja tomu nechapem. proste europania maju hry drahsie. ziadna velka veda. dovod vsak uz nepoznam. a co sa tyka nakupovania za dolare, mozno by sa to aj dalo. ja som si zakladal paypal ucet s tym, ze som siel cez slovensku IP a zvolil krajinu SVK. ked som bol v praci (v praci sa pripajame cez nemecke proxy), tak som videl ceny v dolaroch. kupit to bolo ale nemozne kedze paypal bol registrovany na SVK a IP bola GER. mozno keby som vytvoril paypal ucet cez nemecku IP a s tou IP siel aj na steam, tak by sa dalo nakupovat za dolare. ak bude nejaka velmi lakava ponuka, kde by uspora robila vacsi peniaz, urcite to skusim a dam vediet. no z tejto akcie som si nevybral nic. uz cakam na zajtrajsiu.
mozno ti toto pomoze v rozhodovani: http://www.hojko.com/torchlight-t129215 ... torchlightKoCi napísal:Ak ma nebavil Diablo - ma vobec vyznam skusat Torchlight?
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak som si kupil battlefield 2 Complete pack za 5e a len nervy mam zas, clovek si kupi hru a ten crap sa odmieta spustit
, nainstaloval som vsetky programy co to chcelo ale ked to dam pustit len cierny obraz a po par sekundach sa hra vypne a ma to hodi na plochu. Pozeral som fora na steame niesom sam komu to robi...
// jedna otazka na torchlight, ma tato hra multiplayer?
// jedna otazka na torchlight, ma tato hra multiplayer?
-
Royalflush
Guru wannabe