Steam - akcie

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

thx vsetkym zainteresovanym za info ohladne toho quake. pocul som o tom, ale vobec ma to nenapadlo :P

taaak a mame tu novu akciu:
Prílohy
steam.JPG
Dedomil
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ten Resident Evil 5 stale mi svieti do oci ze akcia :-D keby som to nemal na PS3 tak by som to skusil.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nechapem :(
btw kupil som si cogs
Prílohy
steam.jpg
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

omg ved to je smiesne tych 10 dolarov vychadza na 6 a daco eur.... o 50% vyssia cena - no treba si na to zvyknut pochybujem ze este niekedy sa dockame zmien v cenach
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

a nevie tu niekto nakupovat zo stemu za $ ? :))) inak nvm hral ste niekto ten Red faction guerrilla, opati sa?
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

ja akurat stahujem to AUDIOSURF za 2,50 € zboznujem hudbu a predstava hry, ktora generuje trate podla mojej oblubenej pesnicky ma laka... taktiez tie online rebricky pre hracov su zaujimave.. no cital som dost odlisne nazory na tu hru, niektori davaju okolo 50-60% z odkazom ze nudi, ini zase 90 a viac ze je to perfektna hra, tak som zvedavy ako sa mi bude pacit :)

Inak z tych hier co su tam teraz nic moc az na ten battlefield 2 za 4,99 € to vyzera zaujimavo, ale najskor by som si chcel zahrat demo :)

//v pohode gameska, zo zaciatku tak na popik mozno rock, neskor som hral na tanecnu hudbu, a do buducna si planujem zahrat na dnb :) cim rychlejsie tym lepsi zazitok :) inak celkom fajn, aj skladby generuje pomerne rovnako takze sa da sutazit aj s vlastnymi pesnickami... za tie cashe sa to oplatilo :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

z tychto akcii mi este nepodsunuli nic co by som si povedal "toto chcem" .. Pozastavil som sa jedine nad RE5, ale zas tak ma ta hra nelaka, aby som za nu daval 19EUR. Podobne ako Early holiday sale, ma zatial ani toto nejako neuchvatilo. A mozno je to len tym, ze to dobre uz mam? Hm.. Uvidime co prinesu dalsie vlny.

Audiosurf - podla mna celkom chytlava zalezitost, lepsie ako pozuvat hudbu a cumet pri tom do stropu. Takto sa clovek zahra, zasutazi si, a zaroven aj pocuva svoju oblubenu hudbu. Aj ked - neskor to uz nebolo o pocuvani oblubenej hudby, ako o pocuvani co mozno najryhlejsich skladieb, kedze az cervene trate prinasali tu spravnu zbesilu atmosferu rychlej "jazdy" :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

ked som dobre pochopil tak kazdych 24 hodin bude zlava na 5 hier az do 3 januara cize dufam ze kazdy si vyberie nejaku dobru hru pre seba - ja cakam na nejaku dobru akciu na trials 2 second edition a tiez na half life 2 - to mi este chyba do zbierky ale aj tak podla mna minuly rok boli lepsie akcie ako napr. doom a stare klasiky boli za 1 euro - toto mi teraz chyba - pytat za quake a podobne hry 10 eur jo dost vela
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

tento rok asi riadne usetrim kedze su tam zas len blbosti :)

btw na RE5 dobra akcia ked krabica stoji 5Libier :D
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

beardie napísal:akym sposobom to chces vymenit?
No ja mam Extra kopiu hry na Steame a niekto kto ma tiez extra kopiu na Steame nech sa ozve a polšeme si ich . Je na tom nieco nezrozumitelné?
KoCi
Darca
Darca

Lama - v tejto podobe jasne a zrozumitelne je :), v tej predoslej to tak jasne nebolo. Tak si to rovno dopln aj v tamtom prispevku, nech ma hned kazdy jasno ;)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Filipito napísal:nechapem :(
btw kupil som si cogs
z toho si nic nerob. ani ja tomu nechapem. proste europania maju hry drahsie. ziadna velka veda. dovod vsak uz nepoznam. a co sa tyka nakupovania za dolare, mozno by sa to aj dalo. ja som si zakladal paypal ucet s tym, ze som siel cez slovensku IP a zvolil krajinu SVK. ked som bol v praci (v praci sa pripajame cez nemecke proxy), tak som videl ceny v dolaroch. kupit to bolo ale nemozne kedze paypal bol registrovany na SVK a IP bola GER. mozno keby som vytvoril paypal ucet cez nemecku IP a s tou IP siel aj na steam, tak by sa dalo nakupovat za dolare. ak bude nejaka velmi lakava ponuka, kde by uspora robila vacsi peniaz, urcite to skusim a dam vediet. no z tejto akcie som si nevybral nic. uz cakam na zajtrajsiu.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Velmi slaba akcia na dnes , mohli prototype viac zlavnit..
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

mna dnes celkom potesila kedze cakal som kedy este viac zlavnia torchlight, takze kupujem :)
KoCi
Darca
Darca

Ak ma nebavil Diablo - ma vobec vyznam skusat Torchlight?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

KoCi napísal:Ak ma nebavil Diablo - ma vobec vyznam skusat Torchlight?
mozno ti toto pomoze v rozhodovani: http://www.hojko.com/torchlight-t129215 ... torchlight
KoCi
Darca
Darca

dik.. takze diablovka vo W3 kabatiku, ktora sa hra podobne ako diablo na RPG...
Za tych par korun to kupim, budem k tomu pristupovat ako ku obycajnej flashovskej akcnej mlaticke na chvilkove odreagovanie (ked sa k tomu vobec niekedy dostanem) a snad neutrpim ujmu na dusevnom zdravi :)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Tak som si kupil battlefield 2 Complete pack za 5e a len nervy mam zas, clovek si kupi hru a ten crap sa odmieta spustit :x , nainstaloval som vsetky programy co to chcelo ale ked to dam pustit len cierny obraz a po par sekundach sa hra vypne a ma to hodi na plochu. Pozeral som fora na steame niesom sam komu to robi...

// jedna otazka na torchlight, ma tato hra multiplayer?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Bohuzial nie. :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Chlapci Cogs je pecka prvej triedy, kto nekupil moze si trieskat hlavu o stenu, originalnejsie a zabavnejsie hlavolami som v zivote nevidel.
Zamknuté