ESET smart a nod32
-
Daniel9911
Professional
ESET smart a nod32
cavko stastne a vesele vianoce
mam problem dnes som si stiahol eset smart security trial a ked som si ho nainstaloval tak potom po case mi vyhodilo este v oraznovej farby tak som sa pozrel a ono to od omna ziada aktulizovat OS ale jedna vec ze mam zatial nelegelny OS mam XP SP2 CZ ale tak v aktivator nechcem bo minule mi od neho padol windows viete mi poradit kde viem vypnut v este aby mi nevyhadzovalo aktualizovanie OS ???
mam problem dnes som si stiahol eset smart security trial a ked som si ho nainstaloval tak potom po case mi vyhodilo este v oraznovej farby tak som sa pozrel a ono to od omna ziada aktulizovat OS ale jedna vec ze mam zatial nelegelny OS mam XP SP2 CZ ale tak v aktivator nechcem bo minule mi od neho padol windows viete mi poradit kde viem vypnut v este aby mi nevyhadzovalo aktualizovanie OS ???
-
Daniel9911
Professional
no stiahol som to cez ourphorum,pisalo tam ze citujem:ludia stiahnite si toto bude sa vam to aktualizovat dozivotne
tak neviem a nepisalo tam nic o aktualizacii na plnu verziu a aktualizovalo sa mi to pravidelne nemalo to ani zadny program navyse na licenciu alebo tak len cisto jedna instalacka,len v poslednych dnoch...wed to co som vravel
tak neviem a nepisalo tam nic o aktualizacii na plnu verziu a aktualizovalo sa mi to pravidelne nemalo to ani zadny program navyse na licenciu alebo tak len cisto jedna instalacka,len v poslednych dnoch...wed to co som vravel
mam tiez eset smart... trial ... svieti mi to tu dole nacerveno uz asi pol roka a co ... funguje tak isto ako keby som si kupil licenciu akurat ze sa neaktualizuje, naco su mi dobre aktualizacie eset tak ci tak splni svoj ucel ... a keby som ho fakt moc potreboval aktualizovat tak ho kompletne zhodim a nahodim este raz 
to som spravil aj ja a neslo mi to..resp. mal som stale ten isty problemShano napísal:mam tiez eset smart... trial ... svieti mi to tu dole nacerveno uz asi pol roka a co ... funguje tak isto ako keby som si kupil licenciu akurat ze sa neaktualizuje, naco su mi dobre aktualizacie eset tak ci tak splni svoj ucel ... a keby som ho fakt moc potreboval aktualizovat tak ho kompletne zhodim a nahodim este raz
-
Dildogripak
Medium Professional
Kamoš oranžová farba ťa upozorňuje že o x dní ti vyprší platnosť trial verzie. Máš to v programe aj napísané. Jediné čo sa dá robiť je stiahnuť ďalší trial, odpojiť kábel od internetu, odinštalovať starý trial, reštartovať PC a nainštalovať nový trial... a opäť budeš mať 30 dnímajoneza1 napísal:poradte mi mam eset smart security trial verziu a teraz mi začalo svietit na oranzovo a neviem ci mam tento odinstalovat a stiahnut novu trial verziu a zase nainstalovat alebo staci vlozit len nove prihlasovacie meno a heslo
diky
GL
Re: ESET smart a nod32
Prosim vas poradte mi mam ESS 4 a voláko už nechce aktualizovť robil som to vždy tak že som zmenil meno a heslo ale teraz sa už nechce aktualizovať.
Nevieťe čo je stým?
Nevieťe čo je stým?
Skús reinstall
Radsej si kup licenciu a nemusis stale menit meno heslo....
licencie je drahá