ESET smart a nod32

Informácie o software, ankety...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

ESET smart a nod32

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

cavko stastne a vesele vianoce

mam problem dnes som si stiahol eset smart security trial a ked som si ho nainstaloval tak potom po case mi vyhodilo este v oraznovej farby tak som sa pozrel a ono to od omna ziada aktulizovat OS ale jedna vec ze mam zatial nelegelny OS mam XP SP2 CZ ale tak v aktivator nechcem bo minule mi od neho padol windows viete mi poradit kde viem vypnut v este aby mi nevyhadzovalo aktualizovanie OS ???
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Niekde v nastaveniach Nodu (možno budeš musieť použiť rozšírené nastavenia) máš možnosť, či Ťa má upozorňovať na aktualizáciu systému. Pohľadaj a vypni to..
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

diki pekne ale neviem preco to robia asi sa spojili s microsoft :D:D a chcu znicit pouzivatelov nelegalnych OS :D:D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ide v prvom rade o bezpečnosť.. systém je bezpečný, keď je operačný systém aktualizovaný.. a Eset Ťa iba jednoducho na to upozorní. Ja túto featuriqku vítam..
latore34
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa latore34 »

cawko...
mam eset smart security 4 vsetko v poho slo...
minule mi v dolnom rohu naskocilo ze nie je mozne vykonat spojenie na server a ignoroval som to...
ale nechce mi vobec aktualizovat databazu vzdy pise nejde vykonat spojenie na server...
neviete ako to vyriesit dik
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

mam taky dojem ze ti vyprsala registracia. mas original nod alebo len tak stiahnuty?
latore34
Amateur
Amateur

no stiahol som to cez ourphorum,pisalo tam ze citujem:ludia stiahnite si toto bude sa vam to aktualizovat dozivotne
tak neviem a nepisalo tam nic o aktualizacii na plnu verziu a aktualizovalo sa mi to pravidelne nemalo to ani zadny program navyse na licenciu alebo tak len cisto jedna instalacka,len v poslednych dnoch...wed to co som vravel
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Lol, ze dozivotne aktualizovat... Vtipne :lol:
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

mam tiez eset smart... trial ... svieti mi to tu dole nacerveno uz asi pol roka a co ... funguje tak isto ako keby som si kupil licenciu akurat ze sa neaktualizuje, naco su mi dobre aktualizacie eset tak ci tak splni svoj ucel ... a keby som ho fakt moc potreboval aktualizovat tak ho kompletne zhodim a nahodim este raz :)
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

No svoj ucel asi nesplni, ked nie je aktualizovany. :D V tych aktualizaciach su nove, aktualizovane databazy/ochrany proti virusom. Cize ked dostanes nejaky virus, ktory nemas v databaze, tak eset nema sancu ho najst.

:wink:
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

eset velku vadsinu virov spozna aj ked priamo na neho nema"liek" vtakomto pripade ho posune do karanteny a hotovo :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Srandista :D neaktualizovany AV ani nemusis mat... skus porozmyslat preco sa pri nich plati za aktualizacie
latore34
Amateur
Amateur

Shano napísal:mam tiez eset smart... trial ... svieti mi to tu dole nacerveno uz asi pol roka a co ... funguje tak isto ako keby som si kupil licenciu akurat ze sa neaktualizuje, naco su mi dobre aktualizacie eset tak ci tak splni svoj ucel ... a keby som ho fakt moc potreboval aktualizovat tak ho kompletne zhodim a nahodim este raz :)
to som spravil aj ja a neslo mi to..resp. mal som stale ten isty problem
majoneza1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majoneza1 »

poradte mi mam eset smart security trial verziu a teraz mi začalo svietit na oranzovo a neviem ci mam tento odinstalovat a stiahnut novu trial verziu a zase nainstalovat alebo staci vlozit len nove prihlasovacie meno a heslo
diky
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

majoneza1 napísal:poradte mi mam eset smart security trial verziu a teraz mi začalo svietit na oranzovo a neviem ci mam tento odinstalovat a stiahnut novu trial verziu a zase nainstalovat alebo staci vlozit len nove prihlasovacie meno a heslo
diky
Kamoš oranžová farba ťa upozorňuje že o x dní ti vyprší platnosť trial verzie. Máš to v programe aj napísané. Jediné čo sa dá robiť je stiahnuť ďalší trial, odpojiť kábel od internetu, odinštalovať starý trial, reštartovať PC a nainštalovať nový trial... a opäť budeš mať 30 dní :) Potom zapojíš kábel od netu a fičíš ďalej.

GL
majoneza1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majoneza1 »

diky za odpoved chcel som sa len uistiť
maco54
Star
Star

Re: ESET smart a nod32

Príspevok od používateľa maco54 »

Prosim vas poradte mi mam ESS 4 a voláko už nechce aktualizovť robil som to vždy tak že som zmenil meno a heslo ale teraz sa už nechce aktualizovať.
Nevieťe čo je stým?
Deefler
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Deefler »

Skús reinstall
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Radsej si kup licenciu a nemusis stale menit meno heslo....
maco54
Star
Star

Príspevok od používateľa maco54 »

licencie je drahá
Napísať odpoveď