Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

dair napísal:tak ze by bol nejaky problem s 3G tak to neviem a este som nepocul.
Ja osobne mam 3GS 3.1.2 krasne jailbreaknuty za 30 sekund. A ak si o tom uz nieco cital alebo mas google tak blackra1n ti predstavovat nemusim.
Jedine iPhony ktore maju problemy su najnovsie basebandy 3GS podla serioveho cisla ***40****** a vyssie. Ale to nie je tvoj pripad.
Zdravim, aj ja mam 3G a prebehol jailbreak 3.1.2 v pohode za nejakú minútku som to mal ale neišlo mi spustiť blackra1n na Viste ale iba na Xp-čku. :)
Inač to ide v pohode . :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

lacijawa napísal:Zdravim, aj ja mam 3G a prebehol jailbreak 3.1.2 v pohode za nejakú minútku som to mal ale neišlo mi spustiť blackra1n na Viste ale iba na Xp-čku. :)
Inač to ide v pohode . :)
mne to slo na viste a posledne na w7 takze neviem v com mas problem ;)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

bol v tejto teme spominany spor Nokia vs. Apple? akurat Nokia odpovedala na proti-zalobu Applu http://www.mobilmania.cz/clanky/nokia-v ... fault.aspx (su tam aj odkazy na prve 2 zaloby, ak niekto nevie o co ide)
co si o tom myslite? podari sa nokii vyhrat spor a bude applu hrozit zastavenie predaja prakticky vsetkych vyrobkov a zaroven ziska nokia patentove portfoliu iphonu? alebo vyhra apple a .... uprimne ani neviem ake podmienky si stanovili v svojej protizalobe :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

O nieco podobne sa snazili uz Cinania alebo Korejci. Neviem ktora konkretna firma. Toto dopadne podla mna rovnako.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

dair napísal:mne to slo na viste a posledne na w7 takze neviem v com mas problem ;)
Nestarám sa JB je spravený a další novší dúfam pojde mi aj na Viste.
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

Kemper_LoL napísal:čaute tak som sa stal uzivatelom Iphone-u 3GS je to krasa ... predtym som mal 3G na mesiac a rozdiel je v niektorych aplikaciach vidiet .... len sa cem opytat neviete nepredavaju v tmobile niejake poriadne kryty pre iphone ? :o pac som kupoval od orange u a tam nemaju ;(

// yop myslim puzdro .. proste take nieco gumene co chrani spodok iphone u ;)
ja som kupil take v electroworlde za cca 10 evri mam ho mozno mesiac ale stalo za kazdy cent
fastluk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fastluk »

sa chcem opytat ci je daco nove ohladom iphonov 3gs po 40 tyzdni s novym ibootem.
lebo ten docasny jb nemam lebo nahodou ked sa mi vypne alebo restartuje tak respektive mam nefunkcny mobil az do vtedy ked sa nedostanem k pc
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nic nove nikto na tom nerobi a robit nebude najmenej do leta/do OS X 3.1.3 / OS X 4...

nie je vobec jasne ci nejaky JB este bude, kedze kod 24kpwn ktory umoznoval untethered JB bol fixnuty... AFAIK nik dalsi ziaden exploit nenasiel.

pre updaty

http://twitter.com/iphone_dev
http://twitter.com/geohot
http://twitter.com/ih8sn0w
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uff, az ma zabolelo pri srdci ked som si predstavil platit za apps v AppStore ;)
(38.tyzden) :D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

myslim, ze tu sa to hodi najviac :D
Prílohy
Biggercheese.com
Biggercheese.com
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:uff, az ma zabolelo pri srdci ked som si predstavil platit za apps v AppStore ;)
(38.tyzden) :D
tak, pre niektorych (vratane mna) je to uplne normalna zalezitost, tych par eur ktore dam za hru a po veceroch sa hram je asi rovnake ako miesto hrania sa ist na pivo s kolegami/kamosmi alebo kupit manzelke nejaku drobnost..

uz teraz je JB problemovy, ktovie co bude po OS X 4.0 alebo po stvrtej generacii iPhonov ;]

JB sice mam, ale nie kvoli warezu, aj ked som uz skusal ci to funguje ;]
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pozri, ak by boli urcite veci ako backgrounder, SBSettings, delivery conf alebo vylepsene spravy, tak taky jailbreak mi absolutne netreba. A som mega happy. Fakt ze si applikaciu nekupim je nie ze na to nemam, zarabam viac nez slusne, ale z principu ze nemusim.
Ak by JB nebol a iphone by ponukal VSETKO co by mal smartphone mat, nad platenim jedneho alebo dvoch dolarov za apps by som sa ani nezamyslel.
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

veru dair pravdu mas, apple by mohol nieco z tej customizacie povolit, to by som po JB ani nestekol :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Chlapi, neviete ako by som dostal nahravku hlasu, ktora ma 7 minut do PC? Neviem na to ani za boha prist, poslat mi to nechce ist lebo je podla neho "too long"
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

zdravim.
ludia prosim vas poradte mi, u akeho operatora a ci vobec sa da zohnat nejaky iphone na pausal , kde by bola mesacna platba cca 20€ +- a za samotny iphone by som dal max 100€. Je to vobec realne? :D lebo chcem mega ten telefon, ale operatory chcu za neho podla mna strasne premrstene ceny.
dik
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Možnože iPhone 3G v T-mobile -- skus pokukať stranku
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

viem ze t-mobile daval iphony aj za ecko, ale nwm na aky paucal, ale podla ich momentalnej ponuky je ta cena za obyc 3G moc vysoka podla mna
1,00 € (30,13 Sk)
iTariff 600, 400Viac, 1000Viac
49,00 € (1476,17 Sk)
iTariff 300
149,00 € (4488,77 Sk)
iTariff 150
199,00 € (5995,07 Sk)
Vo veľkom 200, Relax 200, Podľa seba 5, Podľa seba 7, 200Viac
299,00 € (9007,67 Sk)
Podľa seba 3, Relax 100, Vo veľkom 100, 100Viac
369,00 € (11116,49 Sk)
Relax 60, 55Viac, Paušál pre nepočujúcich
469,00 € (14129,09 Sk)
Podľa seba 1, 20+20Viac
KjuTeq
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KjuTeq »

ja som bral z T-mobilu pred vianocami ....

3G 8GB verzia za 99eur na pausal podla seba 3 + vianocny balicek + dvojnasobok bodov :)

cize ma stal nakoniec len cca 85 eur + 20eur mesacne a mam v tom 120minut na vsetky siete + 1500MB dat , co si myslim ze je vcelku v pohodicke :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Slayter napísal:Chlapi, neviete ako by som dostal nahravku hlasu, ktora ma 7 minut do PC? Neviem na to ani za boha prist, poslat mi to nechce ist lebo je podla neho "too long"
JB a applikacia iPhone Folders ktorou mozes pozerat strukturu phonu a vseliako si ju upravit ;)
pripadne si phone spoj s PC Suite (iPhone) a tam sa da spravit to iste ;)
Jakes
Novice
Novice

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa Jakes »

Mam taky mensi problem...ked vlozim simku tak mi pise no SIM installed...ale ked tlacim prstom na uzaver kam sa dava SIMka tak ju mobil najde ale ked dam prst prec tak zas napise ze ju nenaslo...myslim ze mam problem stym kam sa dava ta SIMka,zda sa mi ze to poriadne nedolieha...neviem ci mi to v orange reklamuju kedze som to mozno zapricinil ja ked som tam tu SIMku daval prvy krat
Napísať odpoveď